Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi 128 bit ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar netcad ve autocad çalıştırabilecek 128 bit ekran kartına sahip bir bilgisayar almak istiyorum (notebook) önerebileceğiniz bir mpdel var mı? Teşekkürler.



  • Kardeş bütçe dostu olarak araştırdım, en uygunu olarak lindeki modeli buldum. Artıları 17.3" ekran, 8gb ram, 2gb gtx860 ekran kartı, full hd ekran. Ayrıca Acerin bu nitro serisi oldukça tutuldu, soğutması felan oldukça sağlam.
    Acer nitro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 4 Ekim 2015; 1:14:58 >
  • Eyvallah teşekkür ederimmm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi pe60 yada pe70 bakabilirsiniz.

    nedenlerine gelince kalibre edilmiş bir panel le gerçek görüntüyü veriyor. Programı sayesinde ne üzerinde çalışıyor yada ne yapıyorsanız renkleri onagöre ayarlayabiliyorsunuz paneli ön planda tutulmuş güçlü bir bilgisayar. Eğer bu işten para kazanılacaksa düşünülmeden alınması gereken bir bilgisayar eğer sadece çalıştırılması isteniyorsa herhangi bir 960m ekran kartlı diz üstü model işinizi görecektir.

    Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    netcad ve autocad, renk doğruluğu gerektiren, grafik, yada foto uygulamları değil. O nedenle sırf paneli için o kadar para vermeye gerek yok.
    Arkadaş bütçe belirtmemiş, o nedenle ekonomik ve kendini kanıtlamış bir model tavsiye ettim, yoksa, bu tip programlarda en çok mac tercih edilir, ama onun da fiyatı uçuk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.