Şimdi Ara

NISSAN NOTE 1.5 DCI TEKNA 120.000 KM KULLANICI TESTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tuketim kac lt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir konu olmuş

    bende bir nissan sahibi olarak söylüyorumki aracınızı mutlaka yetkili servise sokmak gibi bir takıntınız varsa KESİNLİKLE NİSSAN ALMAYIN !!

    Ben bakımları dışarda kendim yaptırıp kazıklanmıyorum ama yetkili servise gidenleri çok fena kazıklıyorlar
  • 10.bin km'de bir servise çağırması motorun çok daha uzun ömürlü kullanılmasını garantiye almak ve kullanıcıyı büyük masraflardan kurtarmak içindir. Çünkü Japonlar dünyanın en ahlaklı insanlarıdır ve ben her Japon markasının altına imzamı atarım. O çatlayan klima borusunun İstanbul'dan tedarik edilmesi de son derece normal. O an ellerinde kalmamış olabilir on gün klimasız kullan ne olacak..İsteyen yan sanayisini heryrerde bulur isteyen de orjinal parçasını Nissan'dan taktırır. Ben 135bin'de aldım 1.5 dci modelini 3 senedir ne motor ne yürüyen ne klima ne farlar ne kapılar tık etmedi. Dünyanın da en az yakan motor teknolojisi olan 1.5dci motoru kullanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özü

    10.bin km'de bir servise çağırması motorun çok daha uzun ömürlü kullanılmasını garantiye almak ve kullanıcıyı büyük masraflardan kurtarmak içindir. Çünkü Japonlar dünyanın en ahlaklı insanlarıdır ve ben her Japon markasının altına imzamı atarım. O çatlayan klima borusunun İstanbul'dan tedarik edilmesi de son derece normal. O an ellerinde kalmamış olabilir on gün klimasız kullan ne olacak..İsteyen yan sanayisini heryrerde bulur isteyen de orjinal parçasını Nissan'dan taktırır. Ben 135bin'de aldım 1.5 dci modelini 3 senedir ne motor ne yürüyen ne klima ne farlar ne kapılar tık etmedi. Dünyanın da en az yakan motor teknolojisi olan 1.5dci motoru kullanıyorlar.

    Size katılıyorum,
    Yeni sattığım euro5 linea 1.3 multijet aracımda bakım aralığı 20 bin km. Olmasına rağmen ben her 10 binde bir yaptırıyordum, motor ömrü için erken bakım iyidir bilhassa dizel araçlarda daha önemlidir.
    Şimdi 2011 nissan note visa alıyorum birkaç güne almış olurum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar konuyu hortlatiyorum ama bu araçlarda sürücü koltuğunda ve direksiyonda yükseklik derinlik ayarı varmı acaba? Boy 2 metre olduğundan kullanılabilir bir araç gibi duruyor diz mesafesi bakımından ama baş mesafesi nasıl olur ön camın görüş alanı vb. Uzun boylu olup kullanan vs varmıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

    Arkadaşlar konuyu hortlatiyorum ama bu araçlarda sürücü koltuğunda ve direksiyonda yükseklik derinlik ayarı varmı acaba? Boy 2 metre olduğundan kullanılabilir bir araç gibi duruyor diz mesafesi bakımından ama baş mesafesi nasıl olur ön camın görüş alanı vb. Uzun boylu olup kullanan vs varmıdır?

    Visia donanımda sürücü koltuğu dahil yükseklik ayarı yok.Direksiyon yükseklik ayarı var derinlik ayarı yok.Baş mesafesi sıkıntı yaratmayacaktır, tavanı çok yüksek.Ön cam görüşü çok iyi arka diz mesafesi çok iyi, direksiyonu çok güzel.Arka amortisör çok sert.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.