Şimdi Ara

Nokia C5-03 Dokunmatik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben şimdi sabah telefonum gayet iyi çalışırken , cebime attım telefonu ve okulda cebimde birşey olmadı cebimden dahi çıkarmadım ve eve geldiğimde telefon çalışmamaya başladı alttaki 3 tuş ta çalışıyor fakat ekranın hiç bir noktası algılama yapmıyor telefon garantilimi değilmi bilmiyorum babamındı çünkü ama servis kullanıcı hatası olarak kabul eder diye düşündük.anlayan biri varsa şu sorulara cevap verebilir zahmet olmazsa:

    1)Servise kullanıcı hatası olmadan gitmesinin bir yolu var mı?
    2)Yeni ekran takılırsa servisin takacağı orjinal ekran yada yan sanayi ekran fiyatı.?
    3)eğer ekranın kablo yollarında bir sorun varsa ne kadara patlar?



  • Korkmuyorsan ucuza bir ekran al tak youtubeda nasıl sökülüp takılacağı ile ilgili videolar var ama ben uğraşmam diyorsan servise ver ama iyi kitlerler orda da.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Telefon Bendede Var. Böyle Olduğunda Ard Arda Kilit Tuşuna Bastığımda Geçiyordu.

    Veya Ben Tam Olarak Sorunu Anlamadım
  • öncelikle sorunun ekranla ilgili olmayabilir.. bundan emin olamayız hemen.. cihazının bataryasını sökerek 15-20 dk kadar bekle.. daha sonra tak ve tekrar test et.. olmazsa hafıza kartını çıkarıp bi hard format at.. forumda bulabilirsin nasıl yapıldığını.. sorun çözülmez ise servise gönderebilirsin ancak sorun ekranla ilgiliyse servis yan sanayi ekran kullanmayacaktır bilgin olsun. kendin bi çıkma ekran alıp takabilirsin.. bu tip işlemlere elin yatkınsa çok zorlanmadan yapabilirsin.. sorun ekran ya da başka bir parçada isehttp://nokia.yedek-parcalari.com adresinden fiyat bilgisi edinebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.