Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.462
Cevap
101
Favori
224.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • izleyeceğim sağolasın  

  • Selamlar,

    Nintendo Switch Lite deneyimim devam ederken, uygun fiyata 2DS satın aldım. CFW'li versiyon. Ancak hafıza kartı kalitesiz. Kaliteli bir hafıza kartı ile değiştirmek istiyorum. CFW un-install ile sanırım mümkün, brick yapma durumu olur mu hata ile ? Önerdiğiniz ya da dikkat et dediğiniz bir detay var mı?

    Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

  • Mr.Engineer kullanıcısına yanıt

    Yukarda video paylasmis arkadas onu bi izle hocam 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Engineer kullanıcısına yanıt

    Hocam, CFW yi hiç bozmayın. Eski hafıza kartını yeni hafıza kartına bilgisayardan kopyalayın bitti gitti. İki kart okuyucunuz yoksa CFW li karttakileri önce bilgisayara kopyalayın sonra yeni karta aktarın.

    Ben eski sahibinin dosyalarını hiç istemiyorum diyorsanız, yine CFW yi kaldırmadan yapma imkanı var. Daha önce yaptım fakat anlatabilecek kadar iyi bilmiyorum. Video ve sitelerden okuyarak yapmanız lazım.

  • Merhaba sevgili arkadaşlar, old 3ds xl sahibiyim. Bataryası şişmiş durumda. Yenisini nerden tedarik edebilirim acaba? Gizala da yok, bir yerde var 450 tl civarı. Aliexpress göndermiyor. Nintendonun kendi sitesinde 15$ acaba gönderim yapılıyor mudur? Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

  • atar123 A kullanıcısına yanıt

    Bulunduğunuz yer sıcak bir şehir mi? Gerçi kış ayındayız ama. 3DS'i sık kullanıyor muydun, yoksa kullanmadığın için mi oldu? Başkalarının başına da gelmesin diye yardımcı olabilir. Kötü bir durum gerçekten de.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen sık kullanmadığım düzensiz şarj ettiğim için oldu hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atar123 A kullanıcısına yanıt

    Nintendo turkiye ye gonderim yapmiyor diye biliyorum.

    Benim 2ds bataryam sadece 2 saat gidiyordu. O yuzden bende Akku shop tan aldim. ilk baktigimda 120 lira (nisan 2022) idi. Daha sonra alirim bataryam idare eder diyordum fakat almaya karar verdigimde 220 lira (ekim 2022) olmustu. O fiyattan aldim. Simdi 351 lira (subat 2023) olmus. Memnunum tavsiye ederim. Orjinal bataryam 2 saat gidiyordu. Bu daha fazla gidiyor ama test yapmaya firsatim olmadi.


    Her gun 10-15 dk badge arcade (online) oynuyorum, sanirim ayda bir sarj ediyorum cihazlari. Uzun surede bir sarj ettigim icin tam emin degilim bu sureden daha kisa yada daha uzun olabilir. Konsolda son sarj ettigim zamani bakabilecegim bir yer varsa bakip soyleyebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenixugur -- 10 Şubat 2023; 12:15:38 >
  • phoenixugur P kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, Nintendo Türkiye'ye gönderim yapmıyormuş. Bahsettiğiniz sitede 3ds xl uyumlu 2 batarya var biri 1300 mah 323 tl diğeri 1800 mah 450 tl. Orijinal 3ds xl bataryası 1750 mah mış. Açıkçası hangisini almalıyım kararsız kaldım. Bataryanın mah değerini kontrol etmek için açtığımda garip bir şekilde şişin biraz indiğini gördüm (nintendo cidden kaliteli malzeme kullanıyor sanırım :)) 2 saate yakın filan gidiyor bu haliyle. Biraz daha bekleyip amazon almanya üzerinden akrabalara getirtmeyi planlıyorum. Teşekkür ederim ilginiz için.

  • atar123 A kullanıcısına yanıt

    Kusura bakma XL yazdigini simdi fark ettim oldugunu simdi fark benim dedigim batarya XL icin degildi. Siliyorum onceki mesajimi o yuzden.


    Sana dedigim batarya alman mali. Ben amazondan UK den Akku shoptan HTC bataryasi almistim almanyadaki fabrikadan gelmisti. Turkiyeden old 2ds bataryasi aldigimda cin yapimi bir batarya geldi.

    Amerikadan alabilirsen nintendo hala satiyor. Belki japonyadan da getirtebilirsin.


    Amazondan alirken dikkatli ol, ordada aliexpress bataryalarini satanlar var.

  • Beyler 3dsxl japon versiyon almak istiyorum japon vetsiyonlar biraz daha ucuz bu alette menuler falan vs ingilizce yapiliyormu japon versiyonun dezavantaji nedir oyunlar japoncami yoksa ingilizcede oluyormu bilen varsa yazabilirmi ne almam lazim 3ds xl almak istiyorum bir suru surumu var pal ntsc vs pek bilgim yok bunlarla ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ordan bakıyorum japon versıyon alsak ıngılızceye cevırebılıyormuyuz cıhaz japonca herhalde dıl ayarı varmıdır bırde oyunların versıyonları oluyomus bolgeye gore falan pek bılgım yok kırsak sorun cıkmaz degılmı aslında kırmak ıstemem ama malum fıyatlar acayıp ucuk

  • iyi günler pokemon x oyunu vardı arkadas turkce alt yazı yuklemıs ama uzantısı 3ds bunu cia nasıl cevirebilirim acaba ?

  • volverine_007 V kullanıcısına yanıt

    CFW yani korsan versiyon kuracağın için konsolu dilini değiştirebiliyorsun. Türkçe yok ama ingilizce yaparsın. Tek fark konsolun arkasında XL değil LL yazar ve japonca yazılar olur. Birde adaptör farklı oluyor. Japonyada fiyatlar çok ucuz ama kargo ve gümrük koyunca fiyatlar bizimkilere yaklaşıyor. Her ilan türkiye ye gönderim yapmıyor aslında çok az ilan türkiye ye göderiyor. Önceden ucuz ve türkiyeye göndere çok ilan vardı fakat sanırım alıp karla satmaya başlayanlar bitirdi.


    Ben pokewalker aldım. 5 günde UPS ile geldi. Ne gümrükle uğraştım nede başka birşeyle.

  • phoenixugur P kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazırda Switch var bende acnh,zelda vs oynadım eski oyunları da oynamak için new 3ds xl bakıyorum. Fiyatlar uçmuş durumda en uygun nasıl çözerim? 2ds buldum sarı sitede 1k ya önerilerinizi bekliyorum. Sizce cihaz parasını eder mi saçma bir hamle mi olur?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MTOS M kullanıcısına yanıt
    Şu an tüm el konsollarının fiyatları uçmuş durumda. Psp ve vitada da aynı sorun var. Çoğunun da bataryası, güç adaptörü falan yok. 10-20 yıllık ekranı çizikten harita olmuş konsolları nasıl bu fiyata koyuyoruz demiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir çözüme gidilmeli hocam paralarını hal ediyorlar mı alsam tatmin eder mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MTOS M kullanıcısına yanıt
    Şu durumda ne kadar verilmeli bilmiyorum. Aceleniz yoksa birkaç hafta ilanlardaki fiyatları takip edin, ona göre ne kadar eder bulursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun cihazlar nasıl peki alınır mı özellikle new 3ds xl alınmalı yazılmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MTOS M kullanıcısına yanıt

    3ds alicaksaniz new 3ds xl alin

    bi kere alin rahat rahat kullanirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.