Şimdi Ara

nokia e61 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba yaklaşık 1 hafta önce bu forumdan bi arkadaştan nokia e61 cep telefonu aldım.ve tuş takımı ışıkları yanmamakta.ne yaptıysam sornu çözemedim(parmakla sensörü kapatmak,firmware upgrade,yabancı forumları araştırmak vs vs vs).bulunduğum ilçedeki telefon tamircilerine götürdüümde ise biz bu telefondan hiç tamir yapmadık o yüzden bilemeyiz dediler.telefonu aldığım arkadaş bende böle bir sorun yoktu dedi ama yaptırırsan da masrafını ben karşılarım die de çok güzel bir dille bana karşı olan güzel tutumunu gösterdi.

    size sormak istediğim bi kaç soru war:

    1- cihaz nokia kom garantisi altındadır yazmakta arkasında ama garantisi bitmiş mi bilmiorum.bi yerden sorgulatabilir miyim?
    2- bu tip bi arıza başına gelen var mı?
    3- yabancı forumlarda ışık sensörü arızalıdır denilio sizce doru mudur?(bu telefon açılırken tüm ışıklar yanması gerekio işletim sistemi başladıında ışık sensörü donanımı algılanıp ışıklarını söndürmesi gerekioa ama benim telefonum açılırken de tuş takımı ışıkları çalışmamakta)



    sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.ücret ne tutar nası yapılır izmirde kim yapar vs vs vs...

    şimdiden o değerli mesajlarınız için teşekkür ederim.







  • ?????
  • yardım edecek yok muuuuu :( :( :(
  • ?????
  • üstad neredesin bilmiyorum ama zaten ilçede tamircilere verme o cihazı. mümkünce il merkezlerinde bir yetkili servise bırakmalısın. sensör bozuktur başka birşey olamaz. kvk veya genpa yetkili servislerini internetten bulabilirsin.
  • izmir-aliağa.

    tel tamir görmüş sanırım daha önceden(vidalardan anladığım kadarı ile),garantisi de yok bu tip bi cihazı da servisten başkası yapar mı bilmem izmirde.bakalım hakkımızda hayırlısı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.