Şimdi Ara

Notebook icin dijital tv karti alacagim yardim ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oturdugum apartmana uydu anten kuruldu.Butun dairelere hat cektiler.Cekilen hattin kullanilmasi icin uydu alıcısı almam gerekliymiş.Fakat ben uydu alıcısı degil , notebookuma canaktan gelen antenin baglantısını yapabilecegim , yurtdışındaki bazı kanalları , eger mumkunse bazı şifreli kanalları ve kablolu tv de olan kanalları izleyebilecegim bir tv karti bakiyorum .
    Gordugum kadarıyla usb girişli olanlar ve diger sekilde - ismini tam bilmiyorum - bilgisayarın yan tarafındaki slota takılan turleri var. Bunlardan hangisi daha kullanıslıdır . Sanırım uydu kanallarını izleyebilmem icin dijital almam gerekli . Bana maksimum 120 ytl olacak şekilde kaliteli bir kart tavsiye ederseniz çok sevinirim. Kısacası uydu reciever gibi kullanabilecegim bir tv karti ariyorum notebook için . Çok teşekkür ederim ilgilenirseniz çok sevinirim .



  • Bende de aynı dert var; Bende araştırıyorum fikir veren olursa çok iyi olur. Hadi arkadaşlar yok mu daha önce deneyen..
  • arkadaşlar ben 150 ytl ye skyvision usb 2.0 kartımı satıyorum.ben de laptop da kullandım.daha fazla bilgi için ilanıma ait linki koyuyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19344610/tm.htm
  • Evet tam olarak aynı durum bende de var.Forex utv 380 diye bir şey var usb den taklıyormuş bunun tam olarak nasıl bişey olduğuunu bilen varsa bilgi verebilir mi?Teşekkürler.Ben analog kartta alabilirim ........................
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lokosit

    bunun üzerine tanımam
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd49245

    http://www.sigmaelectronic.net/tr/FEEDBACK.HTM adresinden daha ucuza alabilirsiniz

    aynen katılıyorum memnun kalırsınız




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.