Şimdi Ara

Note 2 Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 1 ay önce Samsung Note II aldım ve herşey normaldi. Ancak son 1-1.5 haftadır şarj problemi yaşıyorum,şöyle ki gece %4-5 giden şarjım bütün çalışan uygulamalar kapalı ve ram temizlenmiş halde bıraktığım halde %20'lere kadar düşüş gösteriyor.Ki bu sırada sadece wifi açık oluyor.Sebebini çözememekle beraber baya canımı sıkan bi durum.Bu arada belirteyim android 4.3le geldi telefon bana.Resimlerde bu sabah %100 şarjla geceden bıraktığım telefonun 7.5 saat dokunulmadan beklediği periyodun grafikleri var. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
     Note 2 Şarj Problemi Note 2 Şarj Problemi







  • Telefonu yeniden başlat.Benimde bir ara gece yüzde 10 falan gidiyordu.Kapatıp açtım düzeldi sabaha 2 şarj gitmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Advanced system care programini bosuna yuklemissin. Bunun yerine cleanmaster daha iyi bir seçenek olur.Ayrıca sık sık ram temizleme yapmanı onermiyorum. Cunku kapattigin yazilimlarin %90 ı otomatik olarak kendi kendine tekrar açılacaktır. Gece telefonu kesinlikle uçak moduna al.Wifiyi da kapatmalısın.Bu sayede şarjın en fazla %3-5 düşer.Dediklerimi uygula , bir dene ve sonucu buraya yaz. İyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 11 Mayıs 2014; 12:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

    Telefonu yeniden başlat.Benimde bir ara gece yüzde 10 falan gidiyordu.Kapatıp açtım düzeldi sabaha 2 şarj gitmişti.


    Dediğinizi dolaylı yoldan denemiş oldum aslında geçenlerde,ram 1 gb'ın altına düşmüyordu bu yüzden telefonu yeniden başlattım ve ram temizlenmişti,ama şarj problemi maalesef devam etti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearlestorm

    Advanced system care programini bosuna yuklemissin. Bunun yerine cleanmaster daha iyi bir seçenek olur.Ayrıca sık sık ram temizleme yapmanı onermiyorum. Cunku kapattigin yazilimlarin %90 ı otomatik olarak kendi kendine tekrar açılacaktır. Gece telefonu kesinlikle uçak moduna al.Wifiyi da kapatmalısın.Bu sayede şarjın en fazla %3-5 düşer.Dediklerimi uygula , bir dene ve sonucu buraya yaz. İyi günler dilerim.


    Dostum dediklerini yaparak(uçak modu-wifi kapalı) eminim ki %3-5 mertebesine düşürebilirim şarj tüketimini ama şu anki kullanım şartlarımda zaten %4-5 gidiyordu geceleri wifi açıkken ki normal olan budur zaten,ben neden telefonu her şeyi kapatıp kullanayım ki,geceleri de gelen mesajlarım ya da bildirimlerim olmakta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.