Şimdi Ara

Nintendo'nun E3 Sunum Süresi Açıklandı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Nintendo'nun E3 Sunum Süresi Açıklandı !!

    Reggie yine önemli duyurular yapabilir

    Nintendo, E3 fuarına doğrudan katılmıyor, ama 11 Haziran sabahında fuarın başladığı gün bir Nintendo Direct toplantısı düzenleyecek ve burada çok önemli oyunlar tanıtacak. Mario 3D, Mario Kart ve Super Smash Bros ve Rare'in yeni oyununu da göreceğimiz bu Nintendo Direct toplantısı 1 saat sürecekmiş.

    Bu Nintendo Direct'in Wii U odaklı olarak yapılacağını göz önüne alırsak 1 saat yeterli bir süre gibi görünüyor. Wii U sahiplerinin bu toplantıyı büyük bir merakla beklediklerini belirtelim. Bazı oyunculara göre bu toplantı Nintendo'nun Wii U'daki son şansı.


    BSC







  • İnşallah Wii'den ellerini ayaklarını çekmezler.. geçende öyle bir haber vardı, Sony bile ps3 çıktıktan sonra 5 yıl daha ps2 üretmeye ve oyun desteklemeye devam etti
  • Mecburen desteği çekecekler dostum. Bu hep böyledir.

    Beni asıl heyecanlandıran; Mario Kart ve Super Smash Bros'un Wii U sürümleri. Acayip merak ediyorum bu iki oyunu. Özellikle Mario Kart'ı.
  • ama biraz erken değil mi, yeni konsol çıkar çıkmaz eskisini bir köşeye atmak
    en azından 1-2 sene destek vermeleri lazım, en az
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WolF-EyE

    ama biraz erken değil mi, yeni konsol çıkar çıkmaz eskisini bir köşeye atmak
    en azından 1-2 sene destek vermeleri lazım, en az

    Nintendo illa böyle birşey yapacak değil ama Wii'nin son dönemleride biliyoruz. Adam akıllı oyun gelmiyor konsola.
  • Nintendonun e3 e niye doğrudan katılmadığı belli. Sony ve Microsoftun elinde yeni konsollar ve bomba oyunlar var. Nintendo ne tanıtacak peki; 2 tane mario oyunu. Kendini madara etmemek için katılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario Kart Wii U duyurulur inşallah. :)
  • hocam nintendonun olayı çok farklı.. nintendo hiç bir zaman sony ve microsoft savaşına girmedi.. onun hitap ettiği oyuncu profili, oyun çeşitliliği (sadece mario değil, şiddet içerikli bir çok oyun var wii'de), oynanış (ps3, xbox gamepadlerle oynanırken, wii kontrollerde devrim yaptı.. ps3, xbox bu teknolojiyi daha sonra kendilerine uyarlamaya çalışsada uyumluluk ve destek olarak wii önde) çok farklı..

    ps3 ile xbox 360'ı karşılaştırabilirsin ama bunlarla wii'yi karşılaştıramazsın.. ninitendo'nun kendi oyuncu profili var..
  • Bana göre Nintendo yu hepten soyutlayamayız veya diğer iki firmayı tamamen görmezden geldiğini söyleyemeyiz. Bunların üçü de birbirlerini kolluyorlar. Sonuçta oyun piyasası büyük bir pasta ve milyon dolarlar dönüyor. Herkes en büyük dilimi kapmaya çalışıyor. Eğer Nintendo nun umurunda olmasaydı Wii U ya üçüncü parti hardcore oyunları çıkarmak için uğraşmazdı. Onu da beceremediği için hayalkırıklığı yaşattı. Şimdi E3 e gidipte ne yapacak gittiğine değmez. Bana 2 tane Mario oyunu yeter, bizim olayımız bu diyenlere diyecek bir şeyim yok zaten. Öyleyse öyledir. Ama Wii U nun daha başarılı bir konsol olmasını isterdim. Çünkü rakibin ne kadar iyi olursa seni de o kadar iyi olmak zorunda bırakır. Tıpkı Wii nin PS3 ve Xbox 360 ı move ve kinect gibi atılımlar yapmaya mecbur bıraktığı gibi.
  • Wii U'yu hiç denemedim ama tablet olayı çok hoşuma gitmedi açıkçası.. aslında baktığın zaman güzel bir teknoloji gibi gözüksede, konsol oyunculuğuna tablet fikri tam oturmadı.. tablette oynamak güzel ama tv'ye yansıttığın zaman, ki konsolun amacı zaten budur, kimse elinde o büyüklükte bir cihazla oyun oynamak istemez.. onu geçtim 3 saatlik şarj süresi şaka gibi bir kısıtlama.. yani konsolu alıyorsun ve 3 saat oynama iznin var..

    o bakımdan wii sahibi olarak wii u'yu alma gibi bir fikrim bile hiç olmadı.. ama wii dersen benim için bir numaradır, oyun zevkini en çok tattıran konsollardan biri.. diğeride ps2'dir benim için.. ps3 uzun zaman kullandım ama ps2 ve wii'den aldığım zevkin yarısını anca almışımdır.. ayrıca oyun çeşitliliği olarak wii yine başı çeken konsoldur..

    dediğine katılıyorum, wii ps3 ve xbox 360'ı kinect ve move çıkartmaya mecbur bıraktı.. ama wii u aynı etkiyi yapamayacak, ileriki dönemlerde bence satış rakamları olarak nintendoyu zor günler bekliyor




  • Wii U'nun getirisi pek olmadı hem oyuncuya hem firmaya ama yinede gönül isterdi ki daha güçlü (yenilik olmasada olurdu) bir donanım ile çıksın ama Nintendo'nun geleneği bu. Düşük donanım ile kendine özel oyunları ile paçayı kurtarma çabası.

    Tablet olayı benim de hoşuma gitmiyor. Bu yüzden Pro Controller aldım onla oynuyorum tüm oyunlarımı ve şarzı da iyi gidiyor tablete göre.

    Birkaç Nintendo oyunu için tutuyorum Wii U'yu elimde aslında işin bahanesi bu. :D Zar zor alabildim Wii U'yu. Türkiye'de piyasası bile yok. Huyumu biliyorum malesef. Satarım konsolu 2-3 ay sonra tekrar alırım ama Wii U resmi olarak gelmediğinden dolayı karaborsa alabilirim yine o da fahiş fiyat olur tabiki. Elimde dolu konsol, donanım vb. şeyler var. Satıcıydım bir aralar ama uzun zamandır alıcı durumundayım. Teknolojiyi seviyorum özellikle konsol donanımlarını. :D
  • kardeş şu kolleksiyonunun resimlerini çekip foruma koysana bi ara
  • bende 1-2 oyun için konsol bulundurmayı sevmiyorum.. aslında alıp biriktirmek, koleksiyon yapmak çok güzel, olan kişilerede imrenmiyor değilim..

    mesela ps3 satmamın sebebi bu olmuştu. bir iki oyun dışında (mortal kombat 9, god of war 3, virtua fighter 5, turok) artık hiç oyun oynamıyordum.. hatta benim gibi bir gamefreak haftalarca o konsolun yüzüne bakmadı öyle diyim

    satıp wii aldım, çok şükür pişmanda olmadım, hatta hala iyiki almışım diyroum, nintendo sega oyunları dışında bir çok arcade oyununu da barındıran bir konsol çünkü.. sıkılmadan saatlerce oynayabiliyorsun..

    ayrıca ps3 varken gidip ps2 almış biriyim, oda hala duruyor ve satmayı düşünmüyorum.. çünkü benim için öncelik oyun çeşitliliği

    o yüzden ps3, ps4, wii u, xbox one vs hiç umrumda değil, büyük ihtimalle bu saatten sonra artık yeni bir konsolda almam..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WolF-EyE

    kardeş şu kolleksiyonunun resimlerini çekip foruma koysana bi ara

    Yeni eve geçince koyacağım resimleri. Şuan her taraf curcuna. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.