Şimdi Ara

Norton Ghost 2003 'd İmajı DVD den Boot etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • orton Ghost ile imajını aldıgım C: partition u dvd ye cektim ghostun içinden ama boot yapmıyor ne yapmam gerekiyor norton ghost ile bootable nasıl yapılır veya yaptıgım backup ı nero ile nasıl bootable yapabilirim ? Genel olarak Ghost un Backup bölümünden cd-dvd yazma seçeneği işe yaramıyor.



  • Ben Norton Ghost ile bootable dos disketi oluşturmuştum. Sanırım bunun nasıl yapıldığını anlatmama gerek yok. Daha sonra Nero ile (Nero Express Türkçe) "Başlangıç veri diski oluştur" u seçtim, Ekle den aldığım ghost imajı içine attım, İleri tuşunu tıkladıktan sonra "Sürücüdeki sistem diski oku" yu seçerek oluşturduğum ghost disketini oluşturdum. Ve kayıt işini bitirdim. Bilgisayarı resetledikten sonra CD den başlattığımda direk ghost çalışıyor ve imajı HDD atabiliyordum. Sanırım aynı olay DVD için de geçerli olur. Denemenizde fayda var. Umarım anlattıklarım işe yarar. Kolay gelsin.
  • Merhaba arkadaşlar.. DVD den boot edebildiğin sistemlerde yukarıdaki açıklamaları denemekte fayda var ancak benim istediğim External bir DVD okuyucu ile daha eski özellikli pcleri boot ve ghost image i burdaki bir dvd den aktarmak. Bu konuda bilgi ve/veya tecrübesi olan varsa şimdiden teşekkürler..
  • "benim istediğim External bir DVD okuyucu ile daha eski özellikli pcleri boot ve ghost image i burdaki bir dvd den aktarmak."

    Buradan anladığım daha önceden herhangi bir PC de hazırlanmış ghost image ile farklı sistemlere sahip, eski vs. bilgisayarlara uygulamak. Eğer durum böyle ise bu iş biraz zor. Çünkü aldığınız imaj PC'ye özel eğer sistem aynıysa sorun olmuyor, farklı sisteme sahip olduğunda ise ben denediğimde beceremedim. O uygulamak istediğiniz şey benim anladığım tarzda ise bu pek verimli olmayacaktır sanıyorum. Yine de denemek size kalmış, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.