Şimdi Ara

Nokia N97 Görsel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    Nokia N97 telefonumu aldığımda aşağıdaki videodaki tüm özellikleri rahatlıkla uygulayabiliyor ve kullanabiliyordum. Lakin bir kere 32gb lık hafızaya ulaşamama sorunuyla servisle yaklaşık 1 ay mücadele ettikten sonra telefonuma kavuştum ve kavuştuğum günden bu yana telefonu yan çevirsem widgetler olsun ekran web arayüzü olsun ekran görüntüsünde herhangi bir değişiklik olmuyor. Menü girişleri ekran kaydırmalar ekran silmeler hiç biri istediğim şekilde(yani videodaki gibi interaktif bir aksiyonla) gerçekleşmiyor. Herhangi bir menüye girmek istediğinde menü bir anda karşına çıkıyor, ekranı kaydırmak istediğinde ekran bir anda yok olup diğer ekrana geçiyor. Widgetler videodaki şekliyle tatlı bir görsellikte hareket etmiyor v.s... kısacası görüntüde n97 kullanıyorum ama ekranda sadece uygulamalar n97 ye ait nedense hiç bir şey eskisi gibi değil...

    Telefonun ayarları ile ilgili bir durum olduğunu düşündüm. Orjinal ayarlara geri döndüm ama etkili olmadı. Yazılım güncellemesini yaptım(zaten bu konuda işe yarayacağı meçhul) bir işe yaramadı. Tahminimce telefon ayarlarında bir şeyleri yanlış yaptım yada bir ayarı bozdum veyahutta ki büyük ihtimal ile servise gittiğinde bu konuyla ilgili ayarlar değiştirildi. Şayet bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

    Nokia N97 Demo

    Teşekkürler.







  • dıkkat ettımde onlar bendede olmuyo sanırım vıdeodakıler tema efektlerıyle alakalı ama o tarz gecısler bendede olmuo
  • Sanırım olayı çözdüm. Temaları aktif ederken, tema seçeneklerinden tema efektlerini açmamız gerekiyormuş. Ekran yatay konum konusu ise, telefon ayarlarında sensör ayarlarında oto ekran döndür.... tek bir şeyi halledemedim. O da tema ile alakalı olabilir sanırım. Ekran yatay konuma geçtiğinde gidip geliyor. Demoda olduğu gibi widgetler sexi bir şekilde dönmüyor..
  • ewt tema efektlerı o videodakı gıbı olmuo yanı calısmıyo ya versiyonla alakalı yada temayla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.