Şimdi Ara

===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3' QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <=== (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.441
Cevap
56
Favori
346.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kagrenac

    teşekkürler, nokia pek kullanılan bi telefon değil o yüzden telefonu mahvederler mi diye endişe ediyorum açıkçası yoksa kadıköyde dönerciden bile daha çok telefoncu var. bu dediğiniz yer daha önce takmış mıdır nokia bataryası

    İçiniz rahat olsun,yeterki fiyatları abartılı olmasın

  • Bugün gittim batarya değişimi yapmıyoruz, yaparsam da garanti veremem dedi, ekran kırılma riski varmis. Nasıl yaptırabilirim bunu ya bu adamlar bile böyle diyor.

  • Kagrenac K kullanıcısına yanıt

    Sirkeci doğubanka git üst katlarda işini bilenlere uğra

  • branta kullanıcısına yanıt

    Nerde taktirdiniz

  • dostlar merhaba, telefon bazen kendi kendime kapanır gibi olup powered by Android yazısı geliyor bu yazı kaybolup tekrar tekrar gelerek 10 defa tekrar ettikten sonra telefon normale dönüyor bir süre sonra tekrar aynı şeyi yapıyor. bu neden olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogadostu1

    dostlar merhaba, telefon bazen kendi kendime kapanır gibi olup powered by Android yazısı geliyor bu yazı kaybolup tekrar tekrar gelerek 10 defa tekrar ettikten sonra telefon normale dönüyor bir süre sonra tekrar aynı şeyi yapıyor. bu neden olabilir?
    Benimkide ilk açılışta bazen yapıyor , formatlasam düzelir belki de , üşeniyorum
  • Bu cihazda vowifi özelliğini nereden açıyorduk bulamadım bir türlü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ussuz

    Bu cihazda vowifi özelliğini nereden açıyorduk bulamadım bir türlü?
    Operatör desteklemediği için yok ne yazıkki
  • landmoon L kullanıcısına yanıt

    vodafoneda var kullanıyordum ve bir menüden açmıştım lakin bugün bulamadım

  • Telefon hâlâ stabil çalışıyor 👍
  • Kendi servisi şu an batarya değişimi yapıyor mu, yakın zamanda değiştiren var mı?
  • Ouno aynı gün batarya değişimi yapar mı? Uzakta biraz boşa gitmek istemiyorum. Müşteri hizmetleri biz bilmiyoruz diyor.
  • Hiçbir yerde aynı gün batarya değişimi yaptiramiyorum Allah rızası için birisi yol gostersin telefonu fırlatıp atacağım en sonunda. Aldığıma alacağıma 3 ayda pişman etti, acayip memnundum bir anda canımdan bezdirdi ne lanet telefonmus be.
  • tam 5 yıllık kullanımım sonunda benimde artık pil değiştirmem gerekiyor, ancak değiştirmeye değer mi tartışılır, hocam bir güde hiç bi yer vermiyor, zten vermesi de uygun değil ekranı yapıştıracaklar kurumazsa yükselme yapabilir, açıkcası bende önermem size

  • Orjinal kalitede veya orjinal ekran alabiliceğim bir yer varmı arkadaşlar.

  • Şu telefona orijinal batarya bulup da taktıramadım. Batarya harici sıkıntım da yok hâlâ. Bir daha telefon alırsam yine tepe işlemcili bir model seçerim. Telefondan bunca zaman memnun kalmanın en önemli nedenini işlemci performansına bağlıyorum. N11'de önerilen batarya ile ilgili çok zıt yorumlar var. Sanki iki farklı kalitede batarya satıyorlarmış gibi.(ikisi de düz flexi olmasına rağmen)
    Batarya konusunda güncel tavsiyesi olan var mı?
  • +1923
  • sevgili forumdaşlar,


    eylül 2018'den beri kullandığım cihazımın ekranını 3 defa kırdım... birinde kadıköy'de meşhur bir GSM firmasına birinde Bursa'da bir arkadaşıma birinde de yine Bursa'da ekran tamircisi diye bir dükkanda taktırdım ekranları... bu üç ekranı da yarım yamalak takabildiler. Kadıköy'de takılan ekranın parmak izi kısmı yukarıda kalmıştı o şekilde kullandım bir süre... Arkadaşımın taktığı ekran sol üst köşeden bombe yapmıştı, son ekran ise iyi oturtulmuştu ama hem ghost sorunu kısa sürede oluştu hem de ekranın alt kısmında temassızlıklar oluyordu. Bu işçilik ve yedek parça hatalarına rağmen cihazımı çok sevdiğim için kullanmaya devam ettim. tabi bu sürede pili de iyice zayıflamıştı... pili değiştirsem artık diye düşünürken geçen gün yine düşürdüm ve ekranı kırmaksızın bozmayı becerebildim. 4. kez ekran değişimi için Bursa'da parça bulamayınca netten sipariş verdim. Hem pili hem de ekranı Bursa Uluyol'daki Nettech firmasında yaklaşık bir saatte taktılar. Ekran şimdiye kadar bana denk gelen en iyi ekran oldu diyebilirim. Pil de çok iyi geldi cihazıma... İlk günkü gibi oldu cihaz. Bir sene daha takılabilirsem bu hali ile keyifle kullanmaya devam ederim gibi geliyor...


    Sizinle de paylaşmak istedim bu süreci. Linkler aşağıda. Umarım parça arayan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.


    Ekrana 346 lira pile ise 176 lira ödedim.


    urun.n11.com
    Nokia 8 Batarya HE328 - 3030mAh Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/batarya/nokia-8-batarya-he328-3030mah-P463934311


    urun.n11.com
    Nokia 8 Ta 1012 Lcd Ekran Dokunmatik Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ekran/nokia-8-ta-1012-lcd-ekran-dokunmatik-P444977792




  • techno_man000 T kullanıcısına yanıt

    Merhabalar 14/08/2021 tarihinde bataryayı 112,86 TL'ye önerinizle almıştım üzerinden yaklaşık 4 veya 5 ay geçti ilk kullandığım zamanlar gerçekten bataryadan memnundum ve gayet güzel götürüyordu fakat yaklaşık son 1.5 aydır batarya problem cıkarmaya basladı ani kapanmalar geç sarj olma vb durumlar sanırım kapasitesi oldukça düştü ve bundan dolayı sıkıntı çıkarmakta şuanda Accubatteryde gosterılen tahmını batarya kapasitesi 1.724 mAh civarında yeni bir batarya arayışına girdim fakat artık ümidim kalmadı gibi eğer her aldıgım batarya beni 3 4 ay goturucekse ve her seferinde batarya degıstırmek gerekıcekse telefonun performasından ne kadar memnun olsam ve degıstırmek ıstemesemde mecburen degıstırmek zorundayım gıbıme geliyor :(.


    Serviste batarya değişimi yapabilen arkadaşlar yorum yazabilirmi veya batarya degıstıren kısılerın su ankı batarya performansları nedir çözüm olarak ne yapabiliriz bilgi verebilen olursa çok sevinirim.


    Ayrıca son süreçte gps ve konum ile ilgili sıkıntılarda yaşamaya başladım google haritalarda konumum ya çok geç geliyor yada hatalı yol tarifi alıyorum yanlıs konum gosterdıgınden dolayı.





  • isoux kullanıcısına yanıt
    Nokia 8 pil değişiminde kampanya.
    350 TL olan pil değişimi 15/10/2021 - 30/10/2021 tarihleri arasında sadece size özel 250 TL
    DB Teknik Servis BURSA
    Nokia yetkili servis
    0224 224 15 45
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.