Şimdi Ara

Nurteks Halı İle Çim Çeşitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Nurteks Halı İle Çim Çeşitleri


    1972 Yılında tamamen Türk sermayesi ile kurulan Nurteks Halı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi halen yoluna hızla devam etmektedir.

    Kurulduğu gün itibariyle ülkesini Sentetik çim maddesiyle tanıştıran ve bu doğal maddeden üretmiş olduğu halılarıyla müşterilerini bir hayli memnun eden bir firma olmuştur. Geçmişten günümüze kendini geliştirerek ve ürünlerinde tam doğallığı yakalayarak yoluna devam etmektedir. Bu yolda aldığı hedeflerden birincisi ise memnuniyet kapsamında hizmet vermektir.

    Ev tipi halılardan cami tipi halılara, otel tipi halılardan halıflekslere, duvardan duvara halı modellerinden suni çim halı modellerine varana kadar geniş ürün yelpazesine sahiptir.

    Spor zeminlerde ve genellikle peyzaj zeminlerinde kullanmış olduğu yapay çim uzun ömürlü garantisinden ötürü hiçbir problem çıkarmamaktadır.

    Zeminlere uygun golf, futbol gibi oyunların rahatlıkla oynanabilmesi ve bireylere zarar vermemesi adına hazır çim kullanımını tercih etmektedir.

    Ancak tüm halı tiplerinde her zaman doğallıktan yana olan nurteks.com.tr adresinden yapacağınız herhangi bir halı döşetmesi sizlere oldukça uygun fiyata gelecektir. Ve senelerce kullanabilme neticesinde sizleri memnun edecektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.