Şimdi Ara

Note 4 Arka Kamera Camı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2015 yılı Haziran ayının sonunda Note 4 aldım. Telefon eski telefonuma nazaran daha büyük olduğu için doğru düzgün yanımda taşımadım, kutusunda çıkarmadım, kullanmadım. Anca yaklaşık 20 gün sonra telefonu kutusundan çıkardığımda arka kamera camının kırık olduğunu gördüm. Aldığımda kırık değildi ancak daha sonrasında nasıl kırılabildiğini anlayamadım. Eminim ki telefonu düşürmedim, cebime koymadım, sert bir yere çarpmadım ki kutusundan alıp kutusuna geri koydum. Bu durum beni çok şaşırttı.

    İnternete baktığımda bu durumdan şikayetçi 4-5 kullanıcının daha olduğunu gördüm. Yeni çıkan bir telefon için arka kamera camının kırılmasından bu kadar fazla kullanıcının olması çok normal gelmedi bana.

    Acaba bu Samsung firmasının Note 4 telefonlarının arka kamera camı dayanıksız mı? Veya diğer telefonlara nazaran daha mı çabuk kırılıyor. Bu sorunla karşılaşan başka kullanıcı var mı aramızda?

    Servise verdiğimde gelen cevap "Kullanıcı Hatası". 96TL gibi bir ücret istediler. Müşteri temsilcisi ile de görüştüm ancak kullanıcı hatası olduğunu tekrar ettiler. Anlıyorum ancak bir telefona bu kadar para verdikten sonra camının durduk yere kırılması sonucunda tekrar ücret ödemek zorunda kalmak beni biraz çileden çıkardı. Acaba Note 4 almak ile yanlış mı yaptım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.