Şimdi Ara

Notebook için harici Wifi adaptör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2 buçuk yıllık Asus TUF A15 Notebook cihazım ile maalesef Wifi konusunda sıkıntı yaşamaktayım, cihazın Wifi bağlantısı çok zor bağlanmakta olup devamlı kopmakta ve koptuğunda Windows bildirim panelinde bulunan Wifi aç/kapa butonu da kaybolmaktadır sanki cihazda Wifi donanımı yokmuş gibi aygıt yöneticisinde de gözükmektedir. Arada bir kendiliğinden Wifi geri gelmekte ve bağlanmakta ancak tekrardan kopmaktadır, konu ile ilgili olarak sıfırdan temiz Windows kurulumu yapmama rağmen maalesef bu durum düzelmedi. Bu hususla alakalı aklıma gelen çözüm Usb Wifi adaptörü satın almak bu konu hakkında tavsiyelerinizi rica etmekteyim.




  • Merhaba;


    Öncelikle wifi kart bağlantısında bir temassızlık var sanırım. Garantisi bitti ise kendiniz veya bir yetkili serviste notebook u açıp kontrol etmelisiniz sonrasında varsa bios güncellemesi ve üreticisinin (Realtek) sitesinden en son sürücüsünü kullanmalısınız.


    Kartta gerçekten donanımsal bir sorun varsa dediğiniz gibi USB wifi adataptör çözümü düşünülebilir.



    Kolay gelsin.

  • cemcakmak kullanıcısına yanıt

    Merhaba cevabınız için teşekkür ediyorum, notebook cihazının anakart bios'u en son sürüme güncellendi, cihazın garantisi bitti maalesef. Tek denemediğim husus Realtek sitesinden driver indirip kurmak onu da deneyip en son çare ya dahili wifi kartı alacağım yada usb wifi adaptörü satın alacağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.