Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48.374
Cevap
456
Favori
1.649.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi grupta şöyle bir görsel paylaşıldı, yılın ilk yarısının güzel bi özeti.

  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Botw’ı dlc ler dahil bitirdim 150 saate yakın oynamışımdır, Ni No Kuni’yi şu an oynuyorum 7 saat falan oldu. İkisi de çok güzel oyun ama karşılaştırılacak ya da kıyaslanacak pek bir yön görmedim. :)
  • Skyward sword un 7.5 GB yer kaplayacağı kesinleşmiş. Wii sürümü 4 küsür gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 19 Şubat 2021; 11:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Splatoon 3'ten sonra en çok izlenen fragman olmuş ve geliştiricisi resmi olarak batı sürümünü getirmek için elinden geleni yapacağını söylüyor. Sevindirici bir gelişme. Kendisini bulmuşken bende Twitter'dan ekleyeyim bari.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: ustoo

    çok üzücü ama dünyanın her yerinde her şeyin fiyatı artıyor, teknoloji geliştikçe arge yatırımları arttıkça maliyetler de coşuyor acısı kullanıcıdan çıkıyor.

    bizde bir de üzerine fiyatlar artıyor, kur artıyor, her şey pahalılaşıyor ama aynı oranda bizim gelirim o kadar artmıyor. kat kat fazlasıyla alım gücümüz düşüyor.

    şu görseli hazırlayanlar için fiyat 2 katına çıkmış gibi, bizdeki etkisi muhtemelen 5 kat falandır



    Alıntıları Göster

    Türkiye için düşünmeyin gelişmiş ülkeler enflasyon yaratamıyor ekonomilerin en büyük sorunu bu yani hiçbir şey artmamış artan Nintendonun açgözlülüğü





  • ustoo U kullanıcısına yanıt

    Hocam size cevap verilmiş zaten ama ben de aynısını söyleyecektim. Gelişmiş ülkelerde enflasyonu bırakın çoğu zaman negatif enflasyon oluyor. 2011'den 2021'e enflasyona rağmen maliyetler bir nebze artmış olsa bile Nintendo'nun yaptığı aynı oyunu portlayalım ve 60 dolardan çıkaralım oldu. Bari Joycon ile beraber paket olsaydı da fiyatı 80-90 dolar civarı olsaydı. İnsanlar bu kadar tepki göstermezdi. Şuan baya açgözlü muamelesi görüyor haliyle.

  • Zaten o yüzden 2 kat pahalı o ülkeler için dedim enflasyonu sabit varsayarak. Ürün fiyatlarının orda artışı bir nebze maliyet artışlarından kaynaklı, telefon fiyatları gibi mesela. Ama bizde her şey katmerli katmerli artıyor hem döviz hem enflasyon etkisi hepsini buram buram yaşıyoruz.
  • Portun fiyatı yüksek o kesin üstüne joy-con’lar da pahalı ucuzlamalı, ama şu resimde Switch için neden yeniden kontrolcü alıyorsun. :) Bozuk değilse.

    Wii’de kontrolcün varsa dahi yeni kontrolcü ya da ek parçasını almak zorundaydın. Yoksa oyunu açamıyor, oynayamıyordun. Kontrolcü satamaman otomatik olarak oyun satamaman da oluyordu. Bu pakette bu nedenle var. Hepsini ayrı almak istersen ise 80+60 dolar.

    Üstüne bu pakette sadece Wii Notion plus var. Nunchuk sadece tek başına 20 dolar ve bu pakete dahil değil. O olmadan yine oynayamıyorsun bu mantıkla.

    Yani tıpış tıpış bir kerede yine 90 dolar vermen lazımdı. Sadece bu oyun için şu resime göre.

    Hatta Fatal Frame 2 özelinde, oynamak istiyorsan yeni kablo alman lazımdı yoksa oyun çalışmıyordu.

    İnsanların bu porta tepki göstermesi güzel belki ufakta olsa bir ihtimal Nintendo’ya geri adım attırır. Tabi bunu sözde değil satın almayarak yapmaları lazım. Yoksa Pokemon protestoları gibi bir işe yaramaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Şubat 2021; 16:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Port oyun lan port oyun hiç mi utanma yok heriflerde 60 dolar ne lan 30 bunun değeri 30
  • Mario Tennis’in yeterli gelmeyen içeriğini gördükten sonra yeni gelen Mario Golf konusunda oyuncular endişeleniyordu fakat Nintendo sayfasının söylediğine göre en büyük Mario Golf oyunu geliyor.

    RPG benzeri bir oynanışa sahipmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Seko kullanıcısına yanıt
    Open world müdür yoksa lineer mi ilerliyor ni nokuni?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn

    Splatoon 3'ten sonra en çok izlenen fragman olmuş ve geliştiricisi resmi olarak batı sürümünü getirmek için elinden geleni yapacağını söylüyor. Sevindirici bir gelişme. Kendisini bulmuşken bende Twitter'dan ekleyeyim bari.



    hocam bu oyunun olayi ne hikayesi falan ben daha once gormemistim

  • Yine fatal frame duyurulmadı..
  • Herkes Nintendo direct sunumunda tanıtılan Zelda nın fiyatını eleştirmiş. Eski bir oyun nasıl bu fiyattan çıkar vs diyerek. Arkadaşlar oyun eski de olsa oynamamış kişi için yeni bir oyundur misal benim için. Keşke daha önce Wii ve Wii u için çıkan zeldalar Mario Galaxy ler de gelse. Benim gibi oynamamış olanlar için süper olur. Zaten daha önce oynamış olanlar satın almazlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkahn

    hocam bu oyunun olayi ne hikayesi falan ben daha once gormemistim



    Alıntıları Göster

    Sabit kamera eşliğinde bir çocuğun yaz tatilinde yaşadıklarını konu alıyor. Küçük mekan bazlı bazı bulmacalarında olduğu anime arkaplanlarına sahip bir adventure oyunu diyelim.

    Bu geliştirici Ps4’te orjinal seriye kış zamanında geçen bir oyun ile devam etmek istiyordu ama Sony oralı olmamış herhalde yıllar oldu gelmedi ve şimdi karşımıza Shin-Chan ile çıktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Şubat 2021; 20:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kennnn K kullanıcısına yanıt

    eyv hocam grafikler biraz delisik olmus 

  • Eshop üzerinden alışveriş yapmaya çalışıyorum fakat kartımı kabul etmiyor. Aynı kart ile başka platformlarda yurt dışı alışveriş, oyun içi içerik vs. satın alıyorum. Sürekli kullandığım bir kart. Bu problemi nasıl çözebilirim. Ülke olarak united states seçili.

  • Kennnn K kullanıcısına yanıt

    sizin her mesajınızda switch pro ısrarınız neden anlayamadım,pro bu yıl çıkacak olsa çoktan sızmıştı,dedikodudan başka hiçbir şey yok,fazla umutlanmamak lazım.

  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    open world değil tam olarak. biraz pokemon oyunlarına benziyor harita ve gezme mantığı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    neden bu kadar tepki verdin ki ? geriden takip ediyorum diyelim,işim gücüm yok eski sayfalardaki yazdıklarına mı bakıcam,kendini konunun muhtarı olarak görmeyi bırak.

  • 
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.