Şimdi Ara

===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3' QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <=== (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.444
Cevap
56
Favori
346.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi ne insanlarsıniz ya tek konunuz ekran tamam anladık yeter da sizin yüzünüzden insanlar uygulama önermiyor tek konunuz hayalet ekran lanet olsun 2000 lira para vermişsin iz bı ırzına geçmediğiniz kaldı nokyanın bırakın abi rahat olsun biraz telefon tabi bozulacak kötü yanı olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misfak M kullanıcısına yanıt
    İsteyen istediğini konuşur. Size göre önemsiz ama bize göre önemli bir konu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş konuşma çok oluyor burda ben iPhone 6s den geçtim abi on kat daha hızlı şarjı süper ekranı çok net ve canlı ve de baya parlak on numara telefon sesi çok temiz veriyor dışarı oyunda akıcı kamerada çok güzel ilk defa bı telefonla yıldız fotoğrafları çekebildim yani bu telefon tam olmuş işte ne bekliyorsan bı telefondan hepsini karşılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Kardeş konuşda sürekli aynı şey alt tarafı bı telefon yani ne olabilir ki bu kadar büyütecek insanları yanlış yönlendirmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misfak M kullanıcısına yanıt
    Konuyu başından beri takip ediyor olsanız konuşulan tek şeyin ghost screen olmadığını, arada uygulama tavsiye edildiğini, fotoğraf kalitesini merak edenler için pek çok fotoğraf paylaşıldığını, çağrı kalitesi nasıl, ısınma problemi var mı gibi sorulara vs cevap verildiğini görürdünüz. Bir cihazla ilgili bir konunun sadece kronik bir arızayla ilgili yakınmalardan ya da kılıf-cam tavsiyesi isteyen sorulardan oluşması benim de hoşuma gitmiyor; fakat bu konu GERÇEKTEN salt bu sorulardan ibaret değil Ve bu problemin ortaya çıkması için belli bir kitlenin telefonu belli bir süre kullanması gerektiğinden yeni yeni görülmeye başladı, haliyle insanlar da bunu yeni yeni dile getiriyor. Kimse kimseye bir şey tavsiye etmek zorunda da değil Yardım isteyen açar konuyu okuyabildiği kadar okur, gerçekten bunu yapacak zamanı yoksa veya aradığını bulamadıysa uygun bir dille sorusunu sorar, ilgilenen biri de varsa cevap verir.


    Bütün bunların yanı sıra bir ürünün beğenmediğiniz yanlarını eleştirmek, o ürünün veya markanın ırzına geçmek(?!) değildir. Ben de bu cihazı iyi bir fiyat/performans ürünü olarak gördüğüm için araştırarak aldım, hem de 1 değil 2 tane. Ama 2. telefonda aldıktan çok kısa bir süre sonra problem çıktı ve ben, uğraşmak zorunda kaldığım saçmalıklar yüzünden ne satıcıdan, ne servisten ne de markanın Türkiye ofisinden memnun kalmadım. Ne yapayım şimdi, telefon benzerlerine göre uygun fiyatlı diye tüketici olarak gasp edilen hakkımı görmezden mi geleyim? Umarım telefonunuzu güle güle kullanır ve HİÇBİR ZAMAN satıcıyla, servisle filan uğraşmak zorunda kalmazsınız Ama ola ki uğraşmanız gerekirse lütfen buraya yazmayın. Çünkü Nokia'yı "gömmeye" gerek yok, değil mi?


    Madem insanlar ghost screen yazılarından başka bir şey görmek istiyor ben de buraya şu notu (tekrar) bırakayım: Bu telefon, ben aldığım zaman çok iyi bir fiyat/performans cihazıydı, şimdiyse artan kura karşın pek değişmeyen fiyatıyla (2200 lira) rakipsiz oldu. Bütün olumlu yanları bir yana telefonu kullandıkça -ve buradaki kullanıcı kulübü kalabalıklaştıkça- görüyorum ki "kronik" denecek arızası pek olmasa da uzun vadede irili ufaklı arızalar çıkarabilecek bir cihaz(mış) bu, hatta kısa vadede de olabiliyor bunlar. Dikkat edin, telefon kalitesiz demiyorum ama kalite kontrol konusunda biraz şüpheliyim artık. Ve satıcınız Hepsiburada gibi kanunen ayıplı sayılan malı iade almak için illa sizden iade/değişim raporu isteyen, servisiniz Ouno gibi o raporu vermemek için her şeyi yapan, üreticiniz Nokia gibi bu tip yerleri yetkili servis olarak seçen firmalarsa Allah size sabır versin diyorum. Artık THH ile uğraşır durursunuz Telefon güzel mi? GÜZEL, fakat arıza yaparsa saç-baş yoldurabilirler size. Sırf bu sebepten bu telefonu sinirleri sağlam olmayan insanlara tavsiye etmiyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 25 Eylül 2018; 2:27:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Misfak M kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendirme derken?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.sen

    Telefonun yanında nano camla ne kadar boşluk kalıyor fotoğraf atabilir misiniz?
    Biride bana yardım edeydi :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b.sen kullanıcısına yanıt
    Hocam çokta kötü durmuyor. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görüntüsü önemli değil de ekranın kullanımını etkiliyor mu. Şuanki telefonumda elim kenarlara takılıyor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntüsü önemli değil de ekranın kullanımını etkiliyor mu. Şuanki telefonumda elim kenarlara takılıyor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b.sen kullanıcısına yanıt
    Telefoncuda temperli camla nano koruyucuyu kıyaslamış ve her ikisinin de telefon üzerinde nasıl durduğunu denemiş biri olarak nanoyla kenarlardan üçer dörder milim boşluk kalacağını söyleyebilirim Cam ise ekrana tam olarak yapışmıyor, kenarlardan iz kalmış gibi duruyor ve zamanla kenarlardan ince ince çatlayıp dökülebiliyor. Kısacası ikisi de optimum çözüm sayılmaz 3D diye tabir edilen koruyucuları ise ben pek sevmiyorum. Ekranı daha fazla kapadığı için düz temperli cam aldım taktım ama yakında AliExpress'teki şu tam kapatan koruyucu camı/filmi (artık ne derseniz) sipariş edeceğim. Bence siz de aynısını yapın ve buradan idareten kullanmalık bir temperli/nano koruyucu alın, sonra da AliExpress'teki o ekranı %100 kaplayan koruyucuyu sipariş edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 25 Eylül 2018; 0:0:15 >




  • Dediklerinize katılmakla birlikte birkaç şey eklemek istiyorum. İnsanlar teknik özellik yarıştırmayı ve sağdan soldan duyduklarını mutlak doğru kabul etmeyi seviyorlar. "Çok iyi çekiyor ya bu telefonun kamerası" dedikleri cihazların verdiği görüntülerin doğalın çok dışında, renklerinin gerçek dışı olduğunu bilmiyorlar-bilmek istemiyorlar. Nokia 8'in kamerası en doğal ve en net kameralardan biridir. Fotoğrafçılıkla biraz ilgilenmiş birine çekilen fotoğrafları gösterin, doğallığı konusunda yorumunu dinleyin. Başarısız yanı kameranın yazılımıdır. Sensör verilerini işlerken çok kayıp vermektedir. Gece çekimlerine gelirsek, cep telefonu kamerasıyla gece çekimi yapan, bu görüntüleri karşılaştıran kullanıcılar yanlış içerisindeler. Cep telefonlarıyla çekilen gece fotoğrafları, gerçekliğin fersah fersah gerisindedir. Galeriye kaydedilen görüntü ise efekt dolu, ölümüne işlenmiş ve reelden çok farklı bir renk yığınıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Imisoglu

    Dediklerinize katılmakla birlikte birkaç şey eklemek istiyorum. İnsanlar teknik özellik yarıştırmayı ve sağdan soldan duyduklarını mutlak doğru kabul etmeyi seviyorlar. "Çok iyi çekiyor ya bu telefonun kamerası" dedikleri cihazların verdiği görüntülerin doğalın çok dışında, renklerinin gerçek dışı olduğunu bilmiyorlar-bilmek istemiyorlar. Nokia 8'in kamerası en doğal ve en net kameralardan biridir. Fotoğrafçılıkla biraz ilgilenmiş birine çekilen fotoğrafları gösterin, doğallığı konusunda yorumunu dinleyin. Başarısız yanı kameranın yazılımıdır. Sensör verilerini işlerken çok kayıp vermektedir. Gece çekimlerine gelirsek, cep telefonu kamerasıyla gece çekimi yapan, bu görüntüleri karşılaştıran kullanıcılar yanlış içerisindeler. Cep telefonlarıyla çekilen gece fotoğrafları, gerçekliğin fersah fersah gerisindedir. Galeriye kaydedilen görüntü ise efekt dolu, ölümüne işlenmiş ve reelden çok farklı bir renk yığınıdır.
    Katılıyorum. Özellikle manuel mod denendiğinde,nokia 8 kamerası oldukça "doğal" renkler bırakıyor,o "sentetik" his yok.
    Fakat,yine de,cep telefonu kameralarından çok beklentiye girmemek gerek diye düşünüyorum. Teknik detaylar o sensör boyutu için "abartılı" farklar yaratacakmış gibi gelmiyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbuckler55 -- 25 Eylül 2018; 8:29:26 >




  • Şuan çekle kuponla 1975 e geliyor gitti gidiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 1990 tl ye gümüş nokia tr garantili siparişi geçtim inş sorunsuz gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road35

    Şuan çekle kuponla 1975 e geliyor gitti gidiyor
    2154 lira. Cepte yüzde 4 indirim ile 2067 TL. 75 lira da Maxi puan 1992 ye geliyor. Bahsettiğiniz çeki anlamadım. Ben bu şekilde satın aldım. Ayrıca AliExpress ten tam kapatan cam ile kılıf önerisi olan yada daha önce alan arkadaş varsa link atarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor rootcrack(reyontek) alınır mı alanlar sıkıntı çıktı mı
  • Değerli arkadaşlar iki sorum olucak ilgili arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyor şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    1.si telefonun ekranını tv ye bağlamak için ne gerekiyor hangi uygulama veya malzemeye ihtiyacımız var?
    2.si ise masa üstündeki indirdiğim proğram olsun veya oyun olsun bunlar için klasör nasıl oluşturup içine atabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbfk1907

    gittigidiyor rootcrack(reyontek) alınır mı alanlar sıkıntı çıktı mı
    Ben ordan altım bugün ulaştı elime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nano camı neden bu kadar ince kesmişler anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.