Şimdi Ara

Nokia Lumia ve offline navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Navigasyon cihazi almak yerine uygun bir Lumia alip hem de eski telefondan kurtulayim diyorum fakat wireless ve 3g olmadan navigasyon ne kadar basarili calisiyor onu merak ediyorum. Neredeyse bir Garmin ya da turevleri kadar basarili mi? Ve hangi modeli tavsiye edersiniz?



  • Oldukça başarılı diyebilirim. Ağustos ayı içinde İzmir'den Ankara'ya oradan da İstanbul'a yolculuk yaptım. Bu sırada kullanma fırsatım oldu. Ne de olsa telefon deyip bir de tabletten Sygic programını çalıştırdım. Şehirlerarası yolda navigasyona pek ihtiyaç duymadım. Lumia'daki Here'yi özellikle kavşaklarda daha başarılı buldum, Batıkent'teki bir kavşakta ikisi de farklı yönlere sevketti. Sonradan anladığım Sygic yolu uzatmış. Yalnız Here'nin sesli yönlendirmesi biraz garip geldi mesela Sygic, "üç yüz metre sonra sağa dönün" derken Here "üç yüz metre sonra sağda kalmaya devam edin" diyor aslında çok önemli değil ama ilk kullanımlarda kafamı karıştırmadı desem yalan olur.

    İstanbul'da otobandan Ataşehir'e saptıktan sonra en lazım olacak anda tabletteki program gps bağlantısını kaybetti toparlanması da beş dakika aldı. Lumia'da böyle bir kopma ve kararsızlık durumu yaşamadım. Yani iki büyük şehirde rahatça yolculuk etmemi sağlayarak vazifesini hakkıyla yerine getirdi. Cep telefonunu özellikle bu fonksiyonu için alacaksanız araç içinde lazım olacak çakmak girişi vb. aparatları dikkatli seçmenizi öneririm.




  • Şehirlerarası yolda gayet başarılı. Ama geçen gün Kadıköyde Finansbank arıyodum gösterdiği yerde başka bankalara ait atmler vardı. 2. gösterdiği yere gitmek zorunda kaldım. Arada sırada böyle yanlış yönlendirme yapıyor. Ama onlar diğer telefonlarda online iken bile olan şeyler. Tek başınaysan türkçe seslendirmesi felan gayet güzel. Telefonu araba moduna alabiliyorsun. Nokialar harita ve navigasyon olayını çözmüş durumdalar.
  • Gec olacak ama tesekkur ederim cevaplariniz icin. Lumia 521 aldim ve ben de su anda sorunsuzca kullaniyorum navigasyonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.