Şimdi Ara

nokia 5500-motorola rızr Z3 -motoslvr L)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu üç telefon arasında hangisini seçerdiniz.Z3 de radio yok ve kamera özellikleri yanlış anlamadıysam L9 dan daha iyi.5500 da ise symbian var.Ama kamerası çok kötü.yinede kamera dışındaki tüm fonksiyonları gerektiğinden iyi.Sonuçta dijital fotoğraf makinesi kullanıyorum.Telefon sadece fotoğraf makinesi yanımda olmadığında gerekiyor.L9 da çok ince ve boyutuna göre özellikleri çok iyi.^^ modelin de şarj oranları birbirine yakın.
    300 YTL ye kadar tavsiyelerinizi bekliyorum.(6300 ve w810i dışında)



  • quote:

    Orjinalden alıntı: 124yusuf

    Bu üç telefon arasında hangisini seçerdiniz.Z3 de radio yok ve kamera özellikleri yanlış anlamadıysam L9 dan daha iyi.5500 da ise symbian var.Ama kamerası çok kötü.yinede kamera dışındaki tüm fonksiyonları gerektiğinden iyi.Sonuçta dijital fotoğraf makinesi kullanıyorum.Telefon sadece fotoğraf makinesi yanımda olmadığında gerekiyor.L9 da çok ince ve boyutuna göre özellikleri çok iyi.^^ modelin de şarj oranları birbirine yakın.
    300 YTL ye kadar tavsiyelerinizi bekliyorum.(6300 ve w810i dışında)

    bence z3 al neden dersen 5500 çok tipsiz bence vede ekranı çok küçük l9 da güzel ama bence z3 ün tipi daha güzel zaten z3 de kalın sayılmaz ince ve kibar

    bence z3




  • bende Z3 te çok takıldım ama radio yok.Bu arada ekranın küçük olması hiç önemli değil.
  • L9 içlerinde en şıkı.özelliklerinde bir eksiklik yok zaten.fiyat olarakta öbürlerinden biraz daha ucuz.gayet stabil ve kullanışlı bir tel.ses kalitesi oldukça başarılı.
  • Nokia 5500 çok kalıcı bir telefon, symbian olmasıda çok güzel bir artısı. Tam bir telefon diyebiliriz. O yüzden kesinlikle öneriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.