Şimdi Ara

Numara Taşıma Kampanyası ile 30 GB Hediye ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone gsm operatörü İnternetten Numara taşıma yolu ile gelen abonelerine 12 aylık 30 gb bedava internet veriyor. Bu yıl fazla kampanya yapmadı gsm operatörleri, daha çok bu tür hat taşıma, yeni hat alma gibi kampanyalar yaptı. Hat taşımayı falan düşünen varsa işini internetten yapsın hediyesini alsın derim.
    Numara Taşıma Kampanyası ile 30 GB Hediye ediliyor

    Kaynak:
    ilk 12 Ayında Vodafone 30 GB Bedava internet







  • 12 Ay boyunca toplam 30 GB aklınızda bulunsun. Ayrıca SimMenu'de yanlışlıkla birşeye tıkla hemen faturaliya geçiyorsun. İşe yaramaz aklınız varsa TT veya paran varsa Turkcell kullan. En azından TT orta seviye operatör.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sim menü zaten özel servislerin bulunduğu menüdür, kayıt olmadan önce ücret bilgisini de karşınıza çıkarır. Siz okumadan hemen onay verirseniz tabi ki ücretli abonelik yapılır. (Bu durum bütün operatörlerde aynıdır.)
  • yilanserdarr kullanıcısına yanıt
    Turkcell ve Türk Telekom kullanıyorum böyle bir olay yok. Ttde daha menü bile yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ve ayrıca hiz maks 10mbps

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat bir akrabamın üstüne farklı şehirlerde yaşıyoruz. Web sitesinden başvuru yaptığımda tüm bilgileri girebiliyorum ancak hattı teslim edecekleri sırada bir sorun yaşar mıyım?
  • Şuan bakınca bende bir Vodafone'lu olarak Sim Menü falan görmedim İPHONE'DA . Ha olsa dahi söylediğim gibi, ORADA ÜCRETİ YAZIYOR BEN BUNA TIKLAYIP ALAYIM, FATURA YA DA KONTÖR GİDERSE DE VODAFONE BAŞ BELASI DERİM. tavrı saçma. Ha bide böyle bir kampanya var diye bilgi paylaştım. Siz Turkcell'i çok seviyosunuzdur bi başkası o sıra hattını Vodafone'a taşımayı düşünüyordur.


    Ek olarak dağın başında yaşamıyorsanız 3 gsm operatörü de aynı hizmeti veriyor merkezi konumlarda. İnternet olsun, şebeke olsun. sıkıntı yaşanmıyor.
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    bunu bi müşteri temsilcisini arayıp sormanızı rica edicem. Çünkü hat taşıma işlemi genelde hat sahibi tarafından yapılabiliyor
  • Ek olarak bir kaç defa TT ve Turkcell'li arkadaşlar ile youtube ta video açma vs gibi basit testler yaptık. Bir çoğunda tabi ki Turkcell öncü oldu ama 1 saniye geç açılma içinde ekstradan 40 lira vermek NE BİLEYİM . Benim internetim senden 1 saniye erken açılacak erken açılmalı çünkü ben süper sonik hızda internet kullanırım ve çok teknolojiğim tavrı saçma. Sizin 1 saniye için verecek ekstradan 40 liranız vardır, bi başkasının yoktur.
  • Hayırdır yine kıyasmı yapıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kıyas değil de arkadaş Sim uygulamasına girmiş oradaki ücretli servise abonelik yapmış Sonra ücret gelince de, Sim diye birşey var abonelik yaptırıp ücret kestiriyor yazmış. Yahu arkadaş aklınız alıyor mu koskoca GSM operatörleri zorla seni birşeylere abone edecek, sana bilgi vermeden hemde. İlgili kurumların keseceği cezayı hayal dahi edemeyiz. Hangi abonelik olursa olsun aboneik yapılmadan karşına haftalık/7TL ve benzeri bildirim geliyor. Sen hala okey ya sorun yok modunda devam edersen tabi ücret keser.


    Kıyas konusunda ise, sürekli merkezi konumda olanlar (ki merkezi konumlarda bütün gsm operatörleri de iyi sayılır) bana kalrısa daha ucuz ödemeler için Türk Telekom ve Vodafone'u seçebilir.

    Not: Sonuç olarak akıllı telefon kampanyasına katılmıyoruz, giriş yaparsın yaza özel kampanyalardan birine bakarsın faturasız hat. Hoşuna giderse faturalıya geçersin. Gitmezse operatör değiştirirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilanserdarr -- 26 Ağustos 2019; 8:59:40 >




  • vodafone dan TT ye geçtim prime kat kat ilk 3 ay 30+30+30 GB hediye veriyor yol gel kazan git kazan kazı kazan derken neredeyse 5. ay dolacak henuz kendı 15 gb tı kullanamadım :D
  • yilanserdarr kullanıcısına yanıt
    Vodafone simkartı epeydir takıp 1 2 gün kullanmadım ama 5 yıldır hiç öyle ekranın ortasına birşeyler gelmedi.

    TT'da 1 senedir hiç görmedim.

    Turkcell'de de sadece aradığın kişi meşgulse onunla ilgili ekranın ortasına pat diye bi servis mesajı geliyor.

    Son olarak Turkcell'de aldığım hizmetin yarısını diğerleri ancak verebiliyor, e buna görede fiyat farkı var. Herkesin seçimi nihayetinde. Şehiriçi şehirdışı hiçfarketmez. Şehiriçinde sadece hız olarak pişman etmezler ama diğer tüm hizmetleri vasattır. Sadece donmadan video izleyince "abi çok iyi yaaaa," diyenlerle bu kıyas yapılmaz, ki bu tipler forumda gırla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hangi firma olursa olsun müşteri derdini anlatabiliyorsa çözülmeyecek hata yoktur. Eğer firma hatayı çözmemekte ısrarcı ise tüketici haklarına şikayet bildirip hata çözülebiliyor.

    Ama kişi sorunu " ya şöyleydi de böyleydi" gibi bir dil ile anlatırsa hata çözülmüyor.

    Gel gelelim hizmet kalitesine " Tartışmasız Turkcell hepsini geçer, Müşteri temsilcisinin hitap edişi dahi farklı " Fakat benim anlatmak istediğim herkes para baronu değil :) Mobil hat kullanmayı gerçekten bilen insanlar diğer alternatiflere de yönelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilanserdarr -- 26 Ağustos 2019; 9:21:48 >
  • Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi telefonla uğraşırken şak diye önünüze sim menüden gönderilen faturalıya geçme kampanyaları çıkıyor o sırada yanlışlıkla faturasızdan faturalıya geçiliyor. 3 operatörü de aynı cihazımda kullandım bu olay sadece Vodafone’da başıma geldi. Diğer saçma sistem hatalarından bahsetmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Bana hiç gelmediğinden sanırım böyle konuşuyorum. Eğer öyle uyarılar varsa sallayın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.