Şimdi Ara

notebook hdd ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar msi pr300 notebook um var. hdd notebookun sağ alt köşesine denk geliyor. inanılmaz ısınıyor. hatta mouse pad i kullanamıyorum elim yanıyor. bu sorunu çözmemde yardımcı olacak kimse varmıdır?

    notebook soğutucu aldım tam da çare olmadı. cünkü onların coğunun fanları arkada. benim hdd önde olduğundan pek fayda etmiyor. eğer önde fanı olan bi tavsiyeniz varsa olabilir..

    ssd alsam cözülüğr mü bilmiyorm ama o da cok pahalı. harddiskim western digital marka. acaba bu hdd de sorun olabilir mi? değiştirsem çözülür mü?



  • iyi günler ısınma probleminin hdd ile bir alakası yok.cihazın alt kapağını dikkatlice açın.fanını soğutucu ile güzel bir şekilde temizleyin.sorun düzelicektir.termal macun sürmeyi unutmayın!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ortega1907

    iyi günler ısınma probleminin hdd ile bir alakası yok.cihazın alt kapağını dikkatlice açın.fanını soğutucu ile güzel bir şekilde temizleyin.sorun düzelicektir.termal macun sürmeyi unutmayın!!


    alt kapakta değil benimkisi klavyeyi kaldırmak gerekiyor. ayrıca dedğiniz şeyi 3 kere yaptım değişen bir şey yok. ayrıca işlemcinin bulunduğu yer notebookun sağ üst köşesi ısınan yer sağ alt köşe. fanı macunu herşeyi hallettim. ısınma düzelmyor.
  • 1-fanların arızalı olabilir 2-macunun kurumuş olabilir 3-hdd lerin ısınma sorunu olmaz sorun ya vga yongasında yada işlemci yongasında ikisinden biri soğumuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musti463

    1-fanların arızalı olabilir 2-macunun kurumuş olabilir 3-hdd lerin ısınma sorunu olmaz sorun ya vga yongasında yada işlemci yongasında ikisinden biri soğumuyor


    öncelikle teşekkür ederim. fanda sıkıntı olduğunu sanmam en azından dönüyor :) fanı cıkardım temizledim yağladım. macunu 2 kere yeniledim. yine aynı. hani oyun oynamak istediğimde daha cok ısınıyor. belki dediğiniz gibi vga da sorun olabilir. belki touchpad in altındadır. orayı yakıyo olabilir. bunun cözümü varmıdır peki? bazen öyle oluyor ki elimi süremiyorum touchpad e.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.