Şimdi Ara

NOVATEL Belediyeler ve Kamu Sektöründe Çalışmalarını Hızlandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    2009''u %40 büyüme ile kapatan NOVATEL, 2010''a da hızlı başladı...

     

    NOVATEL 2010''un ilk 3 ayında BELEDİYELER ve KAMU SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI...

     

    Kuruluşundan beri başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Novatel, projelerini her geçen gün arttırıyor... ETSI (Avrupa Telekomünikasyon Standartları Enstitüsü) tarafından Avrupa Birliği coğrafyasında standart dijital telsiz haberleşme sistemi olarak belirlenen DMR (Digital Mobile Radio) teknolojisini Türkiye''ye getiren, Motorola Telsiz Sistemleri Türkiye distribütörü Novatel, özel sektörde yürüttüğü başarılı projeleri belediye ve kamu alanındaki çalışmalarıyla da genişletti.

     

    Novatel, 2010 yılı için %60 büyüme hedefine ulaşmaya ve yine bir çok başarıya imza atmaya hazır olduğunu gösterdi. Bayi ağını genişletmek için çalışmalarına devam eden Novatel, 2010''da Türkiye''nin tüm bölgelerinde aktif olma isteğine de çok yaklaştı.

     

    Dünyada yıllardır kullanılan DMR teknolojisine sahip sistemler Türkiye''de Novatel ve Motorola ayrıcalığı ile kullanılmaya başlandı. TETRA Dijital Telsiz Haberleşme Sistemleri ve DMR teknolojilerinde Motorola''nın pazara sunduğu Dimetra ve MotoTRBO ürünleri ile maliyet avantajının yanısıra her koşulda kesintisiz ve yüksek kalitede ses iletişimi, veri transferi, yazılı mesaj, yüksek güvenlikli görüşme, filo takibi gibi farklı özellikleriyle kullanıcılara büyük olanaklar sağlanırken, noktadan noktaya ve noktadan çok noktaya geniş band haberleşme çözümlerini sunan Motorola WİBB (Wireless Broadband) ile yenilikler devam etti.

     

    Özel sektörün avantajlarını daha önce keşfettiği bu sistemler İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Gaziantep gibi Büyükşehir Belediyeleri ve bazı ilçe belediyelerinde kullanılmaya veya projelendirilmeye başlandı. Novatel şu anda bir çok belediyede dijital telsiz sistemlerine geçiş yada planlama çalışmalarını sürdürüyor. Novatel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Genel Merkezi, Kayseri Gaz, TAI, Tüpraş, TCE Ege Limanı, İstanbul Ulaşım A.Ş. gibi önemli kurumların dijital telsiz haberleşme altyapılarına geçişlerinde Motorola Tetra ve DMR telsiz sistemleri ile çözümler sağladı.

     

    Novatel Genel Müdürü Cem Ankara, 2010 yılının başarılı çalışmaları ve hedefleri hakkında detaylı bilgileri aktardı.

     

    ''Bu yıl özellikle Kamu pazarında telsiz haberleşme altyapılarının Dijital teknolojiler olan Tetra ve DMR''a geçişi konusunda belirgin bir hareketlenme bekliyoruz. Büyükşehir Belediyelerinin metro, tramvay gibi raylı taşıma sistemleri ve diğer saha hizmetlerini gerçekleştiren ekipleri için haberleşme altyapı yatırım projeleri var. Ayrıca Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Acil Durum ve Kamu Güvenliği Haberleşme Altyapısı projesi hazırlık çalışmaları tamamlanmak üzere. Bu proje ile başta Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzere tüm kamu güvenliği ekiplerinin ülke genelinde haberleşme yapabileceği, özellikle acil ve olağanüstü durumlarda kesintisiz haberleşme imkanı sağlayacak bir kablosuz haberleşme altyapısı kurulacak.

     

    Bildiğiniz üzere özellikle Marmara Bölgesi''nde gündemde olan deprem ve ilgili riskler ile ilgili olarak kesintisiz haberleşme sağlayacak bir altyapının kurulması çok önemli bir proje. Olası bir deprem sonrasında sağlık, emniyet, arama kurtarma, elektrik-gaz-su gibi şebekelere müdahele edilmesi, itfaiye vb. koordineli olarak çalışması gerekecek birçok kurum var. Gerekli haberleşme ve koordinasyonun sağlanabilmesi için bu kurumları kendileri ve birbirleri arasında haberleşmeleri ve bu haberleşmenin hiçbir şekilde kesintiye uğramaması hayati önem taşıyor. Ayrıca aynı altyapı normal koşullarda da yine aynı kurumları haberleşmelerini sağlayacak. Biz de Novatel olarak Motorola ile birlikte Ulaştırma Bakanlığı tarafından liderliği yapılan projenin hazırlık safhasında üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz.

     

     

     

    28 Nisan''da Ankara''da düzenlenecek olan Uluslararası Tetra Derneği Toplantısı bu proje ile ilgili önemli kurumları biraraya getirecek. Motorola''nın Altın Sponsoru olduğu bu organizasyonda biz de Novatel A.Ş. olarak Motorola ile birlikte yer alacağız."

     

    Novatel Genel Müdürü Cem Ankara, kullanıcıların tüm isteklerini karşılayabilecek düzeyde olan profesyonel telsiz haberleşme sistemlerini her büyüklükte işletme için uygulayabilecek ekip ve tecrübeye sahip olduklarını ve yeni projeler için görüşmelerinin de tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.