Şimdi Ara

Notebook kitlenme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 ay önce Asus fx505-Dt modeli notebook aldım.1 ay önce de bios güncelledim. Hiç sorun yokken 2 gündür google chrome de ders videoları izlerken cızırtılı şekilde ani donmalar oldu.Şimdi ise notebook açıldıktan 5-10 dk sonra kitleniyor.Hiçbir şekilde kontrol edemiyorum. Sorunu google den araştırdım bios güncellemesiyle alakalı olduğunu ve eski bios sürümünün yüklenmesi gerektiği yazıyor. Bilgisayarı mecbur power tuşu ile kapatıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.



  • Hocam selamlar ne yaptınız durumu çözebildiniz mi?

    Ben amdnin recommended yazılımı değil de diğer beta sürümündeki yazılımını yükleyince biraz azaldı.

    Aynı zamanda tarayıcılarımdaki grafik hızlandırma ayarını kapattım onun da etkisi oldu.

    Fakat amd driver sanırım sorunlu benim sistemimde sürekli hata veriyor tekrar yüklememi istiyor

  • logismile L kullanıcısına yanıt
    Merhaba asus’u arayıp telefonda teknik destek aldım. Pc ye format attım şimdilik düzeldi.Fakat kitlenmese de ara sıra cızırtı yapıyor. İnternnette çok araştırdım benzer problem monster marka notebooklarda da olmuş. Bios sürümünü eski sürüme çevirince düzeldi diyorlar.
  • Bende arayınca sıfırlamamı önerdiler. Fakat ben sorunu amd güncellemesini silerek çözdüm. Güncellemeyi silip asusun sitesindeki güncelleme merkezinde olan sürümü indirdim o günden beri sorun yok.

  • logismile L kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir daha donmaz.Tekrar problem olursa ben de bahsettiğiniz gibi amd güncellemesini silerim.İlgimi çeken diğer kısım ,internet’te gezinirken bile oyun çalışıyormuş gibi ram belleği aşırı kullanıyor ve ısınma olmasa da fanlar bazen abartı çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.