Şimdi Ara

NP350V5C Allah aşkına yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu lettobu kullanıyorum ekran kartları yüzünden bilgisayardan soğudum teknosadan aldım ama ekran kartlarımı dandik benmi çözemedim anlayamadım herşey çok iyi masa üstünde değiştirebilinir grafikleri yapılandırdan yüksek perfenmos diyorum ama yok arkadaş yok yinede solda bi uyarı çıkıyor amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye sinir oluyorum en güncel sürüme güncelliyorum bu sefer DEĞİŞTİREBİLİNİR GRAFİKLER yok oluyor yani sağ tıklayınca o çıkmıyor bu sefer yüksek perfonmansa alamadığım için her oyunda donuyor arkadaşlar siz bunda en iyi sürümü ne kullanıyorsunuz win 7 yüklesem düzelirmi

    ekran kartlarının sürümleri şunlar

    Amd redeon HD 7670M sürümü- 8.982.6.0

    Intel HD graphics 4000 sürüm- 8.982.6.0


    arkadaşlar siz bu lettopda hangi sürümleri kullanıyorsunuz bi yol gösterin yoksa garantiye vericem







  • Revoery den sıfırlayın bilgisayarı hocam ilk geldiği günki gibi olsun sonra yüklemeniz gerekn driverların linkini veririm ben size.
  • Aynı sorunu bende yasıyorum, detaylı bır sekılde anlatabılırmısınız eger bır bılgınız var ıse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-rat

    Aynı sorunu bende yasıyorum, detaylı bır sekılde anlatabılırmısınız eger bır bılgınız var ıse

    ben buldum çözümü abi tam sorunun ne
  • mesela chromedan ınternete gırıyorum arada bır amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti gıbısınden bırseyler cıkıyor, cıkmadan oncede anlık donma oluyor bılgısayarda
  • Samsung 8.1 için bluetooth ve ekran kartı driverlarını yayınlamış bir deneyin isterseniz.
  • ''AMD driver sürücüsü yanıt vermeyi kesti'' uyarısı pek hayra alamet değil ve bunun driverla da çok alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bu hatayı amd ekran kartı kullanan her bilgisayar verebilir lakin bu hata çok sık yaşanıyorsa donanımsal bir problem olabilir diye düşünüyorum. Bu ihtimali bir kenara bırakırsak aynı pc bende de var. Şöyle bir yöntem önereceğim sana yalnız sırasıyla yapmalısın.

    1- AMD uninstaller bul ve driverları sil. bu yazılım şart driverları tam olarak temizleyebilirsin.

    2-https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23106&lang=eng&OSVersion=Windows%208%2C%2064-bit*&DownloadType=Drivers bu linkten intel sürücüsünü indir.

    3-http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_11_beta7_%2813_250_18_october_25%29.html buradan amd sürücüsünü indir.

    ilk olarak intel sürücüsünü kur ve reset at. İkinci olarak amd sürücüsünü kur ve yeniden resetle. Sonra değiştirilebilir grafiklerden yüksek performansı seç ve dene. Umarım düzelir. Düzelmezse pcyi servise vermelisin.

    not: bu driverlar win 8 64 bit için geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonfly23 -- 7 Kasım 2013; 3:22:53 >




  • denıyorum hemen eyvallah
  • hemen bende deniyorum 2 ekran kartınıda silicem
  • kardes eger olursa yaz buraya haber beklıyorum, ben dahaca denemedım. servısını arıcam daha 1 ay olmadı ve canımı sıktı bu durum yollarım gerekırse yapsınlar o kadar para verıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.