Şimdi Ara

Nokia X1-00 Ana Başlık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
19.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama şına cevap vermeniz gerekiyor.

    Klasörün içindeki son şarkı bitince acaba diğer klasördeki en baştaki şarkıya geçiş yapıyor mu? Yoksa klasörde şarkı bittiği için çalma bitiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 17 Nisan 2013; 19:56:12 >
  • Bu telefonu 10 gün önce Türkcell İletişim Merkezi'nde aldım. Şu ana kadar hiçbir sorunu yok ve çok memnunum. Kutudan çıkan kulaklığın sesi çok az çıktığı için Nokia WH-205 kulaklık aldım. Bu kulaklıkla kulaklık sesini çok iyi sonuç elde ettim. Bu cihaz, kameralı ve dokunmatik telefonlara taş çıkartır. Zaten herkesin cebinde Iphone 5 ve Samsung Galaxiy S4 var. Onlarda olmayan özellikler bile bu telefonda var. Bu pahalı telefonların birkaçında dahili FM radyo bile yok. Telefonda bahsedilen kendiliğinden kapanma sorunu hiç yaşamadım. Günde 5-6saat müzik dinlediğim için şarjı 5-6 gün dayanabiliyor. Ama cihazda olması gerekenler de olmalıydı. Parçaları ileri-geri sarma olmalıydı. Müzik menüsü sanatçılar-albümler-tarzlar şeklinde konulmalıydı. Bi de telefonun yan tarafında ses ayar düğmesi yer almalıydı. Bunun dışında telefon harika ve ömür boyu kullanacağım bir telefon olmuş. Bence 3310 kadar Nokia'nın ürettiği en iyi telefonlardan biri bu telefondur.




  • Telefonu 2 senedir kullanıyorum , başlığı yeni gördüm :)

    Öncelikle şarj mükemmel . Haliyle mükemmel olması gerekiyor . Müzik + Konuşma dışında yapabileceğiniz şeyler '' 0 ''
    Çoğu kişi whatsapp vs istiyor , telefonu çıkarıp bu telefona yüklenir mi diyorum . Genel bakış '' '' İnsanlar artık telefonlarına çok ayrı anlamlar yüklüyor. Oluk oluk hissediyorum bakışlarından genç bir adam nasıl böyle telefon kullanır diye Statü göstergesi olmuş resmen .

    Son olarak bu telefonun en önemli özelliği . Sizi öldürmüyor arkadaşlar ; facebook mesaj , tw uyarı vs gelmediği için yol üzerinde gözleriniz ve aklınız telefon da olmuyor . Bu sayede trafik kazası , araba çarpması , takılıp düşme yaşanmıyor , hatta boyun ağrısıda çekmiyorsunuz

    Nokia x1 00 içindir yazdıklarım bunun ayrı modelini de ilk defa duydum oda nokia x1 01 imiş sanırsam




  • Satılık Nokia X1 i olan varsa alabilirim.

    Bende bu telefondan kullanıyorum ama açılmıyor.

    Satılık varsa alırım.Lütfen yardımcı olun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.