Şimdi Ara

Ntv Spor'dan Nintendo Wii kazandım ama Wii hakkındaki bilgim az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wii bu hafta cuma günü elime geçti.içinden mario,wii sports çıktı.kurup oynadım buraya kadar problem yok.aklıma takılan şey wii de korsan oyun oynama gibi bir şansım var mı? playstationda çip taktırma olayı gibi bir olay var mı? bir de yan sanayi wii remote var mı? kutudan 1 tane remote çıktı ve tek oynayınca tadı olmuyor.saygılar.



  • var.yazicioglunda softmod yaparlar
  • chip de taktırabilirsiniz ya da softmode diye bir uygulama var onu yaptırabilirsiniz. chip taktırırsanız garantisi bozulur, ama softmode yaptırısanız garantisi bozulmaz.. eğer bu işlerden anlıyorsanız softmode u kendiniz de yapabilirsiniz.. softmode yapılınca harici harddisk ten oynayabiliyorsunuz..

    yan sanayi remote, nunchuk ya da diğer tüm aksesuarlar var.. özellikle yurtdışından çok ucuz fiyatlara getirtebilirsiniz..
  • bence hiç chip taktırma ozzmania arkadaşın dediği gibi softmode yaptır
  • hayırlı olsun kardeşim konsolun güle güle kullan..
    çok zevkli oyunlar var wii de..
    grafikleri pek sağlam olmaz ama eğlence denildiğinde ilk akla gelen konsoldur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzmania

    chip de taktırabilirsiniz ya da softmode diye bir uygulama var onu yaptırabilirsiniz. chip taktırırsanız garantisi bozulur, ama softmode yaptırısanız garantisi bozulmaz.. eğer bu işlerden anlıyorsanız softmode u kendiniz de yapabilirsiniz.. softmode yapılınca harici harddisk ten oynayabiliyorsunuz..

    yan sanayi remote, nunchuk ya da diğer tüm aksesuarlar var.. özellikle yurtdışından çok ucuz fiyatlara getirtebilirsiniz..


    öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.softmode olayını araştırsam kendimde yapabilirim ama riskini almak istemiyorum.hard disk olayınca gelince diyelim torrentten oyunu indirdim.hard diskme attım.hard diskide wii ye bağladım.wii oyunu direk kendi görüyor mu? yoksa fazladan işlemde yapmak gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.