Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya::. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
73.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kutunun içinden çıkan kulaklıın iyi olduunu biliyorum ama başka kulaklıkta taklabilirmi merak edioyorum? örn;sennheiser mx500 vb. sorumu cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşım hayırlı olsun
    bende alıyorum aynından cok guzel telefon insanın telefon ihtiyacını görüyo
    benım telefon ıhtıyazımı n70 gormedı nıye cunku telefonun tuslarına basamıyorum karma karısık kucuk n 70 i olanlar hiç mesaj yazmıyomukı nasıl yazıyolar hayret
  • 6270imi satıp 6131 aldım.. iyimi ettim kötümü ettim görüşler değişir ama ben çok iyi bi karar verdiğimi düşünüyorum şimdi.. Herkesin belirttiği gibi kamera olayı büyük beklentileri karşılamaz..noise fazla ışıksız ortamlarda.. ama duruşu güzel... yaylı açma mekanizması bende sorun çıkartmadı şu ana kadar..umarımda çıkartmaz.. en beğendiğim yönü çizilmelere karşı biraz daha dayanıklı.. ben telefonu hor kullanan biri olarak 6270i 3 ayda baya çizikli bi hale getirmiştim.. dış kaplamasından dolayı bu telde böyle bi sorunla da karşılaşacağımı sanmıyorum.. pili de benim için yeterli 2-3 gün arası gidiyor... Almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim...
  • arkadaşlarrr bu telefonu kız arkıma aldık gayet memnun ve ben de cok beğendim. İç mekandayken görüntü çok iyi değil ama gece modu açık yaparsanız daha iyi bi netice alırsınız. benden söylemesi gündüz de olsa iç mekandaysanız mutlaka gece modunu acın.
  • güzel telefon gerçekten ama birde video çekimini görebilseydik ???
  • 1 haftadır 6131 kullanıyorum.Çok memnunum.Ama anlayamadığım bir durum var.Nokia PC Suite ile telefona mp3 dosyası aktardığımda "bozuk dosya" uyarısı verdi.Aynı dosyayı PC Suite ile aac formatına çevirip attığımda ise sorun çıkmadı.O zaman telefon mp3 ü çalmıyor anlamına gelmez mi bu durum....
  • Hayır gelmez. Mp 3 'leri PC Suite ile aktarmak zorunda değilsin.Telefon , USB aracılığı ile Flash Disk olarak da kullanılabiliyor.Bu şekilde de MP3 aktarabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 22 Ağustos 2006; 9:27:16 >
  • sonunda ben de bu harika alete kavuştumo kadar güzel ki anlatamam hoparlörü bir çok kişinin konuşmasını bastırabiliyor çok kaliteli ekranı var ama şarjı çok kurcaladık mı 1,5 gün gidiyo

    merak eden arkadaşlar bana da sorabilirler topiği açan kardeşimin de izniyle


    bide 512 mb hafıza kartı aldım diyecek bişe yok artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 22 Ağustos 2006; 18:46:31 >
  • Sempatik arkadaşım verdiğin cevaplardan kültürlü, seviyeli ve aydın birisi olduğun belli oluyor.Yazıma cevap verme nezaketi gösterdiğin için çok teşekkürler.Telefonuma en kısa zamanda bir kart alıp onunla deneyeceğim mp3 çalmayı.Laptopumun kart okuyucusundan karta yükleyip telefondan direkt dinleyebileceğimi sanıyorum.Telefon eğer hala "bozuk dosya" uyarısı verir, ille de aac isterse size danışırım tekrar...
  • arkadaslar 6131i webcam olarak kulanabilirmiyiz? forumda hep symbian programlar var eger sizde java olarak varsa sizden ricam upluad edebilrmsinz yada linkini atarmısınız...
  • arkadaslar yaklasık 2 hafta once aldım telefonu ve cidden cok memnunum 79 ytl ye de Hepsixxxx den sandisk marka 1 GB microSD aldım. Kartın hemen hergun doldur bosalt yapıyorm (tabi cardreader sart:) herhangi bir yavaslama yok. Telefonun ekranı muazzam 6280 le yanyana koyma sansım oldu daha ustun oldugunu 6280 sahibi arkadassım da gördü.

    -Telin en büyük artısı tabiki karizması, şlak diye tek dokunuşla açılan kapak hasta ediyor inşallah bozmam :) ...
    Resimli bir inceleme hazrlamak istiyorum ayrıntılı olarak ama maalesef vkit yok.

    -Eet önemli bir avantaj da 6280 den cok daha ufak boyutlarda olması(kagıt üzerinde oyle gozukmuyor ama tasarım sayesinde alet oldugundan daha ufak ve ince gorunuyor)

    -Kamera, video bu telefonu alacaklar için kesinlikle ön planda olmamalı. Çekilen resimler gündüz ve açık havada kabul edilebilir seviyede onun dışında ise sadece MMS de kullanılabilir.

    -Telefon inanılmaz hızlı, 6280 e gore artıları 11 Mb intenal hafıza, 1000 adetlik tel rehberi ve ajanda,

    -bence önemli bir artı olan flash player (evet hiçbir inceleme sitesinde bahsedilmiyor bu özellikten .swf uzantılı dosyaları bu tel oynatabiliyor isterseniz ekran koruyucu yapabiliyor, isterseniz arkaplan resmi, flash oyunlar, anmasyonlar da cabası 6280 de bu da yok).

    -Yine bi artı bu telefon dışarıya inanılmaz yüksek seste ve kalitede ses veriyor.

    -GPRS üzerinden update olabiliyor (ancak henüz başarabilmiş değilim),

    -Email olayı cok iyi hazır olarak gelen Email client google, yahoo, lycos gibi ünlü sitelerin pop adreslerinden maillleri direk alabiliyor(gerçi bu noktada da br sıkıntım var Email ssl desteklemesine rağmen gmail e baglasnırken java hatası veriyor, yeni sürümde düzeltlir büyük ihtimal)

    -Yine bahsedilmiyor ancak bundled olarak gelen wireless presenter(bluetooth ile bilgisayarı kontrol programı) ve Nokia Sensor (bu program çok iş yapacak ilerde, ahan da buraya yazıyorm) programları gayet yararlı ve kullanışlı programlar

    Gelelim eksilere;
    -Alet kapaklı ve narin. Ben henüz 2. haftaya girdim ve telin ana ekranının alt kısmında yer alan(siyah bölge) kesimde hafif çizikler oluştu ve bu çizikleri alet kendi kendine üretiyor açılıp kapanırken, aynı şekilde tuş takımının çevresinde bulunan metal gorunuml bolgede de hafif çizikler var yine kapaktan kaynaklanan; maalesef nokia bu noktada tasarımda hata yapmış; üst kapakla tus takımı arasına siyah contaları daha büyük koymalıymış ....
    - Bilgisayarınızda sıkıstırdıgınız tele uygun videolardan da cok birşey beklemeyin cunku 6131 video performansı 6280 in cok gerisinde, 6280 320X240 <350 kbps bitrate e sahip videoları oynatabilirken, benim denemelerimde 6131 le ancak 176X144 100 kbps oranlarını yakalayabildim. telefonunda kaliteli klip izlemek film izlemek isteyenlere duyurulur.

    - Bir eksik de sarj olayı maalesef 16m renk ekran ve o parlaklık sizi büyülüyor ama ona cok bakınca da sarj diye bişe kalmıyor. gerçi teli aldıktan sonra 15 tam dolum bosaltma sonunda 3 gunluk performansa sahip oluyor tabi bluetooth ve 3d oyun olayını abartırsanız gunde 3 4 saat mp3 dinlerseniz 2 günü zor çıkarıyorsunuz..

    Benim aktarabileceklerim bunlar
    Herkese selamlar ...




  • güzel telefon bence şu anda bayağı satışı var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Biohazard

    güzel telefon bence şu anda bayağı satışı var.


    ++++
  • Telefon, büyük tuşları, net ekranı, kaliteli ses çıkışı ile oldukça kullanışlı. Ben özellikle anneme aldım. Şu anda çok memnun. K750 güzel tel ama herkes için kullanımı çok kolay değil. Biz şahsen k750'yi verip aldık bu teli. 6280 kullanan arkdaşlar için telefon çok farklı değil. Önde kamera ve flaş yok. Ekran ise 16 milyon renk 320x240 piksel. Ben netlik konusunda 6280 ekranı ile çok büyük fark görmedim. Ama k750 den çok çok iyi. 1 kere şarj ettiğimiz tel şu an 2. gününde pilde 1 kademe düştü. Ancak çok kurcalamadık. Microsd kart kullanımı benim için dezavantaj oldu. Evdeki mini sd'yi kullanamadım. Kutu içeriğinde bence kart mutlaka olmalıydı. Yakında promosyonlu satabilirler. Yandaki kapak açma düğmesi çok ergonomik değil. Telefon küçük olduğu için avcunuzun içinde yandaki düğmeye basmak bir hayli zor. Zaten doğru tutuş pozisyonunda olmazsanız kapak baş parmağınmıza takılıp tam açılamıyor. Kullandığımız renk gri ve oldukça hoş. Fiyat performans beklentisi içinde olanları memnun edecek bir telefon.




  • Arkadaşlar Ankara'dan 6131 satmak isteyen olursa alabilirim.
  • ADAMLAR 2GB YE KADAR ÇIKARTMIŞLAR BU ÇÖZÜNÜRLÜKTEKİ BİR EKRANDA FİLM İZLEMEK YORUMLARINIZ.....
  • 1 Hafta önce aldığım 6131 in bence bir yazılım hatası var. Şöyleki.Ekran koruyucusu olarak neyi seçerseniz seçin, bu seçtiğiniz önce devreye giriyor, bir süre devam ediyor (birkaç dakika) sonra dijital saat devreye giriyor ekran koruyucu olarak. Sanki dijital saati seçmişsiniz gibi.Bu durum her iki ekranda da aynı.Acaba sadece benim telefonumda mı var bu durum?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: science46

    1 Hafta önce aldığım 6131 in bence bir yazılım hatası var. Şöyleki.Ekran koruyucusu olarak neyi seçerseniz seçin, bu seçtiğiniz önce devreye giriyor, bir süre devam ediyor (birkaç dakika) sonra dijital saat devreye giriyor ekran koruyucu olarak. Sanki dijital saati seçmişsiniz gibi.Bu durum her iki ekranda da aynı.Acaba sadece benim telefonumda mı var bu durum?



    hepsinde aynı galiba
  • arkadaslar bu telefon ıyı guzelde
    kapalı mekanlarda foto cekimi berbat
    varmıdır bunun bi cozumu
  • Arkadaşlar geçen gün bi telefoncuda bu telefonu satıyorlardı satış elemanı çocuğa bu telefonda OPTİK zoom var dedi Gülermisin ağlarmısın!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.