Şimdi Ara

Note 4 sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu alalı 3 Gün oldu rastladığım iki temel kusur var.

    Bunları sizinle paylaşmak istiyorum ha bu kusurların önemi kişiden kişiye değişir orası ayrı.

    1-Sol tarafta kasa açıklığı (Bir not kağıdı rahatlıkla giriyor)(İleride resmini atacağım)
    2-Sadece menü geçişlerinde ve Ayarlar-uygulama yöneticisi ''yüklenen, SD kart, Telefon, Çalışan, Devre dışı, yüklü'' menüleri arasında geçiş yaparken kasma yapıyor ama öyle ahım şahım değil bu kasmalar hani bilgisayarda oyun oynarken oyuna milisaniyelik lag girer ya aynı öyle. 10 kere menüye giriyorsan bu kasma 2 kere başına geliyor.

    Ram'e aşırı yüklen veya yüklenme sadece bu iki nokta da kasma yapıyor. Arkad plan da İnsta,Twitter,Facebook,Airborne,İnternet Tarayıcısı,Youtube,Mesaj uygulamalarını aynı aynda çalışırken kullandım takılma donma kasma sıfır sadece bu dediğim iki nokta da oluyor bu laglar.

    şimdi gelelim kullanıma telefon bu iki kusuru dışında tam öpüp alnına koyulmalık ama bu iki kusur göze çarpıyor. Kasa açıklığını Koruyucu kılıfla kamufle edeceğim. Kasmalara gelince bu şekilde idare ediyorum ileri ki günlerde artma olursa laglar da telefonu kasa açıklığı kusurundan teslim edip değişimini isteyeceğim. Belki o zaman üstüne biraz daha koyup başka bir modelini ya da İphone 6 alabilirim. Bakalım ilerleyen günler ne göstercek bize.

    Not: Clean Master uygulamasını kullandım iki gün boyunca bi faydasını görmedim ha hiç mi görmedim 10/2 faydasını gördüm.
    Çeşitli çözüm önerileriniz varsa lütfen yazın. Sorulara açığım yardımcı ourum elimden geldiğince.







  • paylaşımın için teşekkürler dostum bende note 4 yada yetişirsem note 5 almayı düşünüyordum bu yaz. kasa açıklığı sorununu bugün duymaya başladım.
    acaba rica etsek resim çekip buraya koyar mısın kasa açıklığını. rahatsız edici derecede mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: symeck

    paylaşımın için teşekkürler dostum bende note 4 yada yetişirsem note 5 almayı düşünüyordum bu yaz. kasa açıklığı sorununu bugün duymaya başladım.
    acaba rica etsek resim çekip buraya koyar mısın kasa açıklığını. rahatsız edici derecede mi acaba

    dikkatli bakarsan göze batıyor ama normal kullanımda dikkatini çekmiyor. şu an işteyim akşama doğru bi fotoğraf çeker koyarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.