Şimdi Ara

Numara Taşıma Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon operatörleri sayesinde kesintisiz bir iletişim sağlamak mümkündür. Son birkaç yıl içerisinde yapılan düzenlemeler neticesinde bir hat alıp sonsuza kadar kullanmak zorunda kalmazsınız.Ya da aldığınız bir hattı değiştirmek istediğinizde hattı kırmak zorunda da kalmazsınız. Yeni düzenlemeler neticesinde numaranızın değişmesine gerek kalmadan hattınızı rahatlıkla taşımanız mümkünüdür.
    Turkcell Numara Taşıma Nasıl yapılır ?
    Turkcell hat için numara taşımak isteyen kişiler en yakın Turkcell iletişim merkezine giderek numara taşıma işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. İşlem esnasında hat kullanıcısının kimlik fotokopisi yeterlidir.
    Avea Numara Taşıma Nasıl yapılır ?
    Numara taşıma nasıl yapılır sorusu en çok merak edilen konulardan biridir. Avea hattına numarasını taşımak isteyen kişiler Avea iletişim merkezlerine başvuru yaparak numara taşıma işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Avea iletişim merkezi tarafından verilen formu doldurup kimlik fotokopiniz vermeniz numara taşımak için yeterlidir.
    Vodafone Numara Taşıma Nasıl yapılır ?
    Vodafone numara taşıma işlemleri için Vodafone müşteri hizmetleriyle irtibata geçebilirsiniz. Vodafone numara taşıma işlemleri için Vodafone iletişim merkezinin yanı sıra ekiplerini sizlerin adresinize göndererek taşıma işlemlerini gerçekleştirmenizi sağlamaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesken01 -- 16 Ocak 2017; 2:50:32 >







  • Numara taşıma işlemi artık online olarak yapılabiliyor. Konu hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    https://teloji.com/numara-tasima-nasil-yapilir-turk-telekom-vodafone-turkcell/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.