Şimdi Ara

nintendo ds lite mı yoksa psp slim mi? sizce hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
10.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • el konsollarında 2 büyük isimi karşılaştırmak gerektğini düşündüm.sizce hangisi daha kullanışlı oyun açısından daha güzel zevkli hangisi daha masraflı hangisi daha kolay taşınabilir sizce gözde olan hangisi???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batlordd -- 14 Mayıs 2008; 15:05:19 >



  • .

     nintendo ds lite mı yoksa psp slim mi?  sizce hangisi daha iyi?
  • arkadşaım şimdi bunu nintendo bölümüne sormuşsun nintendo bölümünde herkes ds lite diybilir psp bölümündede herkes psp diyebilir:D bana sorarsan tarafsız olarak psp yi önerebilirim gerek bazı şeylere destek gerekse multimedya olarak çok iyi bir platform ds lite da brain bilnemne oynayacagıma 5 ytl ye 50 tane oyun attırıp bunların içinden gta ve tekken gibi şeyleri oynamak bana göre güzel ama senin hoşuna hangi oyunlar gidiyosa onu seç bence psp
  • valla ikisinide UZUN süre kullanan biri olarak kesinlikle ds derim
  • Ben de uzun süredir her ikisini kullanıyorum. Normalde dsle çok daha fazla zaman geçiririm. Hatta uzun süre psp nin yüzüne bakmadığım için sattım pspyi. Fakat şu an tekrar psp aldım. Her ikisini de evde kullanıyorum. Dışarıda oynama fırsatım olmuyor. Psp de 5-10 tane gerçekten kaliteli oyun var. Bunları oynamak çok keyifli. Ayrıca multimedia desteği muhteşem. Herhangi bir aparata ihtiyaç duymadan internet sayfalarını gezmekte keyifli (bu konuda başarısız olduğunu hatırlatmakta fayda var.) Ancak ds'i alırsan multimedia desteğini unutabilirsin. Abartmıyorum ne film izlemekten keyif alırsın ne de müzik dinlemekten. Ama çok keyifli oyunları var. Mesela Zelda. Bence muhteşem bir oyun. Grafikler başarısız tabi ama onun dışında muthiş eğlenceli. Sayabileceğim çok oyun var aslında. Ds için bana göre hatırlatılması gereken bir konu da ingilizce textlerin çok olduğudur. Senaryolar daha çok textler üzerinden ielrliyor. Oyunlarda özellikle konuları çok iyi işliyorlar. Roman gibi okunabiliyor. Ayrıca unutmadan ekleyeyim Eğer spor oyunlarını araba yarışlarını seviyorsan PSP kesinlikle çok önde. Taşınabilirlik açısından Ds daha kolay taşınıyor. Ayrıca ekranı çok sağlam. Pil süreleri de çok iyi ds'in. Açıkçası denemeden almamanı tavsiye ederim. Eğer istanbulda bu cihazları almakta kararsız olanlar varsa gelip bende kontrol edebilirler.




  • çoğu kişi psp ps2nin elde oynananıdır diyor bence alakası bile yok ps2 çok daha üstün bir cihaz pspde bazı güzel oyunlar var zaten bende onları oynamak için aldım yanlız fpslerin oynamakta alışmakta tambir işkence üstelikde rafikleri ps2den daha kötü. dsnin grafikleri kötü ama oyunlarının çoğunda verdiği eğlence konsunda tartışılmaz gibi görünüyor bence. hı tabi bu zevk meselesi şimdi kimsesnin görüşüne saygısızlık etmek istemem bence deneyebilme fırsatın varsa ikisinide 1er gün kulllan sonra karar ver.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orodyn

    Ben de uzun süredir her ikisini kullanıyorum. Normalde dsle çok daha fazla zaman geçiririm. Hatta uzun süre psp nin yüzüne bakmadığım için sattım pspyi. Fakat şu an tekrar psp aldım. Her ikisini de evde kullanıyorum. Dışarıda oynama fırsatım olmuyor. Psp de 5-10 tane gerçekten kaliteli oyun var. Bunları oynamak çok keyifli. Ayrıca multimedia desteği muhteşem. Herhangi bir aparata ihtiyaç duymadan internet sayfalarını gezmekte keyifli (bu konuda başarısız olduğunu hatırlatmakta fayda var.) Ancak ds'i alırsan multimedia desteğini unutabilirsin. Abartmıyorum ne film izlemekten keyif alırsın ne de müzik dinlemekten. Ama çok keyifli oyunları var. Mesela Zelda. Bence muhteşem bir oyun. Grafikler başarısız tabi ama onun dışında muthiş eğlenceli. Sayabileceğim çok oyun var aslında. Ds için bana göre hatırlatılması gereken bir konu da ingilizce textlerin çok olduğudur. Senaryolar daha çok textler üzerinden ielrliyor. Oyunlarda özellikle konuları çok iyi işliyorlar. Roman gibi okunabiliyor. Ayrıca unutmadan ekleyeyim Eğer spor oyunlarını araba yarışlarını seviyorsan PSP kesinlikle çok önde. Taşınabilirlik açısından Ds daha kolay taşınıyor. Ayrıca ekranı çok sağlam. Pil süreleri de çok iyi ds'in. Açıkçası denemeden almamanı tavsiye ederim. Eğer istanbulda bu cihazları almakta kararsız olanlar varsa gelip bende kontrol edebilirler.


    aradııın kişi benim nası yapcaz bu kontrol işini peki?




  • ikiside el konsolu eger seyahat amaciyla bu tur konsol almayi dusunuyorsan su 2 seyi aklinda tut derim

    1.psp gercekten guzel alet ben zamaninda oda gecen sene sprite dan durma psp kazandim 4 adet hepsini sattim
    gerci birtanesini oynuyordum PSP nin oyunlari guzel ama ciddi oyunlar mesela otobuste minibuste cok rahat oynayamazsın oyunları ozveri ister cabuk pili biter nekadar multimedya okadar pil :)

    2.nintendo nun oyunlar kimse alinmasin ama cocukca bebe isi bole herkesin eglenebilecegi oyunlar mario da zıplıosun atlıosun ıvır zıvır ..

    3.bunlari goz onunde bulundur evde kullanıcaksan alma 2sinide ama sozkonusu batarya olayı ise kesinlikle nintendo ve estetik psp takoz gibi bir gomlek cebine bile sigmiyor bende gameboy micro var ceptelefonu buyuklugunde..

    4.psp nin oyunları kalıtelı oyuna gore 400 500 mb, nintendonun ise 20 30 oyunu 1gb kartlara sokuyorsun secim senin
  •  nintendo ds lite mı yoksa psp slim mi?  sizce hangisi daha iyi?
  • hailandkill
    abi taşıma olarak psp sorun yaratmaz die düşünüorm pant ceplerim yeterde artar ona glb:Dbende onu diorm mario vs vs çok basit oyunlar gibi gelio ama işte ne kadar zevk verdiğini bilemem..pspden sıkılan çok olmuş sanırım ama aldıı günden beri aşık olanda çok var:D youtube da karşılaştırma videosu izledim psp daha ii demişlerhttp://www.youtube.com/watch?v=1xBXlbtyQiQ tasarımda ds daha iyi özelliklerde psp daha iyi ve son olarak performansda psp daha iyi demişler ve 2-1 kazanmış psp..bu arada şarjı 5-6 saat gidiomuş bu bana yeterli geldi...alırsam boş derslerde eve giderken(en fazla 30dk sürüo)bi yere gittiğimde sıkılınca fln.. yani öle 10 saatlik fln pil ömrü aramıorm ikisindede 6 saat civarı yeterlidir benm için..bide bu aralar böle bi kampanya varmı herhangi bi üründen??




  • yok kampanyalar yok hani ic sprite i kazan makinayi vs vs turunden ben yazin koli koli sprite alicam eve baslarsa tekrar o kampanya ps3 de cikabiliyor.. neyse psp konusuna gelince 5 6 saat gidemiyor abi :( uzgunum max 2.5 saat bendeki Fat olandi pek birsey degismedi diye dusunuyorum batarya yonunden..oyuzden eger yolculuk icin aliosaan nintendo derim
  • eyw saol.. hala kararsızm:D
  • 2sininde zevki ayrı. psp ile grafik, büyük ekran zevkini yaşadım. aylarca kullandım o aleti. çokta zevk aldım. ps3 satın alırken sattım. geçen bir şans 200 milyona ds lite buldum. aldım. nintendo oyunlarında evet muhteşem grafikler yok belki ama çok zevkli oyunları :) zaten oyunda eğlenmek için oynanır be kardeşim. mario kart, mario, zelda, ninja gaiden, advance wars.... ben bu platformda rpg, platform, strateji oyunları oynamayı seviyorum. beni bu oyunlar götürüyor. sanırım DS diyeceğim :) saygılar.
  • İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle ds derim oyun için alıyorsan ve nintendonun oyunlarını seviyorsan yanından ayırmazsın benim gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hailandkill
    2.nintendo nun oyunlar kimse alinmasin ama cocukca bebe isi bole herkesin eglenebilecegi oyunlar mario da zıplıosun atlıosun ıvır zıvır ..

    şu yazdığını yeni okudum ama bebe oyunları dediğin oyunlar benim için mutiş oyunlar konularıyla oynanışıyla zevkiyle. Örneğin zelda GTA4 çıkmadan önce Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu The legend of zelda Ocarina of time dı. ingilizce isteyen oyunlardır bunlar ve zelda nın konuları çok güzel artı olarak Mario en iyi platform oyunlarından biridir el konsoluna zaten böyle oyunlar yakışır madem grafik istiyorsun ozaman evimize bir ev konsolu alalım. DS de sadece nintendonu çıkardığı oyunları oynasak yeter eğlence için.
  • psp alınca yanında almak gereken şeyler
    hafıza kartı en az 4gb=50ytl
    kılıf 10ytl
    ekran için sticker 5ytl
    tv bağlantısı için kablo 20ytl
    pspde 280ytl (aksesuarlar ve psp khalkedondaki fiyatlarıdır)

    peki ds lite da neler almak lazım yanında??fiyatları nedir? ve nereden bulabilirim bu aksesuarları ve nintendo ds lite??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: batlordd

    psp alınca yanında almak gereken şeyler
    hafıza kartı en az 4gb=50ytl
    kılıf 10ytl
    ekran için sticker 5ytl
    tv bağlantısı için kablo 20ytl
    pspde 280ytl (aksesuarlar ve psp khalkedondaki fiyatlarıdır)

    peki ds lite da neler almak lazım yanında??fiyatları nedir? ve nereden bulabilirim bu aksesuarları ve nintendo ds lite??


    valla dostum ds yi bi ara araştırmıştım ds alıyorsun yanında r4 kart alıyorsun hafıza kartı alıyorsun kılıf felan hikaye pspde de bundada o kadar masraf yapıcağına kullan nasıl olsa iç camı çizilmiyor daha sonra kapak alırsın al sana sıfır makina kapaklarıda araştırmıştım 50 ytl ye orjinal kapak bulmuştum.
  • r4 80-100 arası sanırsam hafıza kartıda 30-50 arası bişe olsa makinada 250 dielimde bunları nerden alcam?
  • DS'i teknosa bimeks (özellikle bimeks te orjinal nintendo çeşiti boldur) gibi yerlerden türkiye garantili alabilirsin, yada forumlardan (burdan, nintendo orjinal forumundan) biriyle anlaşarak 2. el alabilirsin.
    R4 bulmak biraz zor bende arıyordum dün bi arkadaş buldum hem bana yakın oturuyor hemde zevklerimiz neredeyse tamamen aynı onunla anlaştım o bana bulacak
    hafıza kartı telefonla ilgili satış yapan heryerde (Micro SD)

    r4 80-85 ytl olması lazım DSL yerine DS tavsiye ederim çünkü hem daha ucuz hem kasası daha sağlam (ama boyutlarında hayvani bir değişim olmuyor değil dsl küçük şirin ve çok tatlı :) )
  • vallaha ben snein yerinde olsam bir ds, bir r4 birde wi-fi adaptörü alırım bilgisayarda babam bile olsa ds ten msn, yada wi-fi online arkadaşlarımla oynayabilirim süper birşey
    hele şu r4'ü alsam :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.