Şimdi Ara

Nokia 'Belle' zımbırtısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arden83

    Nokia Belle güncellemesi bataryamın ömrünü 3te 1e indirdi. Güç tasarrufunda bile 10 saat gider mi bi telefonun şarjı? Hiç kullanmıyorum ona rağmen sürekli yanan ışığı bataryanın anasını ağlatıyor. Önceden güç tasarrufunda 2-3 gün arası kullanıyordum. Şimdi ise güç tasarrufu modu olmadığında 4-5 saat ancak gidiyor çıldıracağım! Fabrika ayarlarına alacağım ama dünyanın şeyi heba olacak. İnşallah bir çare bulunur!

    Telefonda Anna yüklüykende ortalama 2 gün gidiyordu şarj şimdi Belle yüklüykende 2 gün gidiyor kullanımda konuşmada var video seyretme çekmede biraz oyun oynamada yani anlayacağınız aktif olarak kullanmaktayım sizin 4-5 saat kullanım ömrü çok garip geldi pil ölmüş olabilir pili değiştirmenizi öneririm.




  • Benim telefon iyice gitti ya, Dün akşam işten geldim 7 gibi telefonu şarj a taktım 9 gibi doldu biraz mesajlaştım falan bıraktım öyle başka hiçbirşey yapmadım sonra baktım şarj yarılanmış 12 gibi tekrar şarj a taktım 2 gibi yine doldu çıkardım sonra yattım sabah kalktım telefon kapanmış açmaya çalıştım açılmadı şarj a taktım açtım açıldı açıldıgındada batarya az güç tüketim mod u etkinleştirilsin mi diye sordu. Ne oluyor bu telefona allah aşkına hiç kullamadığım şekilde nasıl şarj ı bu kadar çabuk bitebilir ki ? Batarya alıyım yeni bitane belki batarya ömrü bitmiştir diye 30TL ona vermekde eğer çözüm olmıyacaksa boşuna geliyor bi fikri olan varmı acaba ?
  • kardeş bence senin sorunun bataryadandır. bi de resmi belle yüklü değil mi sende?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kursad9

    kardeş bence senin sorunun bataryadandır. bi de resmi belle yüklü değil mi sende?

    evet nokia storedan guncelleme bulup yuklemisti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nokia 500 aldım. Daha yeni öğrenmeye başladım, üzerinede 1 gb sd kart taktım. Fakat müzik kopyalayamıyorum. Sorun tam olarak şöyle;
    a) Ovi Suite programı açık iken telefonu Medya aktarım moduna alamıyorum geri Ovi Suite moduna getiriyor.
    b) PC den müziklerde kopylama tamamlandı yazıyor fakat telefonda devamlı 'Medya Aktarımı Devam Ediyor' yazıyor.

    bu müzik atma olayını nasıl yapıyorsunuz ayrıca a şıkkının nedeni nedir lütfen yardımcı olurmusunuz?
  • Benim Belle güncellemesinde br sorun olmuş meğer! Silip yeniden yükleyince güncelleştirmeyi düzeldi ve telefonun şarjı biraz daha fazla gitmeye başladı. Şimdi 3 güne kadar dayanıyor!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.