Şimdi Ara

Note 3 neo mu yoksa S4 9515 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun incelemelerim sonucunda Lg g2 yi eleyip, Lg 3 'ü pas geçip(bilinen sorunlar) bu iki cihaz arasında kaldım.

    Biraz önce mağazada ikisinide fiziksel olarak inceledim, 4,3" ekran kullanan biriydim, 1 aydır ekran kırık diye telefonu kullanmıyordum. İki cihazı da elime alınca note 3 neo tek el ile kullanım için pek uygun gelmedi.

    İnternette yorumları araştırdım, note 2 nin makyajlı hali falan denilmiş. Antutu da falan yüksek skor almış s4 ten ama işte lolipop güncellemesi kesin değilmiş.

    Ayrıca ekran kalitesi de bana pek iyi gelmedi.

    Şimdi diyeceksiniz ki madem bu kadar biliyorsun, dezavantajını sıraladın, neden hala soruyorsun ?


    Neo başlığında batarya süresi için çok iyi sonuçlar alındığı yazıyor. Yine performans için daha iyi deniliyor.

    Her iki cihazı kullanan ya da ayrı ayrı kullanıp şurasını beğenmiyorum diyenler bu konuda ne diyor, sizlerin yorumuna göre sipariş geçeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 26 Aralık 2014; 22:47:14 >







  • Önceki tavsiyemi tekrarlayacagım. Ara telefonlar almayın. Zarardan başka bir şey değildir. Hiç destek vermiyorlar. Telefon üzerinde çok uğraşılmadan çıkarılıyor. Evet ekran sürelerini bende gördüm. Ama sırf bu yüzden alınırmı dersen sana bir şdy demem. Evet performansdanda iyi ama dağlar kadar fark yok. Yani onda yaptığının aynısını onda da yapabilirsin. Kasma filan olmaz. Swn meeak etme. Ekran süresi biraz geeide olur s4ün.onun dışında heralde tek elle kullanmak istiyorsun o da uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 kullanıyorum ekran süresi beni çileden çıkarıyor.

    Arada oyundan atıyor. Buna çok sinir oluyorum.

    Onun dışında sinir olduğum bir şey yok.

    Kamerası bence çok iyi.

    Dediğim gibi kasma yok. Arada 1-2 saniyelik gecikmeli açılma oluyor. Onun dışında tam. Mc5 oynadım herhangi bir kasma yok. Gta san andreas oynadım herhangi bir kasma yok. Yani oyunlarda herhangi bir sorun olmaz.

    Ha bu arada yazı yazarken farkettim. Klavyesi rezalet. Rezalet. Boyle klavye olmaz olsun. Tuşlar nasıl ayrık. Benim top parmaklar işe yaramıyor hep yanlış yazıyorum.

    Onun dışında eğer selfie çekiyorsan çok rahat iş görür. 2 mp ama çok da iyi. Video çekmeside 1080p. Arka kamerada 1080p.

    Ana menüde sağa sola kaydırurken ayrıntı ama dikkatimi çeken bir şey vardı. Fps oranı orada düşüyordu. Ona sinir oluyorum.

    Tasarımı dersen çok da iyi değil. Sonuçta plasik. Yan taraflara alaşım koymuşlar. Güzel gözükmüş ama arka taraf rezalet. Ha bu arada arka kapak 1-2 aonra soyulmaya başlar. Kılıf kullanmassan orası haşat olur.

    Ses kalitesi bence iyi. Ama kulaklıkla iyi. Diğer hoparlör de kötü. Yüksek ses olunca bozulma oluyor.

    Bir çok sensör koymuşlar. Çoğu işe yaramıyor ama arada işe yarayanlarda var.

    Android 5 yıl başından 1 hafta sonra gelecek diye okumuştum. Note 3 neo gelmiyecek siye biliyorum. Note 2 ye geliyor ona gelmiyor siz düşünün artık ara telefonların ne kadar gerwksiz olsuğunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.