Şimdi Ara

Notebook darbe aldi HDD yi okumuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba. Geçen günlerde 4 arkadaş bir kisa film üzerinde çalışıyorduk. Sokaga çıkıp 3 luleri birleştirip falan sistemi zorla kurduk sonra röportaj falan yaptık. Sonuc itibari ile bayaa bayaa uğraştık. Talihsiz bir bicimde gecen gun herseyin içinde olduğu notebooku oda arkadasim parcaladi. Arada harddiskte hasar gormus olmalıdıki baska bir bilgisayara usb ile bagladigimizda okumuyor. Arkadaşlar projeyi kurtarmak için ne gerekiyorsa yaparım. Yoksa kalicaz bu dersten. Kurtarmanin yolu yokmudur ya ? Okuyan başı kirilmissa falan degisme imkani yokmudur bunun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • manyetik diskler sağlamdır belki hddnin chipi bozulmuştur profesyonel destek alın. ayrıca merak ettim oda arkadaşım parçaladı derken sinirlenip mi parçaladı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B780E0A07 -- 30 Mart 2016; 18:23:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuko08

    manyetik diskler sağlamdır belki hddnin chipi bozulmuştur profesyonel destek alın. ayrıca merak ettim oda arkadaşım parçaladı derken sinirlenip mi parçaladı?

    Evet. Bilgisayarlarimiz ayni maalesef. Ogun arkadasim bayaa gergindi. Germislerdi daha dogrusu çocuğu. Oda arkadasimdan kastim 17 senelik arkadaşım ya ikimiz ayni evde kaliyoruz. Bide gece gunduz calistigi derside verememişti. Ustune kiz arkadasiyla tsrtisti telefoda daha sonra Benimkini kendi bilgisayari sanip birden vurdu yere. Olan oldu 😂 benim isime geldi 2 tane oyun canavari msi yolda 😂 ama harddiski kurtarmam lazim şimdi

    Ilginiz icin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.