Şimdi Ara

Nortel KOBİ''ler için Tümleşik İletişimde İşbirliğini Hızlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

     

     

     

    Nortel KOBİ''ler için Tümleşik İletişimde İşbirliğini Hızlandırıyor

    IBM ile Yürütülen İşbirliği, İşletmeler için Basit, Güvenilir ve Uygun Maliyetli Seçenekler Sunuyor

     

    Nortel, KOBİ''ler için ''Tümleşik İletişim" çözümünün gelişimini, IBM''in yeni nesil Power Systems işlemcilerine, IP telefonu uygulaması ekleyerek hızlandırıyor.

     

    KOBİ''ler için ''Tümleşik İletişim" alanında işbirliğinde bulunan Nortel''in, SCS 500* ürünü (Software Communications System) ile IBM''in Power Systems İşlemcileri sektör için benzersiz, ölçeklenebilirliği yüksek sağlam bir entegrasyon sunuyor.

     

    30 ile 500 arasında çalışanı bulunan KOBİ''ler ve kurumlar için bu entegrasyon, kurumların çalışanları, müşterileri ve tedarikçileri arasında zengin iletişim ve işbirliği için cazip bir çözüm. Bu kapsamda, Nortel''in ses iletişimdeki liderliği ile IBM''in Lotus Sametime, Lotus Notes ve Domino alanındaki gücü, müşteri ilişkileri yönetimi, satış noktası, e-posta ve takvim gibi olanakları tek bir IBM platformunda sunuyor.

     

    Nortel''in Tümleşik İletişim yazılımı, farklı donanım sunucu platformlarında çalışan SIP (Session Initation Protocol – Oturum Başlatma Platformu) standardını temel alıyor. Kolay kullanımlı, tak - çalıştır arayüzü sayesinde, çözümlerin kurulumu, yönetimi ve bakımı son derece rahat. Kullanıcılar, verimliliklerini artırmak için, seçtikleri herhangi bir cihazda kendi tercihlerine göre kişiselleştirilmiş iletişim deneyimi oluşturabiliyor. Bu çözümler aynı zamanda, IT, yönetim, hizmet ve konferans maliyetlerini düşürerek, sermaye ve işletme giderlerini azaltmaya da yardımcı olabilir.

     

    Nortel, Kurumsal Çözümler Başkanı, Joel Hackney konuyla ilgili şunları söyledi, ''KOBİ''ler, maliyetleri azaltmak, çalışan verimliliğini artırmak ve müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için Tümleşik İletişimi uygulama konusunda istekli. Bugün KOBİ pazarına sunulan çözümler, büyük kurumlar için geliştirilmiş ve KOBİ''lerin ihtiyaçlarına hemen yanıt verebilecek hale henüz getirilmemiştir. Oysa Nortel ve IBM arasındaki kapsamlı işbirliği, doğrudan KOBİ''lere özgü ihtiyaçlara yönelmiş durumda."

     

    Nortel''in multimedya iletişim çözümündeki liderliği ile IBM''in kritik işletme çözümleri platformundaki öncülüğü ''Tümleşik İletişim" alanında sinerji yaratarak sektörde yeni bir lider yaratacaktır.

     

    IBM Kurumsal Sistemler Bölümü Başkan Yardımcısı Mark Shearer ise konuyla ilgili şunları söyledi, ''Tümleşik İletişim için her zaman güvenilir, ulaşılabilir, gerçek zamanlı işlem kapasitesi gerekir ve IBM Power Systems, dünyanın en hızlı ve ölçeklenebilir platformlarından birini sunar. Bu olanakları Nortel''in IP telefonu uygulamaları ile birleştirerek, iki tarafın müşterilerine de değerli bir çözüm sunabiliyoruz."

    IBM donanım ve yazılımlarıyla Nortel''in ses iletişimi alanındaki uzmanlığının oluşturduğu bu benzersiz kombinasyon, KOBİ pazarı için inanılmaz güçlü bir çözüm sunmaktadır."

     

    Nortel SCS 500, bu aydan itibaren önce System i üzerinde, 2008 üçüncü çeyrekten itibaren de Power Systems üzerinde kullanılabilir olacak. Aynıca, Nortel ve IBM, IBM System x ve Blades''e SCS eklemeyi de planlıyor.

     

    Nortel SCS 500 hakkında

    *SCS 500, 30 ile 500 kullanıcısı bulunan KOBİ''ler için yönetimi kolay, kullanıcı dostu bir ''Tümleşik İletişim" çözümüdür. Kullanımı kolay, açık kaynak kodlu ve SIP tabanlı bir ürün olan SCS 500, hem günümüzdeki hem de gelecekteki standartları karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

     

    Çözümde bulunan, görüntülü ve sesli konferans, birleşik mesajlaşma, çağrı yönlendirme (beni bul ve izle), otomatik yardımcı ve otomatik çağrı dağıtımı (ACD) gibi uygulamalar çalışanların verimliliği artırır. Ayrıca web tabanlı konfigürasyon ve yönetim sistemi, mobil ve dağınık iş gücünün karşılaştığı güçlükleri ez aza indirebilir. Nortel''in SCS 500 çözümüyle KOBİ''ler, Tümleşik İletişim çözümünden aldıkları güçle işlerini büyütme şansını yakalayabilirler.

     

     

    Nortel Hakkında Nortel, ''Business Made Simple" kavramını gerçeğe dönüştüren iletişim seçenekleri sunma yeteneği ile tanınan lider bir şirkettir. Şirketin gerek servis sağlayıcı ve gerekse kurumsal ağlar için geliştirdiği yeni nesil teknolojiler, multimedya ve iş uygulamalarını desteklemektedir. Nortel''in sunduğu teknolojiler, ağları sadeleştirerek ve insanları ihtiyaç duydukları bilgiye her zaman ve her yerde ulaştırarak verimliliğin, hızın ve performansın önündeki engelleri ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Nortel, 150''den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Daha fazla bilgi için www.nortel.com, son haberler için www.nortel.com/news

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.