Şimdi Ara

Nokia 5310 Rehber Kullanımı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Nokia 7610 kullanıyordum eskiden. Şimdi 5310 a geçtim ama rehber konusunda sıkıntı çekiyorum. Uzun süredir 7610 kullandığım için onun rehberine çok alışmıştım. Rehberde herhangi birini Ad veya Soyad Kriterlerine göre arayabiliyordum. Örneğin Mehmet Yılmaz isimli kişiye ulaşmak için "Mehmet" yazdığımda da bulabiliyordum "Yılmaz" yazdığımda da. Şimdi 5310 da arama kriterinin sadece Ada göre olduğunu gördüm ve günlerdir nokia destek hattı ile konuşuyorum. nokiausa ile de mail yoluyla iletişim kurdum ancak 5310 da bunun mümkün olmadığını söylediler. Bunun sebebinin de telefonun java kullandığını, 7610 da ise symbian kullanıldığını söylediler.

    Rehber için yükleyebileceğim herhangi bir uygulama ya da yapabileceğim herhangi bir ayar var mıdır?

    Teşekkürler.



  • 7610 'un arama modülü daha kapsamlıdır.Yani örnek vermek gerekirse ; ''Yılmaz'' yazdığın zaman adının yada soyadının içinde ''Yılmaz'' geçen herkesi listeler.Bu tüm symbianlı telefonlarda böyledir.
    Fakat ,
    5310 'da sadece adı yılmaz olanı listeler.Onun farkınıda teknik servisin söylediği gibi 7610'un symbian işletim sistemine 5310'un java tabanlı çalışmasından dolayıdır.Rehbere bu özellik kazandıracak bir java yazılımı duymadım olacağınıda zannetmiyorum.

    Bende aynı sıkıntıyı Müzik çalarda çekiyorum eskiden N82 kullanıyordum istediğim şarkının ismini yazıyordum müzik playerde çıkıyordu dinliyordum fakat 5310 'da böle bir özellik yok mecburen listeden şarkımı bulup dinliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 11 Haziran 2009; 10:25:24 >
  • Rehber kapasitesini 2000 belirleyip de arama kriterini 1 değişkene bağlamak... büyük bir hesap hatası olmuş. aynı şey şarkılar için de geçerli, 4gb lık şarkı listesinin arama özelliği daha detaylı olmalı. Yazılım güncelleştirmesi yaptım ama ne işe yaradı hiçbir fikrim yok. okyanusu geçip derede boğulmak oldu bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales

    Rehber kapasitesini 2000 belirleyip de arama kriterini 1 değişkene bağlamak... büyük bir hesap hatası olmuş. aynı şey şarkılar için de geçerli, 4gb lık şarkı listesinin arama özelliği daha detaylı olmalı. Yazılım güncelleştirmesi yaptım ama ne işe yaradı hiçbir fikrim yok. okyanusu geçip derede boğulmak oldu bu.



    Evet haklısın özellikle seninde söylemiş olduğun gbi 4 gblik bir şarkı listesinin arama özelliği daha detaylı olması lazım ki XpressMusic sıfatı kazandırılmışken bu telefona player daha kapsamlı ve detaylı olmalıydı.Yazılım güncellemelere bakıldığında şimdilik böyle bir özelliğin eklendiği yazmıyor daha çok müzik ses kalitesi üzerinde duruluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.