Şimdi Ara

Notebook ve 55' tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir notebook almayı düşünüyorum. Aklımda msi ge70 0nd var ancak şu anda stoklarda bulunamıyor. Bu sırada kafama takılan ayrıntılarla uğraşıyorum :)

    Sormak istediğim şu:

    Evde 55" fullhd tv var. Ben tv yi kullanarak oyun oynamak istersem alacağım bilgisayarın ekran kartının hangi özelliğine dikkat etmem gerekir? Örneğin güncel oyunlar için gtx660m 2 gb yeterli olur mu?

    Bir de büyük ekran kullanırken yanılmıyorsam ekran kartının belleği ön plana çıkıyor. Bu durumda 2 gb ddr5 gtx660m yerine 4 gb ddr5 gt650m tercih etmem daha mı mantıklı olur?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



  • Çözünürlülük önemli leptop ekranıda fhd tv ekranıda aynı performansta oynayacaksınız.Bütçenizi bilmiyorum ama bu fiyata gtx660m yeterlidir.
  • Mesajınızdan anladığım kadarıyla ekran kartı belleğinin bir etkisi yok tv ye de bağlasam.

    Peki oyunlar için gtx660m 2 gb ile gt650m 4 gb arasında(ikisinin de ddr5 olması durumunda) hangisini seçmem daha mantıklı olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeremT -- 27 Mart 2013; 12:22:41 >
  • Ekran kartında belleğin oyun performansına katkısı yoktur,katkısı şu noktada vardır ram miktarı yüksek oyunlarda sistemdeki ramden yeme durumu az olur.Burda 2gb gtx660 kullanman yerinde olur bu halli bile sistemde 4gb ram varsa yeterlidir kaldı ki bu bilgisayarlarda 8gb ram var en az ve yükseltilebilir.
  • Teşekkürler cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.