Şimdi Ara

Nokian Weatherproof Lastik Genel Başlık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
27
Favori
61.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba mantık olarak yola fazla yapışması gerekmiyor mu?
  • tsclub53 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 175/70 R13 aldım. Kış için hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Yazın da kullanarak nasıl olduğunu göreceğiz artık.

    Lastiği takan lastikçi bu kış lastiği dedi çıktı :) Anlatamadım durumu...

    Ben kolay otodan aldım lastikleri. Kargo dahil geldi. Hepsiburadadan alacaktım ama pek bilgi veremediler tam üretim tarihi hakkında. Kargo hariç ve birkaç tl de yüksekti fiyatı.
  • İyi günler. 175/65/14 ebatlarında lastik alacağım. Konya'da ki hava şartları için bu lastiği önerir misiniz? Sanırım bu sınıfta sava adapto Hp,goodyear vector 4s ve hankook optimo 4s var birde. Önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gun once 175-65-14 ebat wp aldim bursada 2 yer var satan bir tanesinde hic kalmamis birindede 1 takim kalmis son takimi 155 liradan sibop jant duzeltme balans dahil aldim eski kullandigim lastikler yine bir 4 mevsim sava adapto idi 4 senesi ve sertlesmeye baslamisti wp taktiktan sonra ilk izlenim olarak frenleme bariz kotu geldi sanki arac altimdan kayip gidicek durmicak gibi geliyo yaklasik 70 km civari yaptim hala lastikler ayni arac durmicak gibi geliyo ve frene daha fazla ve sert basiyorum gibi geliyo adaptoda boyle bi sorun yoktu frenleme gayet iyiydi 4 senelik lastik olmasina karşın + yön olarak adaptoya gore cok yumusak bi lastik konfor artti cukurlari daha iyi absorte edebiliyo ses konusunda bariz fark var neredeyse lastik sesi yok gibi ugultudan sikayet edenler vardi bende ugultu duymadim suan icin tek sorun frenleme arac durmicak gibi lastigin daha yeni olduguna bagliyorum bi sure sonra fark edecegini dusunuyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Nokian Weatherproof Lastik Genel BaşlıkNokian Weatherproof Lastik Genel Başlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tayfundoner kullanıcısına yanıt
    Lastiiğin gerçek gücünü üstündeki o parlak katmanı asfalt emdiği zaman göreceksiniz
    muhtemel 1000km sonra gerçek performansını vermeye başlıyor
  • tsclub53 kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi suan lastikler tam manasiyla asfalta tutunuyor frenleme gucu bariz artti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 175*65*14 ebatlarında bir takım wp bende aldım. Şimdilik herşey güzel gibi. Normal kış lastikleri yazın kullanılınaca araç fazla hopluyor bunda öyle bir sıkıntı görmedim. 120 civarı hız da lastik sesi duymadım. Umarım uzun vadede memnun eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alalı 13k km oldu bir kış bir yaz gördüm bu şekilde 1 kış 1 yaz daha görürsem süper olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bende çok araştırma yaptım ve nokian WP almayı düşünüyorum.

    istanbulda kullanım için uygun olur mu?

    yılda sadece 1-2 kere uzun yol yapıyorum o da ortalama 3000-4000 km civarı. toplamda da 10000 km ortalama yol yapıyorum yıllık.

    hepsiburada nın fiyatı iyi gibi 4 lastik alınca montaj da bedavaya geliyor. tavsiye eder misiniz?

    birşey daha sormak istiyorum bunlarla birlikte subap ta almam gerekiyor mu yoksa sökülen lastiklerdeki uygun oluyor mu?

    almam gerekiyorsa fiyat ve marka farkeder mi. montaj yapan yerden alsam uygun olur mu?

    http://www.hepsiburada.com/nokian-185-65-r15-88t-weatherproof-dort-mevsim-uretim-yili-2016-p-OTKMT429478




  • 235x45 r17 ölçüsü michelin cc de olmadığı için nokian wp aldık, umarım memnun kalırız.
    Nokian Weatherproof Lastik Genel Başlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fse80s -- 14 Temmuz 2016; 13:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlenimlerinizi bekliyoruz hocam
  • clawuz kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    benimde sizin gibi bir kullanımım var ve nokian wp seçtim. pek bir bilgi bulamadım ama yaz kullanımı konusunda şüphelerim vardı. kışın zaten sorun olacağını düşünmüyordum. şu an oldukça memnunum.

    ben aldığım sıralar hepsiburada da montaj bedava gibi birşey yoktu ama lastik konusunda bilgi de veremediler. ve kargo hariç fiyattı.

    http://kolayoto.com/nokian-weatherproof-185-65r15-88t.html?___SID=U

    sizin lastiğiniz kolayotoda kargo dahil 627,96 TL, hepsiburada kargo + montaj bedava 667,50 TL. arada 40 tl fark var. kolay otonun da montaj antlaşmaları var ve sitelerinde bölgenize göre işyerlerini listeliyor ve fiyatlandırmaları yazıyor. istedğinizi seçer randevu alıp gidebilirsiniz. aradaki fiyat farkına biraz ekleme yaparak bu şekilde montaj yaptırılabilir.

    supablar yazlık-kışlık değişimlerde yenilenirse daha iyi olur. dört mevsimlerde de belli bir periyodda değiştirmek iyidir. yoksa tek tek uğraşabilirsiniz.




  • Lastikçi yakınımız ısrarla bunların kış lastiği olduğunu, çok ses yapacağını söylüyor. Ben weatherproof modelinin yeni olduğunu, dört mevsim olarak satıldığını söylediğimde ise firmaların ellerinde kalan kışlık stokunu böyle erittiklerini söyledi. Üzerindr M+S yazması da kışlık olduğunu gösteriyormuş. Lastiklerimi kim görse kışlık bunlar diyor zaten, dört mevsim dediğimde öyle dört mevsim diye lastik yok diyorlar. Hadi normal insanlar neyse de koca lastik bayisinin de aynısını söylemesi beni işkillendirdi. Dört mevsim diyerek kışlık lastik mi satıyorlar bize?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EKE58

    Lastikçi yakınımız ısrarla bunların kış lastiği olduğunu, çok ses yapacağını söylüyor. Ben weatherproof modelinin yeni olduğunu, dört mevsim olarak satıldığını söylediğimde ise firmaların ellerinde kalan kışlık stokunu böyle erittiklerini söyledi. Üzerindr M+S yazması da kışlık olduğunu gösteriyormuş. Lastiklerimi kim görse kışlık bunlar diyor zaten, dört mevsim dediğimde öyle dört mevsim diye lastik yok diyorlar. Hadi normal insanlar neyse de koca lastik bayisinin de aynısını söylemesi beni işkillendirdi. Dört mevsim diyerek kışlık lastik mi satıyorlar bize?

    hocam teknoloji çağındayız internet var telefon var iletişim var, bu konuda ve Nokian konusunda baya yorum var, bunca insan konuyu tartışmış etmiş. Koskoca Nokian firmasınında sırf lastik satmak adına tüm dünya ya yalan söylediğine inanamam. Kaldı ki testler ve lastiğin başarılı ve başarısız olduğu noktalarda gayet belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 15 Temmuz 2016; 0:32:18 >




  • Hocam geçen sene Kasım ayından beri kullanıyorum 13k km oldu çok şükür benim bu zaman zarfında incelediğim kadarı ile lastiklerim ıslak bir zemin olduğunda yumuşadığını ve 2000 kmlik yaz tatilim boyuncada sıcaktan sertleştiğini farkettim buda bize mevsim için gerekli olan lastik tepkimesini verdiğini düşünüyorum. Ses olayına gelince lastik yazın sertleştiği için ve kış lastiği gibi dişli olduğu için sadece bozuk satıhlarda biraz sesli olduğu bence doğrudur ve çok kere denenmiştir. Ama bence çokta önemli değildir. Stabilize gibi yolda gelen sesi zaten çok fazla duymayız çünkü o tip yollarda fazla işimiz olmuyor. Bu durumda seçim sizin tabiki... Lastikçiler bahar lastiği diye birşey olsa onuda satarlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    Michelin cc ne kadar kis lastigiyse bu da o kadar kis lastigidir
    Degerli arkadasim benim de babam lastikciydi onun disinda kendim de arastirip aldim zaten nokianin w4 kendi kis lastigi var neden kis lastigi varken bunu satsin
    Kis lastigi olsaydi yazin bunu performansli kulllanamazdin
    Kesinlikle 4mevsim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün akşam lastikçiye uğramıştım. hemen sizinle paylaşmak istedim.

    4 mevsimle ilgili yorumlarını sordum.

    ilk olarak geçen hafta 2 yarık lastik geldiğini ve ikisininde mevsim, birinin michelin olduğunu söyledi. şaşırdım tabi ama sebebine gelince, bunların kışlık yoğunluklu olduğunu o yüzden yazlık lastiklere göre daha yumuşak kaldığını ve kolay bir şekilde yarıldığını söyledi.
    asfalt ta sorun olmayacağını fakat taşlık ve dağlık yollarda yarılma riskinin çok olduğunu söyledi. elbetteki sonunda tercih sizin demeyi de unutmadı

    Yalnız işin garip yanı elinde hiç 4 mevsim lastik olup olmadığını sorduğumda cevap aynı tahmin ettiğim gibi "hiç yok" koskoca lastikçide 4 mevsim nasıl olmaz hayret.

    insan düşünmeden edemiyor bunlar bilmediği lastikleri satmak istemiyor diye ama hem bilmeyip hem nasıl yorum yapıyorlar??

    Sonuç;
    Bir tarafta esnaf her mevsim lastik satmak istiyor, diğer tarafta her sezon sök tak ve ayrı ayrı lastik alma külfetinden kurtulmak isteyen bizler.




  • 3 bin km oldu 1500 km si uzun yolda yapıldı. kötü yollarda biraz sesli .frenleme ilk 500 km ye kadar kötüydü şimdi iyi. yakıtta bir depoda 12-13 km fark etti .kış gelsin bakalım o abinin çektiği videodaki gibi gidebilecekmiyiz.bazı arkadaşlar parça kopması filan yaşamış bende olmadı gittiğim yollarda dandik köy yolu .zamanında sarı mucur dökmüşler sel suyu götürmüş geriye dere yatağından hallice engebeli taşlı bir patika kalmış
  • Merhaba,
    2011 Model Opel Astra J Kasa bir aracım var. Lastikler artık ömürlerini tamamlamak üzere.
    215/50/R17 orjinal lastik ebatlarım ve Ankarada ikamet ediyorum. Yıllık 15000-20000 km yaparım.(%25 şehir içi - %75 şehirdışı) Uzun yol genelde Ankara-Eskişehir, Ankara-İstanbul ve çevre iller şeklinde oluyor.

    Ankarada çok karlı ve çok buzlu havalarda aracımı kullanmıyorum genelde. Yağmurlu havalarda ve yerde az kar olduğunda dışarı çıkıyorum(Acil durumlar dışında tabiki)

    Şimdi aklımda 4 mevsim lastik mi yoksa yaz lastiği + kış lastiği mi almalıyım düşüncesi var.
    4 mevsim olarak michelin crossclimate düşünüyorum yada Nokian weatherproof ( 4 lastik 1800 TL civarı oluyor.)
    yaz+kış alırsam ne tercih etmeliyim ? (fiyat olarak beni çok yıpratmasın itiyorum).
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.