Şimdi Ara

Nissan Primera 2000 Model Emniyet Kemeri Tüvtürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba 12 yaşındaki aracımın 2 yılda bir olan muayenesi gelmişti. muayene ile ilgilenen arkadaş aracı götürmüş. ruhsatta 5 kişilik görünen aracın 4 tane emniyet kemeri olduğu bahane edilerek ağır kusurdan muayeneden geçmemiş aracım. İşin tuhaf tarafı koltuğu sökmüşler falan yine de ikna olmamışlar koltuğun altında arka koltukta yani 3 tane emniyet kemeri soketi ve onlara uyan kemerler var... ortaya oturan vatandaş için omuzundan geçmiyor da belinden dolanıyor gibi oluyor.. ama anlamadığım bu araç 12 senedir piyasada bu şekilde dolaşıyor. 2 sene önce yine tüvtürk muayene etmişti.. şimdi ruhsattaki 5 kişilik ibaresi ile araçtaki 4 tane emniyet kemeri olayı mıdır yani tüvtürkün derdi? yani çok sinirliyim anlatamam...kağıtta uyunca halloluyor mu mesele? ya da bu bir mesele mi? ya da kestikleri para yetmiyor da canları sıkıldıkça bi taraflarından element mi uyduruyorlar???



  • sizin kemer takma yerleri koltuğun altında mıydı?
  • valla ben fazla kemerleri falan koltuğun altına attımdı.. zaten arka koltuğa oturan yok diye.. ama bunlar zaten koltuğun klipslerini açıp altına bakmışlar.. ama yeterli gelmemiş..
  • Anlamadığım arka koltukta 3 tane emniyet kemeri olmasına ve 3'ünün de tokalarının ve kemerlerin sağlam olmasına rağmen ağır kusur mu yazmışlar.

    Tam olarak ne yazmışlar?
  • onlar kemer orjinalinde var mı yok mu diye bakmışlardır, eğer kemer var ve koltuğun altına falan sokulmuşsa ağır kusurdan bırakıyorlar, kemerler ve kemer tokaları kullanılabilir durumda olmalı

    3 noktalı 2 noktalı kemer farkı olduğundan bıraktıklarını sanmıyorum, otobüslerdeki yolcu koltuklarında da kemerler o şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.