Şimdi Ara

Notebook İşletim Sistemi Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elimde kullanmadığım bir notebook var 1-2 sene oldu alalı format atıp birisine hediye etmek istiyorum şuanda starter kurulu ve aşırı kasma yapıyor. 2 GB ram var. Starter ı sevmiyorum açıkçası ultimate veya professional kursam sıkıntı çıkartır mı veya 8.1 ? Araştırdım fakat yardım edebilen çıkmadı kimi olur diyor kimi olmaz diyor. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErenGY1

    Merhaba arkadaşlar elimde kullanmadığım bir notebook var 1-2 sene oldu alalı format atıp birisine hediye etmek istiyorum şuanda starter kurulu ve aşırı kasma yapıyor. 2 GB ram var. Starter ı sevmiyorum açıkçası ultimate veya professional kursam sıkıntı çıkartır mı veya 8.1 ? Araştırdım fakat yardım edebilen çıkmadı kimi olur diyor kimi olmaz diyor. Teşekkürler.

    Windows 8'i gayet güzel kullanırsınız.Bir sıkıntı yaratmaz aynısı windows 7 ve 8.1 için'de
  • Win 8.1 i söylediğiniz configuration için test etmek oldukça zahmetli. Ancak bana göre microsoftun çıkardığı en iyi işletim sistemi (xp den sonra yaşadığım hayal kırıklığını dün gibi hatırlıyorum). Bence 8.1 i kurup test edin ve sonuçları buradan paylaşın belki başka kişilerin de işine yarar.
  • 8.1 i denemeye karar verdim. Notebooklardan anlamadığım için format konusunda sıkıntı yaşıyorum :) . Boot 1. olarak flashı seçmeme rağmen bootmrg is missing hatası veriyor ve resetleniyor. Samsung recovery solution 4 var bununda ne işe yaradığını çözemedim :) yardımcı olabilirseniz çok iyi olur :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.