Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2078. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uygulama yöneticisinden uygulama silsem bile hafıza da max 5 mb alan oynuyor. Aslında forumdaki hemen hemen tüm çözüm önerilerini okuyup denedim ancak ufak tefek sorunlara çözüm bulunabilmiş hafızayı arttırmaya yönelik mantıklı ve denenmiş bir yöntem bulamadım formattan önce ve sonra kaç mb alan kaldığını yazarım.
  • Soft format attım bi işe yaramadı hard format attım 75 mb boş alan çıktı :D
  • Kullanan arkadaşlar varmı hala ?
  • Ben yeni bi telefon düşünüyorum ama son zamanlarda hem kasa hem yazılım olarak sağlam hem kamerası iyi hemde işletim sistemi stabil çalışan bi telefon bulamadım hepsinin biyerinden bişey çalmışlar kısmışlar mutlaka bi eksikleri var ben düzgün bi cihaz bulana kadar yada gittiği yere kadar 5800
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemi user

    Ben yeni bi telefon düşünüyorum ama son zamanlarda hem kasa hem yazılım olarak sağlam hem kamerası iyi hemde işletim sistemi stabil çalışan bi telefon bulamadım hepsinin biyerinden bişey çalmışlar kısmışlar mutlaka bi eksikleri var ben düzgün bi cihaz bulana kadar yada gittiği yere kadar 5800

    Bende de şuan 5800 var hatta bu mesajı 5800 ımdan atıyorum bende senin dediğin gibi özellikleri olan bir telefon almayı düşünüyorum çıkar çıkmaz SonyXperia Z1 mini yi alıcam inş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gündür telefonumun şarjı çabuk bitiyor. Bugün de şarja taktım, biraz fazla şarjda kaldı unutmuşum çıkarmayı. Sonra telefonu elime aldım arka kapak aralanmış. İyice baktım batarya bombelenmiş, şişmiş. Yeni bir batarya alana kadar böyle kullansam birşey olur mu? Patlamasından korkuyorum....

    Orijinal batarya bulabilir miyiz sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insaat2121

    Birkaç gündür telefonumun şarjı çabuk bitiyor. Bugün de şarja taktım, biraz fazla şarjda kaldı unutmuşum çıkarmayı. Sonra telefonu elime aldım arka kapak aralanmış. İyice baktım batarya bombelenmiş, şişmiş. Yeni bir batarya alana kadar böyle kullansam birşey olur mu? Patlamasından korkuyorum....

    Orijinal batarya bulabilir miyiz sizce?

    şişmiş ise kullanmayın çok tehlikeli patlama riski var batarya ölmüş. orjinali bi ara hepsiburada.com da vardı ben almıştım ama şimdi varmı bilemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desparados_532

    Kullanan arkadaşlar varmı hala ?

    evet var ben yedek olarak kullanıyorum iphone 4s nin yedeği
  • 5800 için orjinal batarya arayışım sürüyor. Bugün Nokia Teleservis'e (İst.Maltepe) gittim. Batarya satışları yokmuş, telefonumu servise alıp bakacaklarmış sorunu tespit etmek için. "Sorunu ben söylüyorum, telefonum sağlam sorun telefonda değil, bataryanın şarjı hemen bitiyor, batarya bombelendi" dedim. Bozuk plak gibi yine aynı şeyleri söyledi görevli. Serviste bakılmalıymış. Serviste telefonum kaç gün kalacak diye sordum. 3-4 gün kalabilirmiş. Batarya fiyatını da sordum. 60-65 TL civarındaymış. Bir de servis ücreti alırlar herhalde onu sormadım.

    Telefonumu bırakmadan oradan ayrıldım. Ben serviste uzunca sıra bekledim, oldukça kalabalıktı. Servise telefonunu önceden getirmiş olan ve teslim almaya gelen birçok kişi gördüm. Memnuniyetsizlik diz boyu. Müşteri anlatıyor, görevli aynı cevabı veriyor, sesler yükseliyor neredeyse tartışmaya varıyor konuşmalar. Hiç hoşlanmadım bu servisten daha önce hiç gitmemiştim buraya.

    Nokia bitmiştir artık benim için. Hala Nokia kullansam da bir daha asla Nokia almam. Görevliye ben sorular sordukça cevap verdi. Beni doğru yönlendirmedi. Ben nereden bulurum orjinal batarya diye sorunca Nokia Shop'lardan diye cevap verdi. Ben sormadan "telefonu servise alacağız" diyene kadar "burada satış yok, siz shop'lardan bakın" diyemez miydi?

    Web'den arama yaptım Nokia shop'ları buldum. Batarya var mı fiyatı ne kadar diye telefon ile soracağım. Olmazsa da yan sanayi bir batarya alacağım.

    Artık 5800'ın yerine başka bir telefon şart oldu.
  • arkadaşlar eski biliyorum ama bu telefon şöyle internetten atmayacak bir cfw varmı bendeki hemen atıyor en azından haberlere vs bakabilseydim ..varmı bildiğiniz bi versiyon ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    arkadaşlar eski biliyorum ama bu telefon şöyle internetten atmayacak bir cfw varmı bendeki hemen atıyor en azından haberlere vs bakabilseydim ..varmı bildiğiniz bi versiyon ?

    Telefonun şarj aletini unutunca bir gün 5800la geçirmek zorunda kaldım, nostalji olsun diye bakarken sorunuzu gördüm Telefonda Moonlight PE yüklü kalmış, Opera Mini ile saatlerce nette takıldım bana mısın demedi, öneririm.
  • zamanında ne hava atardım bu telefonla :) 4 telefon değiştirdim üstüne senin gibi samimi olamadılar 5800 ahh ahh.. forumda gördüm bi mesaj bırakıyım dedim. 695 sayfa olmuş beraber ne oyunlar ne uygulamalar indirdik seninle donanımhaber bu sayfalarda hey gidi günler heyy
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insaat2121

    Birkaç gündür telefonumun şarjı çabuk bitiyor. Bugün de şarja taktım, biraz fazla şarjda kaldı unutmuşum çıkarmayı. Sonra telefonu elime aldım arka kapak aralanmış. İyice baktım batarya bombelenmiş, şişmiş. Yeni bir batarya alana kadar böyle kullansam birşey olur mu? Patlamasından korkuyorum....

    Orijinal batarya bulabilir miyiz sizce?

    Ben buradan aldım hologramsız 1430 Mah 3g açık 1 gün edge de falan 2-3 (bana sorarsan orjinal)http://www.--ceptopc.com/?urun-1693-Orijinal-Nokia-BL-5J-Batarya--5228--5230--5235--5800--C3-00--N900--X6-.html ama zamanım var diosan tahtakaleden de çıkar daha ucuza. bu arada c6cfw si yüklü, orjinal yazılımla coşabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 20 Aralık 2013; 14:29:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    arkadaşlar eski biliyorum ama bu telefon şöyle internetten atmayacak bir cfw varmı bendeki hemen atıyor en azından haberlere vs bakabilseydim ..varmı bildiğiniz bi versiyon ?

    Dostum c6 cleanportu şiddetle öneririm. yazılımda aklına gelen herhangi bi abeslik yok. bu sitede de paylaşılmıştı.2012 nisanda bu telefonu satıp samsung ace alacaktım modeline kadar belliydi :) bu cfw ve 1 pil beni bu tarihe kadar getirdi :) Şu an hala bakıyorum kafama yatan 1000 TL bütçeli telefon bulamadım :) sanırım benim de gittiği yere kadar...
  • Ben bu telefonu 4 yıldır kullanıyorum ve yeni telefon alıcam araştırdım ve daha iyi bir telefon bulamıyorum çünkü;
    **Bende office programı var ve üzerinde düzenleme yapıyorum tam versiyon olmasada her telefon kadar office var. (Diğer telefonlarla aynı)
    **Güçlü led flaş ekstra bir aparat (el yapımı kendim yaptım) sayesinde 500 metre öteye ışık bozulmadan gidebiliyor. (Diğer led flaşlarda olmuyor...)
    **Gps var uydudan bağlanan (bazı telefonlarda yok)
    ****Parmak harici bir madde ile telefon kullanımı (Çoğu telefonda yok)
    **Bazı telefonlarda olmayan radyo (niye koymuyorlar bilmiyorum) ve internet radyo özelliği.
    Direk üzerine yazılan problemi çözebilme yeteneği (Hardwriting Calculator)
    ***El yazısı ile mesaj yazabilme.
    *****Windows 8 işletim sistemi (İsteğe bağlı). (Ayrı bir program şeklinde)
    ***3,5G 2008 yılında piyasa sürülmüş bir telefon için.
    **Klavye gibi donanım bağlanabilme.
    *Güçlü ses.
    **Opera mobile yüklenebilme.
    ***Fps sistemi.
    ***Tv out çıkış.
    **Ses gerektirmeyen bir uygulama çalışırken telefonla konuşabilme ve ya bir program kullanırken müzik dinleyebilme oyun dahil
    ***RDM sayesinde bilgisayarınızı kontrol edebilme.
    Telefonun kendisinde bulunan ama keşfedilmesi zor olan ücretsiz konuşma (sadece vodafone)
    *Bilmediğim daha bir sürü özelliği...
    Standart*
    Bazı telefonlarda bulunmayan**
    Bulunması zor***
    Bu model telefonda bulunması çok zor*****
    Neredeyse hiçbir telefonda bulunmayan*****
    Kendisine özgü
  • bende bunu kullanmaya başladım. çok sıkıntılı geldi zorlanıyorum kullanırken tırnak kullanıyorum cunku telefonun kalemı kayıp. onun dısında uygulama yok whatsapp ve facebook var sadece. twitter foursquare olsa tadından yenmezdi.
  • Zamanın efsane telefonuydu
  • emre_ermag155 E kullanıcısına yanıt
    Nasıl ücretsiz konuşma?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    sadece vodofone opörötörünün yazılım açığından kaynaklı sadece vodofone için geçerli eskiden turkcell de de oluyordu ama yazılım açıklarını kapatmayı basardılar.
    telefonda konuşurkan sen kapatacaksın ama kapat tuşundan değil başka yerden.
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    nokia windowsa satıldıktan sonra bu eski modellere internet üzerinden yazılım desteklerini çektiler ne yapacaksan yap ama bazı verileri geri zor getirirsin.
  • 
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.