Şimdi Ara

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.043
Cevap
65
Favori
518.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet geldi çattı sonunda soguk havalar bu geceden ıtıbaren yagıs baslıyor pazarda meto. sölemıne göre yagıslar artarak devam edicek umarım herkes araclarının kışa hazırlık bakımlarını yapmış yada yaptırmıştır özelliklede lastiklerini ihmal edip değiştirmeyen arkadaşlar kaldımı hala bılmıyorum ama cok geç kaldınız acele edin dıyorum sadece onlara ihmale gelmez uyarımı yapıyorum son olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alisaglam


    quote:

    Orijinalden alıntı: HealthyEra

    Merhaba kış için (215/55 R16 W) hangi lastigi önerirsiniz. Marka model de verirseniz sevinirim kolay gelsin.


    Merhaba,

    215/55R16 ebadınızda Kışlık Lastik olarak Nokian WRG2 modelini çok tavsiye ederim. Yalnız bu ebat da "W" hız sınıfında kış lastiği yoktur.

    Fiyat ve detayları için tıklayınız.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Verdiginiz linkteki fiyatlar güncel mi bir de ankarada nerede bulabilirim. Tşk




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HealthyEra


    quote:

    Orijinalden alıntı: alisaglam


    quote:

    Orijinalden alıntı: HealthyEra

    Merhaba kış için (215/55 R16 W) hangi lastigi önerirsiniz. Marka model de verirseniz sevinirim kolay gelsin.


    Merhaba,

    215/55R16 ebadınızda Kışlık Lastik olarak Nokian WRG2 modelini çok tavsiye ederim. Yalnız bu ebat da "W" hız sınıfında kış lastiği yoktur.

    Fiyat ve detayları için tıklayınız.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Verdiginiz linkteki fiyatlar güncel mi bir de ankarada nerede bulabilirim. Tşk


    Rica Ederim,

    Fiyatlar günceldir.

    TR Bayiileri ile ilgili bilgiyi

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=35439380 linkli birkaç yukarıdaki mesaj doğrultusunda edinebilir siniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 21 Mayıs 2010; 17:27:54 >




  • Tekrardan teşekkür ederim.
  • ali bey bayrampaşa da bir bayiiden nokian ısmarladım kaporasını ağustosta verdim eylül başında alırsınız dedi bulunduğum yerde artık kar yağmaya başladı.her aradığımda bir 15 gün sonraya atiyorlar artık art niyet aramaya başlıcam.bu bayii de izmir merkezden yönlendirmeyle bora beyle irtibat kurup bu bayii ye yönlendirildim istediğim 185 60 15 çivili modeliydi en son aradığımda kasımın başında gelicek dediler bu tarihde gelicek sevkiyat varmı bu konuda bir bilginiz varmı yoksa başımın çaresine bakıp nokian defterini açılmadan kapatayım mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahadır1980

    ali bey bayrampaşa da bir bayiiden nokian ısmarladım kaporasını ağustosta verdim eylül başında alırsınız dedi bulunduğum yerde artık kar yağmaya başladı.her aradığımda bir 15 gün sonraya atiyorlar artık art niyet aramaya başlıcam.bu bayii de izmir merkezden yönlendirmeyle bora beyle irtibat kurup bu bayii ye yönlendirildim istediğim 185 60 15 çivili modeliydi en son aradığımda kasımın başında gelicek dediler bu tarihde gelicek sevkiyat varmı bu konuda bir bilginiz varmı yoksa başımın çaresine bakıp nokian defterini açılmadan kapatayım mı


    Merhabalar,

    Dün çivili lastikleri getireceğini beklediğimiz gemi İzmir Limanına yanaştı Pazartesi günü itibari ile Noıkian TR Distribütör lüğünce Gümrük işlemleri başlatılacak. Bizimde bekleyen müşterilerimiz var ancak...

    Eylül de gelecek denmesi hususunda yabir izahat yanlışlığı yada bir yanlış anlama var sanırım. İlk parti kış lastikleri zaten Ekim başı geldi. Çivililer bu sevkiyata yetişemedi maalesef. Normalde Ekim sonu Kasım başı stoklarımıza girmesini beklediğimiz 2. sevkiyat da maalesef ki İzmir Liman yoğunluğu nedeni ile yaklaşık 8 gündür İzmir açıklarında bekleyen geminin ancak dün yanaşabilmesi ve hafta sonuna denk gelmesinden ötürü ve gümrük işlemlerinin belli bir süre dahilinde gerçekleşmesinden dolayı Ya bu önümüzdeki hafta sonuna doğru yada Bir sonraki hafta başı gibi biz bayiilere sevk olmasını bekliyoruz.

    Kasım Sonuna doğru yanaşmasını beklediğimiz yolda olan bir sevkiyat daha var ancak son görüşmemde çivililerin dün yanaşan gemide olduğu yönünde idi. Ben konu ile ilgili Pazartesi günü Bora Bey ile de görüşerek size bilgi verilmesine çalışacağım merak etmeyin.

    Vazgeçecek bir durum yok. İthalat mallarda bu tarz gecikmeler maalesef olabilir oluyor da...




  • teşekkürler ali bey en azından önümüzü görelim diye bekliyorum şu anda erzurumdayım ve yoğun kar yağışı var yazlık lastiklerle baya bi sıkıntı oldu sabah sabah ve daha zincirde takılcak gibi değil sulu kar halindeyiz inşallah haftaya elimize ulaşır ilginize teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahadır1980

    teşekkürler ali bey en azından önümüzü görelim diye bekliyorum şu anda erzurumdayım ve yoğun kar yağışı var yazlık lastiklerle baya bi sıkıntı oldu sabah sabah ve daha zincirde takılcak gibi değil sulu kar halindeyiz inşallah haftaya elimize ulaşır ilginize teşekkürler


    Ben teşekkür ederim...

    Yalnız Siz; önümüzdeki hafta sonuna doğru gibi distribütör stoğuna dahi girse muhtemelen Direk İzmir Distrübütör depolarından size sevk olacağından ve sizin Erzurumda olmanızdan dolayı aradaki mesafe uzunluğunuda dikkate alarak bir sonraki hafta başı yada ortası gibi telakki edin isterseniz.
  • laguna 1.5 dci 2009 model aracımda mıchelın hp 215.50 17 lastik mevcut.Bu araç için hangi ebatlarda kış lastigi önerirsiniz.Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seaportr

    laguna 1.5 dci 2009 model aracımda mıchelın hp 215.50 17 lastik mevcut.Bu araç için hangi ebatlarda kış lastigi önerirsiniz.Teşekkürler


    Merhaba,

    Kış lastiklerinde öncelikle orjinal ebat tavsiye ederiz, bulunamıyorsa, temin edilemiyorsa da bir alt ebadı öneririz. Bir alt muadil (eşdeğer- denk) ebadınız 205/50R17 dir.

    215/50R17
    Nokian WRG2 model kış lastiğimiz Önümüzdeki hafta sonuna doğru yada bir sonraki hafta ortası gibi stoklarımıza girmiş olacaktır.
    Fiyat ve ödeme alternatifleri için tıklayınız.


    205/50R17
    Nokian WRG2 ve Nokian W+ modelleri stoklarımızda mevcuttur.

    Nokian WR Fiyat ve ödeme alternatifleri için tıklayınız.
    Nokian WRG2 Fiyat ve ödeme alternatifleri için tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 21 Mayıs 2010; 17:29:31 >




  • Sevgili konuyu takip eden forum üyeleri;

    Kasım ayına özel Nokian Kampanyamızı kaçırmamanızı özellikle tavsiye ederiz. Mevcut koşul ve şartları zorlayarak gerçekleştirdiğimiz bu kampanyamız gerçekten çok avantajlar içermekte.

    Kampanya detay ve koşullar için lütfen tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 21 Mayıs 2010; 17:30:14 >
  • ford focus 2009 için (205-55 R 16 ) kış lastiği olarak hangisini önerirsinzi Ali Bey. Birde ben konyada ikamet ediyorum nerede bulabilirim bu lastiği. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

    ford focus 2009 için (205-55 R 16 ) kış lastiği olarak hangisini önerirsinzi Ali Bey. Birde ben konyada ikamet ediyorum nerede bulabilirim bu lastiği. Şimdiden teşekkürler.


    Merhabalar.

    205/55R16 ebatda Kış Lastiği olarak Nokian da ki model çeşitliliği gerçekten çok fazla. 5 Model lastiğimiz hepsi de stoklarımızda.

    En ekonomikden en pahalısına sırasıyla;

    Nokian W Fiyat ve ödeme alternetifleri için tıklayınız

    Nokian W+ (Daha önceki model WR desen ve özellikleri ile) Fiyat ve ödeme alternetifleri için tıklayınız

    Nokian WRG2 Fiyat ve ödeme alternetifleri için tıklayınız

    Nokian HKPL 2 Fiyat ve ödeme alternetifleri için tıklayınız

    Nokian HKPL R Fiyat ve ödeme alternetifleri için tıklayınız

    Hangisini önerir siniz sorunuza gelirsek, yukarıdaki tüm modelleri aynı marka içerisinde sırasıyla farklı kaabiliyetleri nedeni ile değerlendirmek gerekir. Hangi model sizin kesenize uygun olursa çok rahatlıkla alabilir siniz çünkü emsal marka ve modellere nazaran çok başarılı sonuçlar ve performanslar göstereceklerdir.

    Ürün model adları üzerlerine tıklayarak tüm modellerin özellikleri hakkında bilgi edinebilir siniz. Tavsiye anlamında ise çok nitelikli bir ürün aramıyor iseniz ilk 3 modelden herhangi birini tercih edebilir siniz.

    Bayiilerl ile iligli hususa da birkaç mesaj yukarıda değinmiştim...http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=35439380 linkten detayları bilerek bayii araştırması yapabilir siniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 21 Mayıs 2010; 17:32:16 >




  • 225/60/18 honda crv icin zaten fazla secenek yok, Hakkapeliitta R SUV ve/veya HT SUV bulma sansi var mi?

    selamlar
  • Ali Bey merhaba,
    Daha önce yazdığınız başlıkta da, bu yeni başlıkta da sorulan tüm sorulara çok bilgilendirici ve doyurucu cevaplar verdiğinizi gözlemledim. Ellerinize sağlık.

    Benim de müsadenizle size bir kaç sorum olacak.
    Bir süredir yeni aldığım aracıma kış lastiği arıyordum. Nokian markasından bir kaç yıldır kullanan babam sayesinde haberim oldu.
    Aracım 2010 model Honda Jazz fun+.
    Sağolsun Honda, kış lastiği bulmak imkansız olsun diye araca 185-55-R16 ebadında lastikler takmış.
    Ankara'yı didik didik ettim, bu ebatta hiçbir yerde kış lastiği bulamadım.
    Sadece Bridgestone'da üretiliyor görünüyor ama o da Ankara'da yok hiçbir yerde. Olsa da fiyatı çok uçuk, neredeyse 250TL'ye geliyor.
    Bir lastikçi arkadaş bu ebadın yerine benim jantları 14 inç yapıp üzerine 175-65-R14 kış lastiği takarsak uygun olacağını söyledi.
    Konu hakkında uzmanlığım olmadığından düşünüp danışmak için süre istedim.

    1. Sizce ne şekilde hareket etmeliyim?
    2. Farklı çapta jant ve lastik almanın aracın ABS sistemine, yola tutunuşuna, fren mesafesine, yakıt sarfiyatına zararı olur mu?
    3. Acaba aracıma takabileceğim Nokian kış lastiği mevcut mu? Özellikle Nokian istiyorum. Elbette farklı ebattaysa bu lastiklere uygun jant da.

    İlginiz için çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abraster

    225/60/18 honda crv icin zaten fazla secenek yok, Hakkapeliitta R SUV ve/veya HT SUV bulma sansi var mi?

    selamlar


    Merhabalar,

    Model adlarını direkt verdiğinizden lastikleri araştırdığınızı ve temel ürün bilgilerine haiz olduğunuzu varsayarak;

    Telaffuz ettiğiniz her iki model; HKPL R SUV (KIŞ) ve HT SUV ( YAZ) olmak üzere 225/60R18 ebadında her iki modelde stoklarımızda MEVCUTTUR.

    225/60R18

    Nokian HKPL R SUV fiyat ve detayları için tıklayınız.

    Nokian HT SUV fiyat ve detayları için tıklayınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpercopur

    Ali Bey merhaba,
    Daha önce yazdığınız başlıkta da, bu yeni başlıkta da sorulan tüm sorulara çok bilgilendirici ve doyurucu cevaplar verdiğinizi gözlemledim. Ellerinize sağlık.

    Benim de müsadenizle size bir kaç sorum olacak.
    Bir süredir yeni aldığım aracıma kış lastiği arıyordum. Nokian markasından bir kaç yıldır kullanan babam sayesinde haberim oldu.
    Aracım 2010 model Honda Jazz fun+.
    Sağolsun Honda, kış lastiği bulmak imkansız olsun diye araca 185-55-R16 ebadında lastikler takmış.
    Ankara'yı didik didik ettim, bu ebatta hiçbir yerde kış lastiği bulamadım.
    Sadece Bridgestone'da üretiliyor görünüyor ama o da Ankara'da yok hiçbir yerde. Olsa da fiyatı çok uçuk, neredeyse 250TL'ye geliyor.
    Bir lastikçi arkadaş bu ebadın yerine benim jantları 14 inç yapıp üzerine 175-65-R14 kış lastiği takarsak uygun olacağını söyledi.
    Konu hakkında uzmanlığım olmadığından düşünüp danışmak için süre istedim.

    1. Sizce ne şekilde hareket etmeliyim?
    2. Farklı çapta jant ve lastik almanın aracın ABS sistemine, yola tutunuşuna, fren mesafesine, yakıt sarfiyatına zararı olur mu?
    3. Acaba aracıma takabileceğim Nokian kış lastiği mevcut mu? Özellikle Nokian istiyorum. Elbette farklı ebattaysa bu lastiklere uygun jant da.

    İlginiz için çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.


    Merhabalar;

    İltifatınız için teşekkür ederim, teveccüh göstermiş siniz.

    Öncelikle size tavsiye edilen jant ve lastik ebadı değişimi doğru ama sormam gereken bir soru var; Yeni aracınızn honda Jazz Fun+ kasası itibarii le bir önceki JAZZ dan tamamen farklı mı yok sa son makyajlı hali mi? Eğer makyajlı hali ise şase ve kasada büyük değişiklikler olmadığından, tavsiye edilen uygulama doğrudur. hatta faydalarıda olacaktır heleki kış lastiği açısından değerlendirildiğinde. Tabi bu durum sizinde dediğiniz üzere size hem lastik hemde ayrı bir jant maaliyeti meydana getirecektir.

    Birönceki jazz kasasının orjinal ebatları zaten versiyon farklılıklarına göre 175/65R14 ve 185/55R15 idi. Bu nedenle, 175/65R14 kullanmanız size kışın karlı zeminlerde mevcut lastiğinize oranla çekiş anlamında daha avantajlar sağlayacaktır. AMA sadece ve sadece KIŞ kullanımı için.

    185/55R16 ebadı dediğiniz üzere bu sene maalesef yeni honda city modeli ve sizin aracınızda çıkmakta ve bulunabilirliği gerçekten zor bir ebat. Nokian da henüz bize gelmiş bir bilgi olmamakla birlikte bu seneki ebat ve ürün gamında 185/55R16 ebatlı kış lastiği üretimi olmadığı şu ana kadarki ürün tespitimizdir.

    Ancak eğer isterseniz 185/55R16 ebadında Continental olarak temin edebilme imkanımızda var. Fiyat ve detayları ile ilgili haber bekliyorum bilahare bildireceğim.




  • Tekrar merhaba Ali Bey. Vakit ayırıp kısa sürede cevapladığınız için çok sağolun.

    Honda Jazz 2009 modelinde hem kasada hem de motorda değişiklik yaptı. Aracın boyutları büyüdü ve ağırlığı bir miktar arttı. Motoru ise 83bg i-Dsi iken 100bg i-Vtec oldu. Yani makyajlı değil tamamen yenilenmiş bir kasa söz konusu.

    Eski kasalarda alt donanımlı olan araçta dediğiniz gibi 175/65-R14 ve üst donanımda 185/55-R15 lastikler vardı.
    Yeni kasada ise alt donanımlı araçta 175/65 R15, üst donanımlı olan araçta ise 185/55-R16 lastikler kullanılmış.

    Acaba R15 jant alsam 175/65 R15 ebadında lastik kullanabilir miyim? Nokian'ın kış lastiklerinde bu ebat var mı? Özellikle şu kendisinden çivili olanlar çok ilgimi çekiyor.

    Hiç jant almakla falan uğraşmadan arabanın orijinal ebadında Continental veya Bridgestone bulabilirsem onları da düşünebilirim. Sizden haber bekliyorum.

    Saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpercopur

    Tekrar merhaba Ali Bey. Vakit ayırıp kısa sürede cevapladığınız için çok sağolun.

    Honda Jazz 2009 modelinde hem kasada hem de motorda değişiklik yaptı. Aracın boyutları büyüdü ve ağırlığı bir miktar arttı. Motoru ise 83bg i-Dsi iken 100bg i-Vtec oldu. Yani makyajlı değil tamamen yenilenmiş bir kasa söz konusu.

    Eski kasalarda alt donanımlı olan araçta dediğiniz gibi 175/65-R14 ve üst donanımda 185/55-R15 lastikler vardı.
    Yeni kasada ise alt donanımlı araçta 175/65 R15, üst donanımlı olan araçta ise 185/55-R16 lastikler kullanılmış.

    Acaba R15 jant alsam 175/65 R15 ebadında lastik kullanabilir miyim? Nokian'ın kış lastiklerinde bu ebat var mı? Özellikle şu kendisinden çivili olanlar çok ilgimi çekiyor.

    Hiç jant almakla falan uğraşmadan arabanın orijinal ebadında Continental veya Bridgestone bulabilirsem onları da düşünebilirim. Sizden haber bekliyorum.

    Saygılarımla.


    Daha önce kısa sürede cevaplayabildim ancak bu seferki gecikmeden dolayı özür dilerim... İşler malum...

    175/65R15 ebadı da 185/55R16 ebadından geri kalır yanı yoktur. Ancak 15" de 175/65R15 yerine yine muadil ebat olan 185/60R15 kullanabilir siniz. 175/65R15 ebadında Nokian da üretim var biliyoruz ancak kısır bir ebat olması nedeni ile bu sene TR ye hiç gelmedi bu tarihten sonrada gelmiicek, gelse bile çok geçe kalır o da sizin işinize yaramayacaktır.

    185/60R15 ebadında ise
    Nokian WRG2 Modeli stoklarımızda mevcuttur. Ürün detayları ile ilgili Model adının üzerine yıklayınız.
    Fiyat ve detayları için tıklayınız.

    185/55R16 ebadınızda da Continental TS830 modelini temin edebilme imkanımız vardır. Fiyatı 260 TL / KDV Dahil Adet. Maalesef biraz yüksek ama Continental pek ucuz değil, yardımcı olmak çok isterim İstanbulda iseniz bize bir telefon ile ulaşın elimden gelen birşeyler var ise yardımcı olmaya gayret edeceğimden endişeniz olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 21 Mayıs 2010; 17:33:08 >




  • Ali bey merhaba, yazlıklarda i3 kullanıyorum gayet memnunum. Kışlıklarıda nokian almak istiyorum. 165-70-r13 nokian w stoklarınızda varmı ya da 175-65-r13 de olabilir. iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.