Şimdi Ara

Nintendo, tarihinde 269 milyon konsol satışı yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    wii'nin büyük satış yapmasının en büyük nedeni xbox ve ps3 ten çok daha önce tanıtılması ve tabiki en önemli kısmı da yepyeni controller olmasıydı. Şimdi konsept gene aynı sadece kumandada ekran var. Bunun dışında çok büyük değişim göremedim. Ancak yanlışım yok ise batman arkham origins wii'ye de geliyor ve o kumandada bir çok fonksiyon kullanabilecekmişiz. Bunu kesinlikle denemek ve almak istiyorum.

    Bunun dışında şimdiki xbox'ı multimedia center olarak da kullanabiliyoruz, hdmi out olduğu gibi hdmi in de yapıldı. Yani konsol olması dışında fonksiyonu var, ps3 ve ps4 ü biliyoruz zaten açıklamaya gerek bile yok. Ben nintendonun multimedia ya da önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede biraz daha satış elde edebilir. @WolF-EyE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WolF-EyE

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlucan96

    Nintendo nun oyunları bir başka. Bu oyunları yapanlar çok büyük bir hayal gücüne sahipler. Wii nin hastasıyım.

    mario bulan adamın hayal gücü sanırım dünyada başka kimsede yoktur. çocukken evinin yakınındaki bir mağaraya girip içeriyi incelemeyi çok severmiş. mariodaki yer altı bölümleri buradan gelir.

    ayrıca alice harikalar diyarını çok severmiş. değişik renkli boyutlar, farklı masalsı yaratıkların fikirlerini böyle almış

    nintendo'nun sahibi (veya müdür) babasının tanıdığıymış ve orada bu şekilde işe başlamış. o dahil olduğu dönemlerde nintendo batma noktasındaymış.. bizimki donkey kong ardından mario bros'ları çıkarınca nintendo hayal bile edemeyeceği derece yükselmiş.. (super mario bros değil, o sonra yapılmış. ilk mario tek ekranda oynana bir oyundu)

    bu arada mario ilk başta marangozdu (donkey kong'da) sonra rengi değiştirilmiş ve muslukçu olmuş

    donkey kong, king kong'un karikatürize edilmiş hali. king kong'da sarışın bir kızı kaçırıyordu, donkey kong'da

    kirby ise ilk olarak test aşamasında kafadan çizilmiş bir karaktermiş. hani bölüm dizaynları felan yaparken çöp adamlarla önce öntaslak hazırlanır ya. kirby'de beyaz renkli gözleri olan yuvarlak bi nesne ilk başta.. daha sonra heralde çok hoşlarına gitmiş olacakki karakteri değiştirmemişler, sadece rengi pembe olmuş.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Shigeru_Miyamoto

    açıklaman çok güzel olmuş hocam ellerine sağlık




  • saol dostum
  • Sonuna kadar hak ediyor Nintendo bu rakamları.
  • Mobil konsollar ile birlikte yaklaşık 650 milyon konsol satışı. 1 milyar konsol satışını da görürüz umarım. Bu arada Sony 18 yılda ve sadece 3 konsolla 330 milyon satış yapmış. Bu da çok büyük başarı bence. Ama mobil kısımda sınıfta kaldılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orodyn -- 25 Ağustos 2013; 23:03:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dievas

    quote:

    Orijinalden alıntı: WolF-EyE

    quote:

    Orijinalden alıntı: dievas

    doğruyu söylemek gerekirse wii yi aldım ilk 1 hafta oynadıktan sonra bir daha oynamadım. Dvd - bluray de oynatmadığı için uğraşmadım. Şu anda tek kullanma nedenim netflix. Başka bir açma nedenim yok. Bilgisayardan izleyebiliyorsam o an wii ye dokunmuyorum bile. Sevene eğlenene saygı duyarım ama ps3 ümü ya da xbox ımı satıp alacağımı hiç sanmıyorum.
    Nintendonun çok geniş ve sadık fanları var. Bende zamanında süper nintendo ve gameboy ile başladığımda mario fanıydım ama o zaman karşılaştırabileceğimiz çok bir şey yoktu. Sega dışında. Şimdi wii'nin grafik gücü ve sistemi rakipleriyle karşılaştırınca çok düşük kalıyor. Tek özel kısmı oynanış şekli. Ki o da beni bir süreden sonra sıktı maalesef. Wii U da var evde duruyor arada sırada açıp 15-20 dakika oynayıp kapatıyorum.

    Wii fanı adamın grafikle işi olmaz zaten. Nintendo'nun kendine has bir dünyası var. Zevk meselesi, saygı duyarım

    nintendonun kendine has dünyası her zaman onu özel yapan şey oldu zaten. Fakat biraz daha update etmeli kendini. En azından bir blu ray ya da dvd sürücüsü vs eklenmeli. Sadece konsol olarak çok bir fonksiyonu olmuyor. Diğer konsolların blu rayinin de olması büyük artı.
    Bunun dışında wii u 'nun kumandası da çok fonkiyonlu ve çok başarılı ama grafik olarak çok zayıf

    Bütün bunların yanında wii deki battlefield 3 deneyimi benim için apayrı. Ama onun dışında oynamaktan çok keyif alamadım mario cart dışında.

    Valla oyun konsolunda oyun oynuyorum. Multimedia sı pek fark etmiyor benim için :/ Wii U yu satarsanız aklınızda bulunuyum :))




  • multimedia çok önemli bir unsur. Kişiden kişiye değişebilir fakat lüzumsuz bir şekilde port işgal ediyor televizyonda.
    Onun dışında kardeşim ben türkiyede yaşamıyorum, satacak olsam haber verirdim ancak türkiyede değilim. :) @soniczeki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dievas

    multimedia çok önemli bir unsur. Kişiden kişiye değişebilir fakat lüzumsuz bir şekilde port işgal ediyor televizyonda.
    Onun dışında kardeşim ben türkiyede yaşamıyorum, satacak olsam haber verirdim ancak türkiyede değilim. :) @soniczeki

    Tüh :(

    Ya nintendo multimedia getiriyor ama yavaş ve dandik oluyor. O yüzden hiç yapmasın daha iyi :D

    Wii'de video izlenmiyo normalde ama homebrew sayesinde mkv falan izleyebiliyorum. Çok nadirde olsa :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.