Şimdi Ara

Nintendo Wii İçin Yapılmış Bütün Emülatörler Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Dip not olarak wii deki en zor şey Homebrew kanal ın IOS sürümünü IOS61 den IOS58 e düşürmek. Bu resmen softmoda yapılan winin başına gelen en kötü ikinci şey. IOS61 sürümünde kalan bir çok wii de maalesef emülatörler ve bazı programlar çalışmıyor.

    Eğer bu olay başınıza gelirse webde hiç bir şekilde tam bir kaynak yok o yüzden buraya ekleyim istedim. Bir gün birilerinin işine yarayacaktır. Eğer wii nizin Homebrew kanal ın IOS sürümünü IOS61 sürümünde kaldı ve IOS58 e düşürmek istiyorsanız aşağıdaki adımları yapınız.

    İlk önce ModMii6.5.1.zip dosyasını ve SysCheckHDE.zip ve mutimodmanager.zip netten indirin burada paylaşmak yasak link veremiyorum.

    1. SysCheckHDE sd kart apps klasörüne at wii de system check yap. svc dosyası oluşuyor.
    2- modmii yi çalıştır system check i işaretle ı agree yazdıktan sonra svc dosyasını sürükle bırak. indirilen dosyaları format atılmış sd karta at sonra multi mod manager çalıştır wadların hepsini yükle sonra hbc(Homebrew Kanal) menüsünden hackmii yi yükle ios 58 e dön:)) 8 saat uğraştım bu sorun için.




  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Hocam Wii'de Virtual Console oyunlarını çalıştırabiliyor musun? Örneğin Super Mario 64. Dosya türü .WAD oluyordu galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Hocam Wii'de Virtual Console oyunlarını çalıştırabiliyor musun? Örneğin Super Mario 64. Dosya türü .WAD oluyordu galiba.
    wad dosyalı oyunlar için uğraşmadım hiç. Bir yerde yazıda konsolu brick yani tuğla yaptığına dair bir kaç paragraf bilgi okudum wad dosyalı oyunları çalıştıranlar için keza wad dosyaları multi mod manager gibi programlar ile çalıştırdığımda konsolun brick olma ihtimaline karşı nand yedeğini o yüzden alıyoruz. Tavsiye etmiyorum denemeyiniz.
  • Üstat ayrı ayrı tüm cevapların için teşekkür ederim. Bu akşam deneyeceğim. Şimdi videoyu izliyeceğim. Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.