Şimdi Ara

Nissan Primera 2001 Vites Topuzu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki temsili linkteki aracın benzerine sahibim. Araç 50bin km bile değil henüz ama ilk sahip amcamız çok terleyen bir insan belki ve biraz fazla aşındırmış olduğu için değiştirmek istiyorum. Hatta güzel hoş bir şey bulursam topuzla beraber deri bir körük düşünebilirim. Topuz da deri olursa daha iyi bile olur bana göre.

    Daha önce kendisinin veya yakınlarının primerasında vites topuzu değiştiren oldu mu? Vites topuzunu çevirerek mi çıkarabilirim yoksa yekparemidir kesmek mi lazım?

    Zarar vermek istemediğimden fazla kurcalamadım sadece körüğü aşağıya kadar sıyırdım bir de vites kolunun altındaki bölgedeki plastiği söktüm Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-primera-97500-km-2000-model-nissan-primera-atiker-sirali-sistem/mega-foto/?photo=5







  • Linkteki aracın da vites topuzu orijinal değil zaten, ayrıca gördüğünüz üzere düz durmuyor. Bu da demek oluyor ki diğer birçok araç gibi saat yönünün tersine çevirerek çıkartabilirsiniz orijinal topuzu. Yerine alacağınız topuzun da zaten değişik genişliklere göre L anahtarıyla değiştirebilecek uçları bulunacak. Kendiniz zarar vermeden kolayca halledebilirsiniz. Körük içinse öncelikle çerçeveyi çıkarmanız gerekiyor, yeni alacağınız körüğün ve eğer değiştirecekseniz çerçevenin aracınıza birebir uyumlu olması gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rubinstein

    Linkteki aracın da vites topuzu orijinal değil zaten, ayrıca gördüğünüz üzere düz durmuyor. Bu da demek oluyor ki diğer birçok araç gibi saat yönünün tersine çevirerek çıkartabilirsiniz orijinal topuzu. Yerine alacağınız topuzun da zaten değişik genişliklere göre L anahtarıyla değiştirebilecek uçları bulunacak. Kendiniz zarar vermeden kolayca halledebilirsiniz. Körük içinse öncelikle çerçeveyi çıkarmanız gerekiyor, yeni alacağınız körüğün ve eğer değiştirecekseniz çerçevenin aracınıza birebir uyumlu olması gerekiyor.

    Linkteki araçta bu işlemin uygulandığını görünce yapabileceğimi düşünmüştüm, çevirerek çıkarmayı güzel gözlemlemişsiniz vallahi bu yüzden teşekkür ediyorum size Çerçeveye zarar vermeden yeni bir körük diktirebilirim belki diye düşünüyorum. Birebir bu uygulamayı yapan başka üyeler varsa görüşlerini bekliyorum hâlâ.




  • Bazı araçlarda çevirerek bazı araçlarda ise iman gücüyle kendinize doğru çekerek çıkar, çevrilerek çıkan cinsi her zaman daha insani bulmuşumdur neyse ben de yakın zamanda eskiyen topuzumu orjinaliyle değiştim, bir otomobilde orjinal olmamasına dayanamadığım ekipmanlardan biridir, mümkünse piyasada satılan iğrenç topuzlardan almayın, ebay gibi sitelerden orjinal topuzunuzu bulup edinin çok daha memnun kalırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soylukan

    Bazı araçlarda çevirerek bazı araçlarda ise iman gücüyle kendinize doğru çekerek çıkar, çevrilerek çıkan cinsi her zaman daha insani bulmuşumdur neyse ben de yakın zamanda eskiyen topuzumu orjinaliyle değiştim, bir otomobilde orjinal olmamasına dayanamadığım ekipmanlardan biridir, mümkünse piyasada satılan iğrenç topuzlardan almayın, ebay gibi sitelerden orjinal topuzunuzu bulup edinin çok daha memnun kalırsınız.

    Evet haklısınız piyasada çok sayıda iğrenç topuz var. Öyle spor birşey almak gibi merağım yok, ya orjinalini deri kaplatmak yada w203 topuzuna benzer birşey falan bulursam affetmemek niyetindeyim Elbette ki topuzu sökmek için güvenilir bir yöntem öğrenene kadar beklemeyi düşünüyorum. Bu arada hemen bir örnek >
     Nissan Primera 2001 Vites Topuzu Hakkında




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.