Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.523
Cevap
467
Favori
1.657.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18811882188318841885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 50-60 lira civarında çıkıyor.
  • Amazon U.K. The Legend of Zelda: Skyward Sword'u Switch için Listeledi

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    The Legend of Zelda: Skyward Sword, Amazon U.K. tarafından Switch için listelendi.

    The Legend of Zelda: Skyward Sword Kasım 2011'de Wii için çıkışını gerçekleştirmişti ve tüm oyun hareket kontrolcüleri etrafında oluşturulmuştu. Oynamak için Wii Remote, Nunchuck ve Wii MotionPlus gerektiriyordu.

    Nintendo'dan oyunun Switch'e geleceğiyle ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Nintendo sözcüsü 2018'de Eurogamer'a yaptığı açıklamada "Şu anda The Legend of Zelda: Skyward Sword'u Nintendo Switch'e getirme planımız yok." diye belirtmişti.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amazon_UK_The_Legend_of_Zelda_Skyward_Swordu_Switch_icin_Listeledi-103833.htm




  • DRAGONBALL FighterZ – Master Roshi Duyuru Fragmanı

  • Nintendo Indie World Sunumu 18 Ağustos'ta Düzenlenecek

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    Nintendo Indie World sunumunun 18 Ağustos Salı Türkiye saati ile 19:00'da düzenleneceği duyuruldu.

    Yaklaşık 20 dakika sürecek sunum Switch'e gelecek bağımsız oyunlara odaklanacak.

    YouTube veya Nintendo.com üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendo_Indie_World_Sunumu_18_Agustosta_Duzenlenecek-103856.htm




  • Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Brazil Junior Youth Trailer

  • Crysis baya güzel olmuş beğendim

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Uzaya roket gonderirken bile oyle ates cikmiyor, nasil vuruyor bunlar topa boyle, gorsel solen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Öyle vuracaksın ki iyicene gol olsun. %100 garantili gol

  • Gençler İndie World sunumunun olacağını daha açıklanmadan dün öğrenmiştik ve diğer söylenen şu ki büyük ihtimal 28 Ağustos'ta bir Nintendo Direct olacakmış.

    Nintendo toplantısından önce Mario 35 yılı olduğu da düşünülünce 28 Ağustos yayın tarihi oldukça mantıklı duruyor.

    Birkaç hafta içinde 3D Mario oyunlarının elden geçmiş sürümleri ve belki de daha fazla 1'inci parti oyun duyurusu alabiliriz.

    - Zelda'nın ise 35'inci yılı 2021 senesine denk geliyor yani o seriden yakın zamanda bir duyuru gelir mi çok bilinmez Nintendo bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 18 Ağustos 2020; 0:8:42 >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    yarın hollow knight silksong çıkış tarihi açıklansın totemi 🤞🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Valla artık bir ana direct gelse iyi olur hasret kaldık. Zelda ya da Mario eski oyunları sadece hd remaster olarak gelirse almam sanırım bir daha almaya gerek yok ama baştan sona bir remake olursa o zaman alırım.
  • Şimdi baktığımız zaman, holiday zamanı için şu an önemli bir oyun görünmüyor Switch'te. Muhakkak bir iki şey patlatacak Nintendo ama daha duyurmadı. Pokemon dlc yeterli olmaz holiday için hele de yeni konsollar çıkıyorken, Nintendo kesin bu süreçte satışların düşmemesi için en az bir, benim tahminime göre iki oyun saklamıştır. Şimdi bunları duyurması için bence Ağustos en uygun ay, çünkü Kasımda çıkacak oyunlar için Eylül bana göre geç. Pandemiden dolayı aksamış olabilir directler ama bu ay artık kesin bir ana Direct bekliyorum. Bence Mario 3D WORLD DLX (yeeey) duyuralacak holiday için, bir de sürpriz bir oyun bekliyorum.
  • Indie World Showcase 8.18.2020 - Nintendo Switch



    -----

    Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - Future Connected Övgü Fragmanı - Nintendo Switch





  • Bakalım 28 Ağustos a bi ana direct söylentisi var. Umarım artık gerçek olur da adam akıllı birşeyler gelir yine, Nintendo nasılsa satışlar iyi gidiyor diye heyecanı fazla rölantiye aldı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HADES - Duyuru Fragmanı - Nintendo Switch



    -----

    Raji: An Ancient Epic - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch



    -----

    Spiritfarer - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch



    -----

    Untitled Goose Game - Two-Player Update Trailer - Nintendo Switch



    -----

    A Short Hike - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch



    -----

    Torchlight III - Duyuru Fragmanı - Nintendo Switch



    -----

    Takeshi & Hiroshi - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch



    -----

    Manifold Garden - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch



    -----

    Evergate - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Ağustos 2020; 9:5:57 >




  • Merhaba şu an switch alınır mı exc ve diğer port oyunlar için ? 3 senelik cihaz olduğu için emin olamadım, çıkacak yeni bir versiyon yok sanırım. Ayrıca 4700 gibi bir fiyat söz konusu, ya da eylül sonunu beklesek daha mı mantıklı olur vergiden dolayı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 19 Ağustos 2020; 10:30:57 >
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Nintendo dünyasına gireceksiniz bol bol para harcamayı göze alın. Şuan PlayStation ve xbox bile daha çok para için aralarındaki rekabeti azaltıp farklı noktalara gitmeye çalışıyorlar. PlayStation bunu exclusive ler ile yapıyor. Xbox ise gamepass ile yapıyor. Nintendo ise o vasat donanima ps4 ve xbox one parası istiyor. Nintendo dünyasına girmeden önce ben de "ulan ne kadar güzel" diyordum, hala diyorum ama bir yere kadar. İlk olarak yüksek bir bozulma ihtimaline sahip joycon(gamepad) lara alışın. Diğerlerinin gamepad leri 600 lira iken Nintendo nunkiler 1000 TL civarı. ikinci olarak oyunların fiyatlarını göz önünde bulundurun. Üçüncü parti (GTA, Assassin's Creed, Witcher, Cyberpunk) oyunları hariç tutarak söylüyorum, ki bunlar bile Nintendo da yoklar, First party oyunlar xbox cephesinde gamepass ile sakız parası, PlayStation cephesinde pahalı ama 3-6 aydan sonra ciddi indirim alıyorlar, rahatlıkla alabiliyorsunuz. Nintendo ise fi (wii & U) tarihinden kalma oyunlara deluxe çakıp 60 dolardan satıyor. Yeni oyunlar da aynı şekilde 60 dolar. Burada sıkıntı var mı? diğer konsol üreticileri de aynı fiyat? Şöyle Diğerleri belli indirim dönemlerinde ciddi indirimler yaparken Nintendo kendi IP lerine (zelda, mario, pokemon vs) anca yılda bir indirim yapıp onu da yüzde 30 olarak ayarlıyor. Yani 40 dolar. Tl ye çevirince 320 tl indirimli hâli. 3rd party oyunlar da pahalı diğer platformlara göre. Dead cells 120 tl. Diğerlerinde 30 TL civarı.

    Yani sonuç olarak eğer Nintendo IP lerini zelda, mario, Pokemon seviyorsanız ve o kadar para vermeye değer görüyorsanız alınabilir. Ancak 2020 senesinde Cyberpunk 2077 ve Assassin's Creed Valhalla 250 tl ye çıkıyorsa, Microsoft exclusive ler gamepass ile 14 tl ye oynanabiliyorsa, Sony exclusiveler 6 ay sonra 200 tl ye alınabiliyorsa ben şahsen gidip de, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, Nintendo IP lerine 60 dolar 450 tl veya senelik indirimle 350 tl vermem.

    Peki başka çözümü var mı? Evet var. Forumdaki ikinci el hesap alım satım konusu. Eğer çok düşük de olsa dolandırılma riskini göze alıyorsanız (ben alıyorum çünkü başka seçeneğim yok) 3-5 oyunu paket halinde ucuza satın alabiliyorsunuz. Tanesi 100 ile 250 tl arasına gelebiliyor.

    Tabi ki bu dediklerim benim görüşlerim ve ülke şartları. Nintendo tr ye girmeyen ve kendi haline çalışan bir firma. Xbox ve sony tr de resmi olarak bulunduğu için bu kadar ucuz. Nintendo nun bu katı politikası için yabancıların bir sözü vardır "Nintendo is Nintendo". Firmanın politikası bu. Paran varsa gel al, yoksa ****** git.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler evet böyle bir kazık söz konusu nintendoda ve tv oyunculuğu için ps4 veya xbox tartışmasız tercihler. Nintendo portable bir konsol olduğu için bu alanda tekel olarak sürdürüyor fiyat politikasını ve bunları göze almak gerekiyor. Yoksa 1 trflp makineyle diğerleri karşılaştırılmaz zaten. Ayrıca her ne kadar port oyunlar olsa da yeni oyunların gelmesi zor olacak gibi switche. Şu an açıkçası trdeki saçma sapan fiyatlar yüzünden zaten konsol almak cesaret işi. Şu an en mantıklı hareket beklemek olacak sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18811882188318841885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.