Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shad0w Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.374
Cevap
456
Favori
1.649.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Belki yıllarca bekleyince bir sürü güzel oyun da birikmiş oluyor ama olayın ruhu heyecanı kalmıyor. Eğer alırsam çıkışına en yakın aldığım konsol Switch olacak. Nisan gibi almayı düşünüyorum.
  • quote:

    The Nintendo America boss said there's more information on the way about backwards compatibility with Wii U games.




    Hadi bakalım Wii U oyunlarına geriye uyumluluk ile ilgili bilgiler gelecekmiş,bir bomba daha geliyor sanırım
  • Ön siparişi nereden veriyorsunuz? Amazon.de'de ürün gözükmüyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nlp

    Ön siparişi nereden veriyorsunuz? Amazon.de'de ürün gözükmüyor...

    "Nintendo Switch konsole" yazınca çıkıyor. Fakat amazon.de ön siparişleri tükendi.
    https://www.amazon.de/dp/B01N21PMVS

    Amazon.fr'de 338 euroya ön sipariş verilebiliyor.
    https://www.amazon.fr/dp/B01N5OPMJW




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Şaka maka alasım geldi be

    Fakat çıkmasını bekleyeceğim. Olur da,gene Wii U'nun başına gelecek şeyleri yaparlarsa almam.
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    dostum malesef yanlis bilgi vermissiniz yada aldiginiz kaynak bilgiyi degistirip sunmus.bilbilgilendirme Wii U oyunlarinin backward'ile ilgili degil.Wii U'dan Virtual Console oyunlarini alanlar, bu oyunlari Switch Virtual Console'dan tekrar mi alacak? sorusuna cevabi yakin bir zamanda verecekmis Nintendo.Switch'ten Wii U backward'i beklemeyin.hem iki konsol bambaska bir yapiya sahip.yani donanim olarak calistiramaz Wii U'yu.hem Switch, Wii U'yu emu olarak calistiracak gucude yok.Wii bile zor deniyor Virtual Console olarak.zaten ne Wii Remote yani Wii aksesurlari, nede Wii U Pro Controller yani Wii U aksesuarlari Switch'e baglanamiyor.Mii ve Miiverse'de yok.Nintendo Network'te kullanmayacak Switch.kisaca Switch cok farkli bir konsol.bu yuzden diger Nintendo konsollarina uyumluluk beklemeyin ama tabiki Virtual Console'a NES, SNES, N64 ve GC oyunlari gelir.GC, Wii U Virtual Console'da gelecekmis buarada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de almayı düşünüyorum, henüz ön sipariş vermedim. Tokyo 2020 olimpiyatları zamanı Nintendo yeni bir Switch modeli çıkarabilir hiç belli olmaz. O yüzden eskimeden almak daha mantıklı gibi geliyor.
  • Oturdum bugün bir saat tanıtım sunumunu izledim.
    Cihazdaki joy-pad gerçekten hoş bir tasarım olmuş.
    İki kişinin karşılıklı eğlenmesine yarıyor, dövüş oyunlarında kullanılabiliyor ayrıca klasik bir game pade de dönüşüyor. Ben bunu PS4'te arıyorum bazen. 2. kişiyi de oyuna katalım dediğin zaman Fifa'da maç atmaktan, mortal combattan ötesi pek yok.
    Ancak klasik gamepad olarak ele nasıl oturuyor bilemiyorum ki pro controller duyurduklarına göre ergonomisi bir ds4, xbox 360 kontrolcüsü kadar olamaz.
    Handheld mode güzel, hem kontrolcüyü ele alma hemde elde oynama imkanı var.
    Ama yolda otobüste minibüste oturup Skyrim vs. oynamak bence biraz ağır olur. Uzun seyahatlerde uçakta vs. güzel ama onun dışında ben şahsen yanımda bir konsola ihtiyaç duymam. Ama 3ds kitlesi benim gibi düşünecek değil. Onlar severek oynayacaklardır.
    720p elde görüntü vermesini ben pek yadırgamadım zaten 1080p olsun birde grafikler iyi olsun denildiğinde hem pil hemde sıcaklık yüzünden taşınabilirlikten çıkacaktı.
    Şimdi 1080p oyun oynayan hangi cihaz elle taşınabiliyor onu da sorgulamak lazım.
    Online oyundan para istemeleri saçmalık... Özellikle küçük çocuklar ailelerine bu konsolu aldıracaklar. Sonra da oyun parası online parası derken aileyi ikna etmek zorlaşacak. Microsoft sağolsun online a para ödemeyi her tarafa yaymış oldu.
    Velhasıl Nintendo'nun kendi kitlesi için güzel bir hibrit konsol olmuş. WiiU'nun az daha güçlüsünü mobile çıkarmış oldular.
    3DS'ciler WiiU'cular bunu rahat rahat alır Nintendo'da para kazanır. Ama Sony ve MS.'nin taraftan kitle çalacağına ben inanmıyorum.
    Cihazın yazılım tarafı da eksik anlaşılan. Adam share düğmesine basınca resim çekecek ileride video da kaydeder diyor. Kaç yıl sonra konsol yapmışsın bir video paylaşamıyor. Otur sıfır.




  • ScottishJR kullanıcısına yanıt
    Haberin detayları yoktu sadece bu yukarda yazdığım cümle vardı haberin içinde o yüzden o şekilde tırnak içinde aldım haberi hocam, detaylarını bilmiyorum açıkcası
  • tanıtımı canlı izlemiştim. yüksek fiyat, yetersiz çıkış oyunları... nintendonun wii'den sonra ne yapmaya çalıştığını hala çözemedim. switchin de sonu "wii u" gibi olacak (bence)
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınızdan bir iki tanesine fikir yazmak istiyorum, grafik, güç falan o konulara girmek istemiyorum fakat diğer konsollar dan kitle çalma konusunda size katılmıyorum, Ps4 de kullandım, xbox one da hatta şu anda da one s kullanıyorum v bu konsol beklediğim gibi olursa xbox u satmayı düşünüyorum, benim gibi düşünen arkadaş sayım da pek az değil...

    Bir de xbox da da video paylaşma en fazla 5 dakika oluyor, bu konuda sadece playstation başarılı o yüzden sıfır vermek bence biraz acımasız olmuş :)
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    İlk yorumumu atma vakti geldi.



    Başta ne kadar ön yargılıydım hem marka hem konsola.. ama konsept olarak bizler gibi sürekli seyahat eden veya cihazı yanında taşıyanlar için mükemmel olacak eğer ki 2018de AAA oyunları desteğini alırsa.



    Bir saniye düşünmem xboxa güle güle der docktan çeker alırım switchş. Ama biraz süre vermek lazım hem konsola hrm oyunlara.



    Şimdilik yakından takip edip senin deneyimlerini tecrübelicem bıfam.
  • Ooo adamın dibi gelmiş konuya hoşgelmiş her sözüne katılıyorum bıfam
  • İlk yorum zamanı
    öncelikle Switche ayrı bölüm isteriz
    tanıtımı izledim öncelikle ah mikrosoft ah bi xbox live gold treni çıkardın herkes vagonuna atlıyor
    ilk hasılattan iyi para çıkacağını düşünmüyorum ama bir Mario Odyssey olsaydı çıkış oyunlardı sırf bunun için bile alınabilirdi (Kendim için konuşmuyorum öğrenci adamız alabilirsek yaza )

    Birde şu joy-conlar çok hoşuma gitti be hele neon renkleri,özellikleri falan bide sorayım lütfen evet olsun cevap bir bilgi var mı Just Dance 2017 ile alakalı?? alınca kardeşimle joy-conlarımla oynamak istiyorum

    en büyük temennim 3rd partyler utandırma beni nintendo birde Wİİ U oyunlarınıda portla nintendo onu almayıp bunu alacaklar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiLKAN3806 -- 15 Ocak 2017; 17:32:26 >




  • AsiLKAN3806 A kullanıcısına yanıt
    Dostum sana güzel haberi vereyim o zaman, just dance 2017 geliyor switch e hatta yanlış hatırlamıyorsam çıkış oyunlarından birisi
  • gördüğüm en muhteşem reaksiyon. https://twitter.com/notaxation/status/819982872538796032
  • nintendo switch cikis tarihi nedir bide turkiyede cikicak mi arkadaslar ? gerci daha wii u bile alamadik anasini satayim
  • Gaillard92 kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihi 3 Mart 2017. Türkiye'de satışa çıkmayacak.
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    çok mutlu oldum şimdi
    birde türkiyeyle alakalı herhangi bir distribütör girişimi var mı yoksa nintendo boynumuzu bükük mü bırakacak bu konuda yine?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.