Şimdi Ara

[ Nokia E7-00 > S^3+QWERTY+4'nHD-CBD-AMOLED+13.6MM ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
29.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Eline koluna emegine saglik hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Şu mübarek gecede sevaba girdin. Şimdi madem bir yola çıktık beraber bana kılavuz olmaya devam eder misin? Benim telefonum Hack'li değil. Belki de o bulduğum Evolve bu yüzden tam yüklenmedi. Bu CFW'yi yüklemek için telefonun Hack'li olması mı gerekiyor? Eğer öyle ise nasıl Hack'leyebilirim. CFW'yi Phoenix ile yüklemeyi az çok çözdüm. Orada sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Yüklemeye başlayacağım ama cevaplarına ihtiyacım var. Olmazsa geri dönüyorum yasal sürüme ama telefonu baştan tekrar kuruyorum o uğraştırıyor. Emek israfı yapmayayım diye yönlendirmene ihtiyacım var kısacası. Verdiğin ve vereceğin emekler için şimdiden çok teşekkürler.
  • arkadaşlar sizde sağolun rica ederim

    burada detaylı anlatım linki var http://****.net/konu-phoenix-v-2012-50-001-49220-turkce-yama-resimli-kullanim.html

    size önerim kendi sitesindeki e7 yazılımınıda indirin http://www.mediafire.com/download/qpkoo67nanok3ut/EVOLS+%5BE7%5D.rar

    ve kurulum linkindeki gibi kurulumunu yapın sorun çıkacağını sanmıyorum.



    forum site ismine izin vermiyor, site adı c e p t e a m



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimser -- 13 Ocak 2014; 10:26:15 >




  • Çok teşekkür ederim tekrar. Sitedeki CFW benim yüklemeye çalıştığım ile aynı. Yani sorun çıkıp yüklenmemişti. Sitede anlatıldığı gibi yapmıştım. Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi telefonum Hack'siz. Acaba bu nedenle mi kabul etmiyor. Öyle ise nasıl Hack yapılıyor. Bir tane anlatan yer buldum ama o da Anna için Hack yapılmayı anlatıyormuş (2010 yılına ait konuymuş sonra farkettim). Deneyip ağzımın payını aldığım @grimserprogramdan ziyade sizin paylaştığınızı kurmayı düşünüyorum. Eğer Hack yapılması gerekmiyorsa sizin programı kurmaya başlayacağım. Cevabınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar benim e7 ile konuşurken yüzüm telefon ekranındaki diğer ikonları aktif ediyor. bunu nasıl çözebilirim?
  • darkangelusmd D kullanıcısına yanıt
    Telefonun ön tarafında Nokia markasını yazan paralelde ön kamera ve sensör var. Bu sensör konuşma esnasında gerek enerji tasarrufu gerekse ikonları aktif etmemek için kulağına yaklaştırdığında ekranı karartıyor. Bunu şöyle test edebilirsin. Evde bulunan birini veya ev telefonunu test amaçlı arayıp konuşmayı başlatacaksın. Bu esnada telefon elinde olsun yani kulağına yaklaştırma. Sonra Nokia yazan hatta doğru elini yaklaştır. Ekranın kararması lazım. Eğer kararma olmuyorsa format at. Yine olmuyorsa donanımsal arıza var demektir.
  • testte sıkıntı yok, yüzüme dayadığımda yanak bölgem ikonlara değiyor. konuşurken ya başkasını arıyor ya konuştuğumun yüzüne kapıyor ya da wifi aktif ediyor. yüzüme çapraz tutmak zorunda kalıyorum. üst kulağıma değiyor alt taraf yanaktan 5 cm uzakta. benim kulakta mı sorun var ne
  • selamlar hocam,

    ne yaptn cfw yi kurdun mu..nasil durumlar..:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Bir iki soru sormuştum. Cevap alamayınca biraz dinlenmeye bıraktım olayı. Yükleme başarılı olmazsa telefonu şu an ki kullandığım durumuna döndürmek yaklaşık bir gün sürüyor. Böyle bir boşluk ta yaratamadım daha. Net te bulduğum Evolve'yi kurarken hata oluşmuştu. Bu nedenle onu değil grimser in vermiş olduğu CFW'yi deneyeceğim. Verdiği linkten indirdim. Hazır bekliyor beni. Sanıyorum bu hafta içi el atacağım. Sen ne yaptın? Kurduysan sorun çıkardı mı? Veya şöyle sorayım... Her ikisini de denedin mi? Denediysen hangisini daha çok beğendin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkangelusmd

    testte sıkıntı yok, yüzüme dayadığımda yanak bölgem ikonlara değiyor. konuşurken ya başkasını arıyor ya konuştuğumun yüzüne kapıyor ya da wifi aktif ediyor. yüzüme çapraz tutmak zorunda kalıyorum. üst kulağıma değiyor alt taraf yanaktan 5 cm uzakta. benim kulakta mı sorun var ne

    İlginç bir durum. Arada bende de oluyor çok hızlı kulağıma götürürsem. Ama Wi-Fi hiç aktif hale getiremedim henüz . Üst ekranı aşağı çekip Wi-Fi ikonuna tıklayabilmek gerçekten büyük başarı. Sanıyorum telefon kullanma alışkanlığını sorgulaman gerekecek. Örneğin zaten zararlı olduğu söylenen ara tuşuna basılır basılmaz kulağa götürmek gibi. Karşı tarafın açmasını beklemeyi tavsiye ediyorlar daha az radyasyona maruz kalmak için. Uymaya çalışıyoruz ama insanlık hali bazen cıvıttığımız oluyor . Sensörün sağlammış. Sanıyorum çözümü kullanma alışkanlığını inceleyerek yine kendin bulacaksın. Dokunmatik telefonların böyle bir handikapı var maalesef. Bundan önceki Androidli Samsung ta bu sorunu daha çok yaşıyordum. Nokia ile bir bilemedin iki defa karşılaştım. Yani sensörü daha hassas bu konuda




  • anladım..bende epeydir giremiyordum..işler bu ara biraz yoğun..anca fırsat bulabilidim...bende de grimserin cfw si hazır..bu gece yükleyeyim diyorum..xeon yüklüydü bende..şarj bir iki gündür az gitmeye başladı..halbuki 808 pili var cihazda sıfır kapasitesi de yüksek..

    birazdan yükleyeceğim..akşam daha detaylı bilgi veririm inşallah...saygılar..görüşürüz..
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım. Kolay gelsin. Umarım başarılı netice alırsın da bana rehber olursun. Yarın bir iş var ama sanıyorum Salı veya Çarşamba ben de gömüleceğim CFW işine.
  • benim de başka telefonlarda sorunum olmadı bir türlü e7 ile tenim uyuşmadı :)
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Çocuğun okulunun tatile girmesini fırsat bilip bir müddet şehir dışına çıkmıştık. Sen grimser'in CFW'sini yükleyebildin mi? Sorun çıktı mı? Sanıyorum yarın veya Salı günü ben artık girişeceğim. Bu kadar sallama yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

    Merhaba. Çocuğun okulunun tatile girmesini fırsat bilip bir müddet şehir dışına çıkmıştık. Sen grimser'in CFW'sini yükleyebildin mi? Sorun çıktı mı? Sanıyorum yarın veya Salı günü ben artık girişeceğim. Bu kadar sallama yeter.

    Hocam ne geçmiş sayfalarda ne de google da batarya kalibrasyonunu bulamadım yardımcı olmanız mümkün mü acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exen88

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

    Merhaba. Çocuğun okulunun tatile girmesini fırsat bilip bir müddet şehir dışına çıkmıştık. Sen grimser'in CFW'sini yükleyebildin mi? Sorun çıktı mı? Sanıyorum yarın veya Salı günü ben artık girişeceğim. Bu kadar sallama yeter.

    Hocam ne geçmiş sayfalarda ne de google da batarya kalibrasyonunu bulamadım yardımcı olmanız mümkün mü acaba?

    TIKLAYINIZ Forum içerisinde belirtilmiş.

    EDİT : Sanıyorum forum izin vermiyor bağlantıya LİNKhttp://www.*******.com/forum/konu/
    symbian-3-batarya-kalibrasyonu.597921/ Yıldızların yerine (m-a-x-i-c-ep) aralarında tire olmadan yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 14 Şubat 2014; 8:41:15 >




  • Grimser'in CFW'sini nihayet dün bir fırsat bulup yükledim. Oldukça stabil ve hızlı. Yalnız Ovi Mağaza desteğini sanıyorum kaybettim. Office uygulamaları ve Navigasyon, harita gibi uygulamaları yükleyemiyorum. Net'te de bulamadım. Biraz daha araştıracağım. Bir çözüm bulamazsam Nokia sürümüne geri döneceğim galiba. Bu konuda bilginiz var mı? Harita ve Office uygulamalarını yükleyebileceğimiz bir bağlantı da olur.
  • selam yeniden

    siz yazınca hatırladım ovi mağaza kurulu gelmiyordu kurmak için linki şu https://d.ovi.com/p/d/ovistore_static/clients/qml_tb92/3.30.018/storeinstaller_tb92_QTbundle_prd_PROD_3.30.018.sisx

    şöyle bir şey hatırlıyorum malum ben temmuzda kurmuştum, ovi mağazayı kurun sonra mağazadan haritaları indirin, indirdikten sonra açın haritalar uygulamasını biraz bekleyin sonra kapatın. sonra da telefonu bilgisayara bağlayıp nokia suite yazılımını çalıştırın program telefonu görünce gerekli olan program yada eksiklikleri size gösteriyor, o zaman haritalarıda yükleyebilirsiniz.

    yine de bir sorunuz olursa vakit buldukça cevap vermeye çalışırım




  • Merhaba. Nokia e7-00 belle güncellemesi yaptıktan bir süre sonra sms almamaya başladı . Göndermede sıkıntı yok ama telefona sms gelmiyor. Kapatıp açma dışında çözüm önerisinde bulunan olursa çok sevinirim sorun neden kaynaklı olabilir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.