Şimdi Ara

Normal Oyun Eşleştirme Sistemi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Dostlar bu normal oyundaki eşleştirme sistemi neye göre işliyor acaba ? Uzun zamandır karşıma hep üst küme rakipler geliyor ben gümüş kümedeyim çok dereceli de oynamam süper oyuncu da değilim. Dün artık deli oldum ilk karşılaşmada karşı takım full plat bizim takım gümüş ve gold karması 2. karşılaşmada karşı takımda 3 elmas 1 plat bizim takımda tek plat gold gümüş karşımı. Ben artık anlayamıyorum neye göre eşleşiyor illa dereceli oynayalım mı istiyorlar. Desteğe ticket attım ona da henüz cevap gelmedi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var ise paylaşmanızı rica ediyorum.

    Teşekkürler.


     Normal Oyun Eşleştirme Sistemi Hk. Normal Oyun Eşleştirme Sistemi Hk.







  • rankedda nasıl ranked oyun istatistiklerine göre eşleştiriyorsa, normal oyunda da normal oyun istatistiklerine göre eşleştiriyor diye biliyorum.
  • daha 20 lvlken 2 takımdada dia hariç ben olurdum bi tek ben 20 lvl bütün takım dia uçurumu sen düşün
  • İşte bende bunu merak ediyorum neden böyle ? Neye göre bunu veriyor.
  • Gelen cevap.

    Merhabalar,

    Ben Oyuncu Destek ekibinden Snejina.

    Eşleştirme sistemi oyuncunun değerlendirmesini kişisel koşullara göre yapmaktadır, dolayısıyla arkadaşlarında tamamen aynı derecelendirmeli oyunları oynasan bile puanların arkadaşlarının puanlarıyla aynı olmayacaktır. Galibiyet sayısı, içinde bulunduğun takımın lig puanı, eşleştirme dereceni ve aynı şekilde karşı takımın bilgileri gibi çeşitli faktörler etki eder. Kendinden daha güçlü veya zayıf rakiplerle karşılaşsan bile, eşleştirme derecesi bunu değerlendirecek ve zamanla sahip olduğun eşleştirme derecesi stabil hale gelecektir.

    Yani özet olarak senin takımına ve rakip takıma eşleştirme derecesi senden yüksek veya düşük rakipler gelebilir ancak aşağı yukarı iki takım da birbirine denk olacaktır. Bu denklik durumu sadece lig ve kümeye göre değil, eşletirme derecesine göre yani tüm istatistiklerine göre yapılmaktadır. Ayrıca elbette eşleştirme sistemini sürekli geliştiriyoruz ve güncelliyoruz; senin ve diğer tüm sihirdarların eleştirilerinin ve önerilerinin dikkate alındığından emin olabilirsin.

    Son olarak sana Sihirdar Kanunu'nun ilk bölümünü hatırlatmak isterim: Takımına Destek Ol. Takım arkadaşlarına elinden geldiğince yardım et, gerekli eşyaları öner, haritaya dikkat etmelerine yardımcı ol. Belki bu karşılaşmayı kazanamayabilirsin, ama onların gelecekte daha iyi birer oyuncu olmalarına yardımcı olmuş olursun.

    Yaptığımız bir araştırmaya göre takım olarak hareket eden, birbirlerine anlayış gösteren ve destek olan sihirdarların, ormanda 10 Rengar gücünde olduklarını tespit ettik :) Bunu seninle de paylaşmak isterim:
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/player-behavior/takim-oyunu-daha-cok-oyun-kazandirir-mi

    Ayrıca eşleştirme sistemi hakkında merak ettiklerini Eşleştirme Rehberimiz'de bulabilirsin:
    https://support.riotgames.com/hc/tr/articles/201752954-E%C5%9Fle%C5%9Ftirme-Rehberi

    Aklına takılan başka bir soru olursa lütfen bana ilet.

    Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

    Snejina
    Riot Games Oyuncu Destek




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.