Şimdi Ara

Numaralı Kağıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm şirketlerin ve birinci sınıf tüccarların tutması zorunlu olan yevmiye defteri ve defteri kebir olarak bilinen resmi defterler için kullanılan numaralı kağıt çeşitlerinin tamamını marmara büro malzemelerinde bulabilirsiniz.

    Firmaların kullanmış oldukları programa uygun a4 numaralı kağıt ve sürekli form kağıtlarının değişik adetlerde numaralanmış olarak hazır stoktan numaralı kağıt siparişi verilebileceği gibi, yüksek sayfalı özel siparişler kısa sürede istenilen miktarlarda numaralandırılarak teslim edilmektedir.

    Firmamızda satışı yapılan sürekli form veya a4 numaralı kağıt çeşitlerinin tamamı yüksek gramajlı kağıtlar kullanılarak numaralandırılmış olup, numaralama işlemleri matbaa makinelerinde yapılmaktadır.

    Elle veya laser printer kullanılarak yapılan numaralama işlemlerinde kağıtların deforme olmaları kaçınılmaz sonuç olduğundan, bu şekilde numaralandırılmış kağıtların defter basımı sırasında sürekli yazıcıya takılma veya sıkışma sorunu yaşanmaktadır.

    Matbaa makineleri ile yapılan numaralama işlemlerinde ise fotokopi kağıdı herhangi bir deformasyona uğramadığından defter yazdırma esnasında hiç kullanılmamış yeni kağıt kullanılmasından farksız olarak çalışmaktadır.

    Sürekli form numaralı kağıt ve a4 numaralı kağıt çeşitlerimiz, sık kullanılan sayılar olan 1-100, 1-250, 1-500, 1-1000 gibi adetlerde yüksek stok seviyesi ile stokumuzda bulunduğundan, verilen siparişler kısa süre içinde teslim edilmektedir.

    İstanbul anadolu yakası maltepe ilçesinde faaliyet göstermekte olan marmara kırtasiye, istanbul anadolu yakasında bulunan ilçelerin büyük bölümüne ücretsiz servis araçları ile teslimat yapması nedeniyle verilen numaralı kağıt siparişleri yüksek hızla ücretsiz olarak kullanıcılara ulaştırılmaktadır.

    www.marmaraburo.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.