Şimdi Ara

Nirvana nb 15.6 kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper nirvana Nb 15.6 15fb model laptop var. Geforce GT 630 m 1gb ekran kartı intel core i7 3630QM 2.40 ghz turbo boostla 3.40 ghz oluyor. 8 gb ram 64 bit işletim sistemi var. Farcry 4 Rust 2 Gta 4 gibi oyunları 20 fps de normal ayarlarda oynuyorm ayarları en düşüğe getirirsem 20-25 fps arası oynuyorum.15 Ay oldu alalı.Tozlanmadan bir sıkıntımı var yoksa uzun süre yüksek ısıda oynadım bu pcyle ısıdan dolayı parçaya zarar gelmiş olabilirmi yoksa sistemmi kaldırmıyor yardım.



  • Gta 4 optimizasyonu berbat bir oyun zaten diger oyunlar icinse gt630 pek basarili bir kart sayilmaz karsilastiginiz problemler normal. Sistemde isinma sorunlari mevcutsa genel bir temizlik ve termal macunun yenilenmesi bir nebze rahatlatir sistemi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanç 123 İ kullanıcısına yanıt
    far cry için gt 630m çok düşük yani normalhttps://www.youtube.com/watch?v=X8Q2YM7DvzQ burda düşüren ekran kartı faktörü bütün videolarda 20 fps altı deniyor sen iyi bile almışsın.

    gta 4 oyun biraz özürlü ama büyük ihtimal harici gt630m kullanmıyorsun intel ile açıyorsun yoksa oynatırhttps://www.youtube.com/watch?v=xQe-_hJ-P4U




  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Assains Cred Black Flag IV dada kasmalar oluyor 18 fps de ve oyunu açtıktan dk sonra aşırı ısınma oluyor bunu satıp toplama kasa alacağım sizce ne yapmalıyım ? Noteboku çöpe atmak üzereyim sinirden
  • Yüksek ısıda sisteme zarar verebilirsiniz. Ben anakarttın bi zımbırtısını yakmıştım powere 3-4 kere basınca açılıyordu. Allah'dan garanti karşıladı.
  • Y2kmtt kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 15 aydır oyunlarda 90 C ısıda oynuyorum ekran kartına veya başka bişeye zarar gelmiş olabilir ve bunu aldığımızda adam sıkıntısız her oyunu oynarsın demişti şimdi ise ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.