Şimdi Ara

nokia e6 mı ,samsung s5830 mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar; kendime 600 ile 900 tl arasında telefon almak istiyorum;istediğim telefonu kendim kişiselleştirmek ;birçok uygulama yükleme niyetim var(sözlük ,banka,office programları gibi);özellikle gps i iyi olmalı;nokia e6 ve samsung 5830 dizaynları çok hoş;nokia yı seçmemin nedeni pil ömrü daha uzun ve kamera daha iyi fakat otofocus u yok;qwerty ve dokunmatik klavyesi çok iyi;samsung u seçmemin nedeni android;çok uygulama var;3g si yok;işlemci 800 mhz olunca pil belki nokia ya göre daha hızlı harcanacak ama nokia da 600 mhz ile yavas değil;symbian köklü bir işletim sistemi ve hemen hemen her program var ama android kdr hızlı çoğalmıyor; siz hangisini öneririsinz???



  • Öncelikle söylediğin telefonların birbiriyle hiç alakası yok.Biri hem dokunmatik hem qwerty klavyeli (küçük ekranlı, iş telefonuda denilebilir) telefon, diğeri ise büyük ekranlı dokunmatik android telefon.Bu telefonları alabilecek gücün varsa eğer 800 tl'yi gözden çıkarmışsın demektir.
    Sana tavsiyem şudur arkadaşım, Samsung S8530 Wave II veya Nokia C7 alman. Senin düşündüğün iki seçenekte seni mutlu etmeyecektir.
    Hazır vatanda %25 indirim varken bu fırsatları kaçırmamalısın.
  • ikisini de önermem. onların yerine xperia neo ve lg optimus black adlı smartphone'ları tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.